Belépés
kalmanpiroska: Isten szeretete népe iránt
dolgok töredékét sem tükröznék vissza annak a szeretetnek, amit abban nyilvánított ki, hogy a Fiát engesztelésül adta bűneinkért! Ha ezt túlzásnak, vagy egy kicsit soknak érezzük, vakok vagyunk Krisztus dicsőségére, és nem értjük az Ő értékét. John Flavel szavaival: "Engedjétek meg nekem, hogy elmondjam, az egész világ nem elég nagy színpad ahhoz, hogy bemutassa Krisztus dicsőségé
2022-12-06 09:12:22
kalmanpiroska: Minden értékes pillanat
engedelmeskedni kell neki, és szigorúan be kell tartani. Nagy mennyiségű időt töltünk a jövő megtervezésével. Határidőket szabunk meg, és teljesítményünket aszerint értékeljük, hogy képesek vagyunk-e tartani ezeket a határidőket. Minden megbeszélést napirenddel kezdünk, és ritkán lépjük túl a kitűzött időkeretet.

A nigériaiak általában másképp közelítik meg az idő fogal
2022-12-06 08:23:21
pacsakute: Tudatalattid, ha igy használod…
Szinte Bármire Képes a Tudatalattid, Ha Így Használod...

A meggyőződés és a hit formálja a tudatalattinkat. Egész életünk attól függ, hogy mit hiszünk, mit gondolunk, és milyen elvárásokat küldünk az életünk felé. Ha negatívan gondolkodunk, az elraktározódik mélyen a tudatalattinkba, és életünkben hajlamosak leszünk a rossz történéseket bevonzani.

Pár tipp
2022-12-05 23:05:10
kalmanpiroska: Isten szeretete népe iránt
Isten szeretete, amely abban nyilvánult meg, hogy odaadta a Fiát engesztelő áldozatul a mi bűneinkért, még nagyobb lesz a szemünkben, amikor rájövünk, hogy teljesen érdemtelenek vagyunk rá. Ez a szeretet Isten jelleméből és céljából származik, és teljesen független népe erényeitől és érdemeitől. Nem azért szeret minket akik vagyunk, hanem annak ellenére.

Paul Washer
2022-12-05 19:45:50
lilagondolatok: Az ölelést orvosnak kellene felírnia.
vagy" érzésből.
Ölelés a "Segíts nekem".
Ölelés a "Hamarosan találkozunk"-ból.
Vagy átölellek, mert "Hiányoztál!"
Ölelés...
Amikor megöleljük egymást, többek vagyunk, mint kettő; család vagyunk, tervek vagyunk, álmok vagyunk!
Igen, az ölelést orvosnak kellene felírnia, mert megfiatalítja a lelket és a testet."

(Forrás: Sprüche und Lebens
2022-12-05 10:45:18
lilagondolatok: Ajándék
vagy az érték, nem a zsebed?
Egyedi, csodálatos, ünnepi csomagolásban aján
2022-12-05 10:40:34
kalmanpiroska: Kajafás megjövendölte, hogy Jézus meg fog halni a népért
Isten azonban azt akarta, hogy egy dolog teljesen egyértelmű legyen - hogy Jézus semmi rosszat nem tett, hogy teljesen és kétségtelenül ártatlan.

Ez azért volt fontos, mert sokan vagyunk olyanok, hogy ha valakit letartóztatnak, könnyen feltételezzük a bűnösségét. Azt gondoljuk:

"Ha nem tett volna semmi rosszat, nem tartóztatták volna le."

De ez nem
2022-12-05 07:51:39
kalmanpiroska: Spurgeon - December 5
kiszámolásában. Ha el kell végezni valamilyen szent munkát, akkor előállnak kishitű számoló-szakértőink pontos költségvetésükkel és a komolyabb hiányosságok bölcs kifejtésével.

Ha nagyok vagyunk a számtanban, kicsik vagyunk a hitben. "Hogyan tudjuk előteremteni a szükséges összeget? Honnan vegyünk kenyeret itt a pusztában?" Úgy tűnik, a tanítványok balgán úgy vélték, ho
2022-12-05 07:30:54
lilagondolatok: A lelki békéről
őket!A Biblia azt mondja a Róma 12:4-
2022-12-04 18:51:50
koszegimarika: A második gyertya : A remény
Miben reménykedünk?

- hogy összeomlás után újrakezdés jöjjön,

- hogy a belső erő jó magasra nőjön,

- hogy szép jövőkép tartsa bennünk a reményt,

- hogy a változás lehetőség legyen,

- hogy kórházban a beteg gyógyuljon,

- hogy szólni merjünk ha figyelemre vágyunk,

-
2022-12-04 18:19:46
kalmanpiroska: Spurgeon - December 3
kenyérbe harapnának."

Az Úr kérdése felfedte Fülöp kishitűségét, mert elkezdte a filléreit számolni ahelyett, hogy Isten mindenhatóságára emelte volna tekintetét. Félek, hogy mi sem vagyunk mentesek e vád alól, hiszen egykor még Mózes is éppen így követte el a hitetlen számítgatások bűnét. "Hatszázezer gyalogos van ebben a népben, amely között vagyok, és te ezt mondod:
2022-12-03 22:09:36
liliana01: Mitől jó egy nap?

Mitől jó egy nap? Attól, hogy képesek vagyunk meglátni a jót. Hogy örülni tudunk. És attól, hogy holnap is lesz egy nap. Lehet, hogy még jobb, mint a mai."

Janikovszky Éva
2022-12-03 09:55:45
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
John Flavel, Szinte Bármire Képes, Janikovszky Éva, ölelést orvosnak, lelki békéről, második gyertya, kicsit soknak, egész világ, jövő megtervezésével, kitűzött időkeretet, nigériaiak általában, életünk felé, elraktározódik mélyen, rossz történéseket, dolog teljesen, komolyabb hiányosságok, szükséges összeget, tanítványok balgán, változás lehetőség, beteg gyógyuljon, filléreit számolni, hitetlen számítgatások, mindenhatóságára, tudatalattinkba, megtervezésével, tudatalattinkat,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.