|
|
|
|
mentalitással.13. Az erősségeidet fejleszd.
Kétfajta filozófia mentén lehet haladni. Az egyik azt mondja, hogy amiben gyenge vagyok, azt hozom fel átlagosra, a másik szerint azt fejlesztem kiválóra, amiben eleve jó vagyok. Minden nagy személyiségfejlesztő guru egyetért abban, hogy ez utóbbi a helyes.14. Ne legyél |
2016-03-16 13:54:18 |
|
|
|
|
|
kevés burgonyaliszt.
Abból az edényből, amelyben a kacsa sült, leöntjük a zsírt, felengedjük a borjú alaplével, felforraljuk és leszűrjük. Serpenyőben kevés cukrot pirítunk világosra, 1 kanál ecetet adunk hozzá, feleresztjük a leszűrt alaplével, felforraljuk, és kevés vízzel elkevert burgonyaliszttel olajsűrűségűre besűrítjük. Hozzátesszük a finommetéltre vágott megfő |
2010-12-13 05:01:30 |
|
|
|
|
kevés burgonyaliszt.
Abból az edényből, amelyben a kacsa sült, leöntjük a zsírt, felengedjük a borjú alaplével, felforraljuk és leszűrjük. Serpenyőben kevés cukrot pirítunk világosra, 1 kanál ecetet adunk hozzá, feleresztjük a leszűrt alaplével, felforraljuk és kevés vízzel elkevert burgonyaliszttel olajsűrűségűre, besűrítjük. Hozzátesszük a finommetéltre vágott megfő |
2010-12-10 22:39:36 |
|
|
|
|
|
ecet, kevés burgonyaliszt.
Abból az edényből, amelyben a kacsa sült, leöntjük a zsírt, felengedjük a borjú alaplével, felforraljuk és leszűrjük. Serpenyőben kevés cukrot pirítunk világosra, 1 kanál ecetet adunk hozzá, feleresztjük a leszűrt alaplével, felforraljuk és kevés vízzel elkevert burgonyaliszttel olajsűrűségűre, besűrítjük. Hozzátesszük a finommetéltre vágott megfő |
2010-11-29 05:10:51 |
|
|
|
|
ecet, kevés burgonyaliszt.
Abból az edényből, amelyben a kacsa sült, leöntjük a zsírt, felengedjük a borjú alaplével, felforraljuk és leszűrjük. Serpenyőben kevés cukrot pirítunk világosra, 1 kanál ecetet adunk hozzá, feleresztjük a leszűrt alaplével, felforraljuk és kevés vízzel elkevert burgonyaliszttel olajsűrűségűre, besűrítjük. Hozzátesszük a finommetéltre vágott megfő |
2010-11-29 05:06:22 |
|
|
|
|
Törőcsik Mari-Halk szerenád-60 |
2009-11-23 17:01:24 |
|
|
|
|
Párizsi szelet
Hozzávalók: 60 deka sertéscomb, 2 tojás, 4 deka liszt, só, zsír a kisütéshez.
A párizsi szeletet a rántott húshoz hasonlóan készítjük el, azzal a különbséggel, hogy kiveregetés és sózás után, csak lisztbe és felütött tojásba mártjuk, majd így tesszük bőséges forró zsírba, majd szép piros ropo-gósra sütjük.
|
2006-09-19 10:58:36 |
|
|
|
|
|
Üzenetek |
Törőcsik Mari, Törőcsik Mari-Halk, erősségeidet fejleszd, másik szerint, kacsa sült, borjú alaplével, leszűrt alaplével, finommetéltre vágott, párizsi szeletet, rántott húshoz, burgonyaliszttel, olajsűrűségűre, burgonyaliszt, finommetéltre, felforraljuk, különbséggel, feleresztjük, erősségeidet, gyakorlatba, felengedjük, serpenyőben, kiveregetés, besűrítjük, sertéscomb, hozzávalók, kisütéshez, |
|
|
|