Belépés
anitahajdu: leves...
Zöldborsós csirkemájleves

Hozzávalók :

* 1/2 kg csirkemáj
* 2 szál répa, felkarikázva
* 2 szál zöldség, felkockázva
* 2 kis fej vöröshagyma, félbevágva, utolsó héját rajtahagyjuk
* 2 gerezd fokhagyma
* 6 db burgonya, negyedelve
* 3 db közepes
2011-02-16 09:18:00
klerierzsi: Főzelék
is.

Főzelék alapanyagok és hozzávalók

A legkülönbözőbb zöldségek alkalmasak főzelék készítésére. A friss zöldségek közül például fejes káposzta, kelkáposzta, karalábé, karfiol, zöldborsó, tök, patisszon, cukkini, cékla, burgonya, sárgarépa, spenót és sóska, zöldbab, vegyes zöldség, stb. A száraz főzelékfélék (hüvelyesek) közül a leggyakrabban bab, lencse, sár
2010-09-07 23:14:43
klerierzsi: Zöldborsóleves kicsit másként


* 250 g zöldborsó (tavasszal friss, egyébként mirelit)
* 2 közepes sárgarépa
* 2 közepes burgonya
* 1 kis fej vöröshagyma
* 2 kk só
* 1 kk vegeta
* 1 kk csípős pirosarany
* 2 ek (üveges) jalapeño paprika

2010-05-27 17:06:09
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
legkülönbözőbb zöldségek, friss zöldségek, száraz főzelékfélék, zöldborsóleves, csirkemájleves, legkülönbözőbb, leggyakrabban, felkarikázva, főzelékfélék, rajtahagyjuk, felkockázva, vöröshagyma, alapanyagok, kelkáposzta, készítésére, alkalmasak, hozzávalók, pirosarany, negyedelve, hüvelyesek, félbevágva, zöldborsós, zöldborsó, sárgarépa, csirkemáj, tavasszal,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.