|
|
|
|
lekvár
Töltelék:75 dkg túró
20 dkg porcukor
2 cs. zselatin
1 citrom reszelt héja
4 dl tejszin(oké zacskós)
3 cs vaniliás cukor
15-20 dkg gyümülcs konzerv
2 dl konzervléA tojás fehérjét habbá verem,a sárgáját a cukorral kikeverem,hozzá adom a habhoz apránként,a lisztet a masszába szitálom óvatosan össze keverem.Egy nagy teps |
2011-12-13 07:19:41 |
|
|
|
|
tej
Krémhez:
500 ml hideg habtejszín
30 g porcukor
2 tasak Dr. Oetker Vanillincukor
1 tasak Dr. Oetker Zselatin fix
200-250 ml joghurt
50 ml körtelé (befőtt vagy konzervlé)
Díszítéshez:
1 tasak Dr. Oetker Decor Tortabevonó étcsokoládéízű
Kevés kakaópor (cukrozatlan)Előkészítés:
A |
2009-03-03 12:26:25 |
|
|
|
|
|
tej
Krémhez:
500 ml hideg habtejszín
30 g porcukor
2 tasak Dr. Oetker Vanillincukor
1 tasak Dr. Oetker Zselatin fix
200-250 ml joghurt
50 ml körtelé (befőtt vagy konzervlé)
Díszítéshez:
1 tasak Dr. Oetker Decor Tortabevonó étcsokoládéízű
Kevés kakaópor (cukrozatlan)Előkészítés:
A |
2009-02-02 01:33:36 |
|
|
|
|
tej
Krémhez:
500 ml hideg habtejszín
30 g porcukor
2 tasak vanillincukor
1 tasak zselatin fix
200-250 ml joghurt
50 ml körtelé (befőtt vagy konzervlé)
Díszítéshez:
1 tasak Dr. Oetker Decor Tortabevonó étcsokoládéízű
Kevés kakaópor (cukrozatlan)Előkészítés:
A tepsit (kb. 30 x 40cm |
2009-01-31 18:44:35 |
|
|
|
|
|
Üzenetek |
Oetker Vanillincukor, Oetker Zselatin, Oetker Decor Tortabevonó, tojás fehérjét, cukorral kikeverem, habhoz apránként, masszába szitálom, nagy teps, étcsokoládéízű, gyümölcsbomba, vanillincukor, tortabevonó, cukrozatlan, díszítéshez, előkészítés, habtejszín, konzervlé, apránként, kikeverem, kakaópor, sárgáját, cukorral, porcukor, receptek, fehérjét, zselatin, |
|
|
|