Belépés
velemenyezd: Javult a kínai feldolgozóipar teljesítménye májusban
eredmény óta.
A kínai statisztikai hivatal vasárnap tette közzé a májusi hivatalos feldolgozóipari BMI-t, amely a nagyobb vállalatok körében folytatott felmérés alapján enyhe zsugorodást tükröz áprilishoz képest, 50,6 pontra csökkenve májusban az áprilisi 50,8 pontról.
Februárban a kínai feldolgozóipar történelmi mélypontra zuhant a járvány megfékezése érdekében alkalm
2020-06-01 07:04:31
velemenyezd: Tőzsde - Meredek eséssel zárták a kereskedést a főbb nyugat-európai tőzsdék
elhúzódó amerikai-kínai kereskedelmi háború következményeként. A feldolgozóipar beszerzésimenedzser-indexének értéke szeptemberben a második egymást követő hónapban állt a növekedést és a zsugorodást egymástól elválasztó 50 pontos küszöb alatt, miközben a magánszektor nem mezőgazdasági ágazataiban lassult a munkaerőfelvétel.
Mindeközben Németország vezető gazdaságkutató intéz
2019-10-02 18:32:13
velemenyezd: Tőzsde - Erős veszteségben zártak a főbb nyugat-európai tőzsdék
euróövezet feldolgozóipari BMI-je is nagyot zuhant, 47,6 pontra, 2013 áprilisa óta a legalacsonyabbra. A francia feldolgozóipar és szolgáltató szektor BMI-je pedig a növekedést és a zsugorodást egymástól elválasztó 50 pontos küszöb alá került, miközben elemzők enyhén javuló, 50 pont feletti értékeket vártak.
Az adatok közzététele után a tízéves német államkötvények hozama 201
2019-03-22 18:31:51
velemenyezd: Gyengén teljesítettek a nyugat-európai tőzsdék
júliusához képest az euróövezetben 2,1 százalékkal, az EU-ban pedig 1,7 százalékkal csökkent. Elemzők az euróövezet esetében 0,1 százalékos havi növekedést és 0,2 százalékos éves szintű zsugorodást vártak.
Az ipari termelési adatok miatti sokkot hamar kiheverték a tőzsdeindexek, és emelkedni kezdtek. Délután kettőkor érték el a napi csúcspontot (a FTSE-100 esetében ez 6606 po
2013-09-12 18:30:22
petofihsandor: Endrey : A disznófejű nagyúr
ENDREY ANTAL : A DISZNÓFEJŰ NAGYÚR

A WALL STREET VILÁGURALMI TÖREKVÉSEI ÉS HAZÁNK

TARTALOMJEGYZÉK:

Előszó
A MINDENHATÓ PÉNZ
A ROTHSCHILDOK
A SZABADKŐMŰVES KAPCSOLAT
A KOMMUNISTA LIDÉRC KIKEL
A DOLLÁR ELTÉRÍTÉSE
KIÉPÜL AZ ADÓSSÁGHÁLÓ
A HÁLÓ MŰKÖDÉSBE LÉP
HAZÁNK AZ ADÓSOK BÖRTÖNÉBEN
A SZOVJET KOLOSSZUS H
2009-12-14 19:19:30
zgfumag: Megöl a disznófejű Nagyúr
magyarországi tevékenységét illetően:

1. Senki sem számolt azzal, hogy a szocialista gazdaságról a piacgazdaságra való átváltással járó makro-ökonomikus változások ilyen nagymérvű zsugorodást (contraction) fognak okozni az érintett országok nemzetgazdaságában.

2. A Világbank és a Valutaalap a szokásosnál sokkal mélyebben, irányítólag avatkoztak be az érintett
2008-02-11 16:35:32
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Mindeközben Németország, ENDREY ANTAL, DISZNÓFEJŰ NAGYÚR, WALL STREET VILÁGURALMI TÖREKVÉSEI ÉS HAZÁNK, MINDENHATÓ PÉNZ, SZABADKŐMŰVES KAPCSOLAT, KOMMUNISTA LIDÉRC KIKEL, DOLLÁR ELTÉRÍTÉSE, KIÉPÜL AZ ADÓSSÁGHÁLÓ, HÁLÓ MŰKÖDÉSBE LÉP, HAZÁNK AZ ADÓSOK BÖRTÖNÉBEN, SZOVJET KOLOSSZUS, kínai feldolgozóipar, főbb nyugat-európai, nyugat-európai tőzsdék, disznófejű nagyúr, disznófejű Nagyúr, kínai statisztikai, májusi hivatalos, nagyobb vállalatok, járvány megfékezése, második egymást, zsugorodást egymástól, francia feldolgozóipar, adatok közzététele, tízéves német,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.