|
|
|
|
percig forraljuk lefedve. Ezután elzárjuk a lángot alatta és 24 órát kihûlve áztatjuk
24 órás áztatás után a szûrletet leöntjük. A tiszta, hatóanyagot tartalmazó szûrlethez 1:1 arányban cukrot adunk. 1 deka citromsavat keverünk bele és lassú tûzön felfőzzük. Amikor gyöngyözve forrni kezd, akkor három buggyanásig forraljuk és elzárjuk alatta a lángot.| |
2011-08-27 15:01:17 |
|
|
|
|
|
Üzenetek |
lángot alatta, citromsavat, buggyanásig, hatóanyagot, gyöngyözve, tartalmazó, forraljuk, keverünk, elzárjuk, arányban, leöntjük, áztatjuk, rlethez, lefedve, áztatás, lángot, rletet, alatta, forrni, amikor, cukrot, tiszta, percig, ezután, szörp, akkor, |
|
|
|