Belépés
taltos1: Csirke a grillen
grillező sütésre kész, beolajozott rostélyra fektetjük a húsdarabokat, letakarjuk fóliával, és mindegyikre teszünk egy téglát. Oldalanként 4-6 percig sütjük a húst, 2 perc után 90 fokkal elforgatva - így alakul ki a szép grillrácsozat. Elkészült a sült, ha ujjal a legvastagabb részénél megérintve szilárdnak érezzük. A sültet tálra rendezzük, és azonnal tálaljuk.
|
2015-05-17 22:31:33
klementinagidro: Étkezés - Otthon, fogadáson
hőmérsékleten kínáljuk: érdekességként említeném meg, hogy az északi országokban télen sörmelegítőt adhatnak a hideg sörhöz.

- a fehérborokat 8-14 fokosra hűtik le, nyáron pár fokkal talán hidegebbre, számítva arra, hogy a pohártól és a felszolgálástól kissé felmelegedhet. Szokásos a fehérborokat a fokszámukkal azonos hőmérsékleten kínálni.



- a
2015-04-07 19:44:14
sayuri: Nincs Cím
tartozott, mint ő - kissé idegen volt számára eddig; és vele szemben Pirkler nem tudta megtalálni az igazi modorát.

- Kezét csókolom magának - mondta, és a kézszorítása mintha most egy fokkal melegebb lett volna, mint egyébkor. - Eljöttem megszámlálni azt a néhány figurát, ami - hiába, nincs mentség - tegnap óta a tulajdonom. Lesz olyan kegyes, felkísér? Guido persze...
2013-02-10 13:06:52
kovacs_zsoka: Hajtogatott töpörtyűs pogácsa recept
megütögetjük, hogy könnyebben tudjunk a tésztával bánni. Majd balról és jobbról is összehajtjuk. 1x hajtogatás! Fóliával letakarva hagyjuk 20 percet pihenni, kelni. Elfordítjuk a tésztát 920 fokkal. Most így nyújtjuk ki. Balról, jobbról egymásra hajtogatjuk. Majd lentről fel és fentről le, megint pihentetjük 30 percet a tésztát. 2x hajtogatás! Majd újra megismételjük, mint a másod
2012-06-16 18:16:18
macoka65: Sfogliatelle
hajtogatási menet úgy történik, hogy először képzeletben vízszintes irányban elharmadoljuk a tésztát, majd a fölső harmadát ráhajtjuk a középsőre, erre pedig ráhajtjuk az alsó harmadot. Most 90 fokkal elfordítjuk, és megint kinyújtjuk ½ cm vékonyra. Ha ez megvan, akkor harmadolva összehajtjuk úgy, ahogy az előbb tettük. Ez volt az első hajtogatási menet. Ezután a tésztát mind
2011-10-02 17:25:41
galac: Ha hideg van, miért...?
ellenére) a nők többsége feleannyit mozog, mint amennyire szükség lenne. A nők bőre vékonyabb, mint a férfiaké. Nagy hidegben a bőr összehúzódik, éppen ezért a lányok, asszonyok akár három fokkal is hidegebbnek érzik a levegőt, mint a férfiak.

Miért kell a védőkrém?

A kimondottan hideg ellen védő krém magas nedvességtartalmú lipideket (zsírt) tartalmaz, pél
2011-05-16 07:45:21
tinka1951: Sütemények
kemény habbá vert tojásfehérjét is belekeverjük. Kikent, lisztezett, 24 cm átmérőjű tortakarikába töltjük, és előmelegített sütőben, közepes lángon (180 fokon), 25 percig sütjük. Ezután 15 fokkal csökkentve a sütés erősségét, még kb. 25 percig sütjük. A töltelékhez a cukrot a vízzel kevergetve felforraljuk.
A vajat vagy margarint vagy sütőmargarint először magában, majd a fe
2011-02-08 16:32:43
hunjano: Talmudfordítása 1922-ből

"A királyi törvényszék megállapította,
hogy a Luzsénszky Alfonz fordításában található ocsmányságok
kivétel nélkűl benne vannak a Talmudban.
Fordítása pontos, minthogy a Talmudban előforduló mondatokat valóságos értelmüknek
megfelelően adja vissza."Luzsénszky Alfonz Talmudfordítása, tizenhetedik kiadás 1922-bőlA Talmu
2010-11-06 09:37:22
klerierzsi: Tűzdelt gyöngytyúk
megmossuk, megtisztítjuk, és a rácsos burgonyavágóval leszeleteljük. Ha ilyenünk nincs, hullámos vajvágó dresszírkéssel levágunk egy szeletet, majd a második vágás előtt, a burgonyát 90 fokkal elfordítjuk. Jól lemossuk, leszárítjuk, és bő forró olajban szép szalmasárgára sütjük. Csak közvetlen tálalás előtt sózzuk. Rumos szilva: Ha befőttből készítjük, akkor a befőtt levét leöntjü
2010-10-08 17:52:11
bubszi: Tűzdelt gyöngytyúk
megmossuk, megtisztítjuk, és a rácsos burgonyavágóval leszeleteljük. Ha ilyenünk nincs, hullámos vajvágó dresszírkéssel levágunk egy szeletet, majd a második vágás előtt, a burgonyát 90 fokkal elfordítjuk. Jól lemossuk, leszárítjuk, és bő forró olajban szép szalmasárgára sütjük. Csak közvetlen tálalás előtt sózzuk. Rumos szilva: Ha befőttből készítjük, akkor a befőtt levét leöntjü
2010-10-07 17:45:19
erzsike25: Bazsalikom, a növények királya
Bazsalikom, a növények királya

A bazsalikom neve a görög
"basileus" szóból származik, melynek jelentése "király,
királyi". Emlegetik még Szent János fűként, vagy bazilikának is. Méltán
tartják a növények királyának, hiszen szegfűszegre emlékeztető, édeskés íze,
fantasztikus aromája révén kiérdemli ezt a jelzőt.

Egynyári növény, amely India
2010-09-17 14:30:42
nyilas_nina: Takarékos tippek
száraz levegőjű lakás hőmérsékletét hidegebbnek érezzük, mint amilyen valójában. Ezért ahelyett hogy magasabb fokra állítanánk a fűtést, párásítsuk a levegőt! Ha a termosztátot éjszakára 3 fokkal alacsonyabb hőmérsékletre állítjuk, 5-8 százalékkal csökkenthetjük az energiafogyasztást.

Sértetlen csomagolás

Bármennyire is vágyódunk egy termékre, ha abból már cs
2010-01-31 08:37:10
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Nincs Cím, Luzsénszky Alfonz, Luzsénszky Alfonz Talmudfordítása, Szent János, növények királya, szép grillrácsozat, legvastagabb részénél, sültet tálra, északi országokban, hideg sörhöz, fehérborokat 8-14, felszolgálástól kissé, fokszámukkal azonos, igazi modorát, kézszorítása mintha, fokkal melegebb, néhány figurát, tésztával bánni, fölső harmadát, alsó harmadot, előbb tettük, első hajtogatási, tésztát mind, kimondottan hideg, sütés erősségét, vízzel kevergetve,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.