Belépés
velemenyezd: Donald Trump nem bánja, ha a Microsoft felvásárolja a TikTok kínai videómegosztót

Trump fontosnak mondta, hogy a Bytedance nevű kínai cég birtokában lévő TikTok "biztonságos" amerikai vállalat birtokába kerüljön. Hozzáfűzte, hogy az üzleti megállapodásnak jövedelmezőnek kell lennie az amerikai pénzügyminisztérium számára is.
Az amerikai kormányzat álláspontja szerint a kínai videómegosztó nemzetbiztonsági fenyegetést jelent az Egyesült Államok számár
2020-08-03 21:53:48
velemenyezd: Plágiummal vádolta meg a Facebookot a TikTok kínai videomegosztó tulajdonosa

A pekingi székhelyű kínai vállalatcsoport a szintén tulajdonában lévő Jinri Toutiao nevű hírkereső applikáción osztott meg bejegyzést vasárnap este, amelyben úgy fogalmazott: "A ByteDance mindig is eltökélt volt abban, hogy globális céggé váljon. E folyamat során különböző bonyolult és előre nem várt nehézségekkel kerültünk szembe, ideértve a feszült nemzetközi politikai körn
2020-08-03 09:11:06
velemenyezd: Mike Pompeo: Donald Trump a napokban lépéseket tesz kínai szoftvervállalatok ellen

Az amerikai diplomácia vezetője utalt Trump pénteken tett megjegyzésére, és leszögezte: "az elnök megmondta, hogy elég volt és rendbe tesszük a dolgokat, tehát az elkövetkező napokban lépéseket fog tenni a Kínai Kommunista Párthoz kötődő és az amerikai nemzetbiztonságra veszélyt jelentő szoftvercégek ellen".

Donald Trump pénteken Floridából visszatérőben Washingto
2020-08-02 20:15:01
velemenyezd: A Twitch felfüggesztette Trump csatornáját, a Reddit pedig törölte egyik támogatói csoportjának oldalát

A két cég egyaránt a szabályzata megsértését, bizonyos tartalmak elfogadhatatlan stílusát jelölte meg lépésének okaként.
A Reddit összesen körülbelül kétezer, jórészt inaktív fórumot távolított el, köztük a The Donald nevű, mintegy 790 ezer tagú oldalt is, amelyet az amerikai elnök egyes támogatói használnak.
"A Redditen jelen lévő valamennyi közösségnek jóhiszeműen
2020-06-29 23:03:28
velemenyezd: Trianon 100 - Online műsorral emlékezik a Magyar Versmondók Egyesülete

Az egyesület szerdai közleménye szerint a műsort megelőzően a Scool-túrával együtt általános iskolásoknak rendhagyó internetes történelem- és irodalomórát tartanak, amely felkerül a legnagyobb közösségi videómegosztó portálra. Ebben Magyarország határain túl élő tanárok, idegenvezetők, diákok is megszólalnak, énekelnek, verset mondanak és üzenetet küldenek többek között Rimas
2020-06-03 21:44:02
velemenyezd: Tíz új bemutatót tart a jövő évadban a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház

Cseke Péter elmondta: januárban kapta meg a nemzeti minősítést a kecskeméti színház, így első "teljes nemzeti" évadukra készülnek. Kiemelte: a koronavírus-járvány embert próbáló időszaka után vidámság, minőségi szórakozás és zene várja közönségüket a következő szezonban, melyben elindul a kecskeméti operajátszás is.
A nagyszínpadi bemutatók közül az első Móricz Zsigmond
2020-05-28 15:31:55
velemenyezd: Koronavírus - Formabontó megoldásokra készteti a járvány az egyházakat

A különböző felekezetek papjai, lelkészei a templomok bezárása és a gyülekezeti együttlétek lehetetlenné válása után gyorsan megtanulták hivatásukhoz használni az online teret.
Monostori László esperes az MTI-nek elmondta: a jegyesoktatást több plébánián, így náluk, az újlipótvárosi Árpád-házi Szent Margit plébánián is videokonferencia formájában tartják meg. A lelki be
2020-04-24 14:12:03
velemenyezd: Megnyitja videoarchívumát a Nemzetközi Tenisz Szövetség

A sportágban július 13-ig biztosan nem rendeznek tornákat, meccseket, ezért is döntött úgy az ITF, hogy a legnépszerűbb videomegosztón elérhetővé teszi az elmúlt 25 év legemlékezetesebb csapattalálkozóit.
Az insidethegames.biz portál híre szerint a szervezet tavaly digitalizálta filmkatalógusát.
A tízhetes program az 1998-as Fed Kupa-döntő felelevenítésével kezdődik
2020-04-17 08:20:59
velemenyezd: Andrea Bocelli a YouTube új szupersztárja

A YouTube videomegosztón rekordnézettséget döntött Bocelli rendhagyó fellépése, még soha ennyien nem figyeltek komolyzenei koncertközvetítést élőben ezen a platformon - írta a Variety.com.
A Music for Hope - Live from Duomo di Milano (Zene a reményért - Élőben a milánói dómból) című közvetítést a csúcson egyidejűleg 2,8 millióan nézték, ami szintén rekordnak számít a You
2020-04-15 18:03:12
velemenyezd: Irodalmi magazin, versakció, kiállítások és előadások az interneten

A Magyar Napló Kiadó a magyar költészet napja alkalmából, valamint a veszélyhelyzet okozta nehézségekre tekintettel teszi ingyenesen letölthetővé irodalmi magazinjának idei második számát - olvasható a Magyar Napló MTI-hez elküldött közleményében.
A József Attila életművét és munkásságát bemutató lapszámot április 11-én 10 és 18 óra között lehet letölteni a magyarnaplo.h
2020-04-08 17:53:08
velemenyezd: Koronavírus - Videós rémhírterjesztőket fogtak el Borsodban

Az egyik legnagyobb videómegosztó oldalon április 4-én közzétett felvételen az 54 éves férfi az embereket arra buzdította, hogy a kijárási korlátozások ellenére menjenek ki az utcára, mert koronavírus nem létezik, és nem igaz, hogy koronavírus-járvány van - írták.
A videót a férfi 15 éves lánya rögzítette, majd tette közzé az interneten. A felvételt rövid időn belül több
2020-04-07 18:03:19
velemenyezd: Online videókkal segíti az oktatást a szekszárdi német színház
részleteit. Emellett klasszikus német költők - Goethe, Schiller, Rilke - verseiből, drámai monológokból, novellákból készítenek filmeket.
A DBU közösségi oldalán és a népszerű videomegosztó csatornán is megjelenik produkciókkal, mások mellett A sirály március végére tervezett, de elmaradt bemutatójának "kedvcsinálóját" láthatják az érdeklődők.
Áprilisban nemcsak az előad
2020-04-06 17:33:14
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Donald Trump, Mike Pompeo, Magyar Versmondók Egyesülete, Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház, Nemzetközi Tenisz Szövetség, Andrea Bocelli, Egyesült Államok, Jinri Toutiao, Kínai Kommunista Párthoz, Ebben Magyarország, Cseke Péter, Móricz Zsigmond, Monostori László, Árpád-házi Szent Margit, Magyar Napló Kiadó, Magyar Napló MTI-hez, József Attila, napokban lépéseket, jövő évadban, szekszárdi német, üzleti megállapodásnak, amerikai kormányzat, kínai videómegosztó, pekingi székhelyű, szintén tulajdonában, feszült nemzetközi,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.