Belépés
lenke1964: Hogyan ültesd át a gyakorlatba?
men­ta­li­tás­sal.13. Az erősségeidet fejleszd.

Két­fajta filo­zó­fia men­tén lehet haladni. Az egyik azt mondja, hogy ami­ben gyenge vagyok, azt hozom fel átla­gosra, a másik sze­rint azt fej­lesz­tem kivá­lóra, ami­ben eleve jó vagyok. Min­den nagy sze­mé­lyi­ség­fej­lesztő guru egyet­ért abban, hogy ez utóbbi a helyes.14. Ne legyél
2016-03-16 13:54:18
astropapa58: Törőcsik Mari -Halk szerenád

2011-07-27 06:53:24
bubszi: Bigarad mártás
kevés burgonyaliszt.

Abból az edényből, amelyben a kacsa sült, leöntjük a zsírt, felengedjük a borjú alaplével, felforraljuk és leszűrjük. Serpenyőben kevés cukrot pirítunk vilá­gosra, 1 kanál ecetet adunk hozzá, feleresztjük a leszűrt alaplével, felforraljuk, és kevés vízzel elkevert burgonyaliszttel olajsűrűségűre besűrítjük. Hozzátes­szük a finommetéltre vágott megfő
2010-12-13 05:01:30
bubszi: Bigarad mártás
kevés burgonyaliszt.

Abból az edényből, amelyben a kacsa sült, leöntjük a zsírt, felengedjük a borjú alaplével, felforraljuk és leszűrjük. Serpenyőben kevés cukrot pirítunk vilá­gosra, 1 kanál ecetet adunk hozzá, feleresztjük a leszűrt alaplével, felforraljuk és kevés vízzel elkevert burgonyaliszttel olajsűrűségűre, besűrítjük. Hozzátes­szük a finommetéltre vágott megfő
2010-12-10 22:39:36
bubszi: Bigarad mártás
ecet, kevés burgonyaliszt.
Abból az edényből, amelyben a kacsa sült, leöntjük a zsírt, felengedjük a borjú alaplével, felforraljuk és leszűrjük. Serpenyőben kevés cukrot pirítunk vilá­gosra, 1 kanál ecetet adunk hozzá, feleresztjük a leszűrt alaplével, felforraljuk és kevés vízzel elkevert burgonyaliszttel olajsűrűségűre, besűrítjük. Hozzátes­szük a finommetéltre vágott megfő
2010-11-29 05:10:51
bubszi: Bigarad mártás
ecet, kevés burgonyaliszt.
Abból az edényből, amelyben a kacsa sült, leöntjük a zsírt, felengedjük a borjú alaplével, felforraljuk és leszűrjük. Serpenyőben kevés cukrot pirítunk vilá­gosra, 1 kanál ecetet adunk hozzá, feleresztjük a leszűrt alaplével, felforraljuk és kevés vízzel elkevert burgonyaliszttel olajsűrűségűre, besűrítjük. Hozzátes­szük a finommetéltre vágott megfő
2010-11-29 05:06:22
astropapa58: Törőcsik Mari -Halk szerenád

2010-11-23 19:11:51
astropapa58: Törőcsik Mari-Halk szerenád-60
Törőcsik Mari-Halk szerenád-60
2009-11-23 17:01:24
yocoo: Párizsi szelet
Párizsi szelet

Hozzávalók: 60 deka sertéscomb, 2 tojás, 4 deka liszt, só, zsír a kisütéshez.
A párizsi szeletet a rántott húshoz hasonlóan készítjük el, azzal a különbséggel, hogy kiveregetés és sózás után, csak lisztbe és felütött tojásba mártjuk, majd így tesszük bőséges forró zsírba, majd szép piros ropo-gósra sütjük.
2006-09-19 10:58:36
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Törőcsik Mari, Törőcsik Mari-Halk, erősségeidet fejleszd, másik sze­rint, kacsa sült, borjú alaplével, leszűrt alaplével, finommetéltre vágott, párizsi szeletet, rántott húshoz, burgonyaliszttel, olajsűrűségűre, burgonyaliszt, finommetéltre, felforraljuk, különbséggel, feleresztjük, erősségeidet, gyakorlatba, felengedjük, serpenyőben, kiveregetés, besűrítjük, sertéscomb, hozzávalók, kisütéshez,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.