Belépés
velemenyezd: A civil hajók tevékenységét szabályozó európai megállapodást javasol az olasz belügyminiszter
visszafordítását jelenti az emberi jogokat sértő országba.
A szervezetek a jelenleg hatóságilag lefoglalt négy hajó elengedését sürgették. Elutasították, hogy a földközi-tengeri NGO-k tevékenységét "gyanú" övezze, az általuk szállított migránscsoportok azonnali szétosztását szorgalmazták a jelenlegi hosszadalmas, az önként jelentkező országoktól függő befogadás helyett.
2019-12-05 23:22:55
velemenyezd: Lomnici Zoltán: öt tematikus év során mutatják be Szent István életművét

Lomnici Zoltán elmondta: 2020-ban Szent István államszervező tevékenységét mutatják be, a későbbi évek témái között szerepel majd az uralkodó egyházszervező tevékenysége, külpolitikája, a nemzetiségekkel való kapcsolata és a Szent Korona is.
Hozzátette: a programok megtervezésére létrehozott testület tagja Bajkai István országgyűlési képviselő, Kiss-Rigó László szeged-cs
2019-12-05 18:42:33
velemenyezd: Több mint kétmilliárd forintért értékesíti egyik ingatlanát a Rába
lendületet adhat a minőségi területek további értékesítésének - fogalmazott.
A Rába a kétezres évek elején működési igényeinek megfelelően egy telephelyre koncentrálta győri tevékenységét, ezzel 43 hektáros területet szabadított fel Győr belvárosának közvetlen közelében. A Mosoni-Duna partján fekvő területeket a lehető legmagasabb ingatlanérték elérése érdekében a társaság k
2019-12-04 19:21:44
velemenyezd: Illegális bevándorlás - HM, BM: jelentősen megnőtt a migrációs nyomás a déli határon

Németh Szilárd a röszkei tranzitzónánál tartott sajtótájékoztatón azt mondta, a migránsok mozgása már a 2015-öshöz hasonló.
A kerítés és a határt őrző, munkájukat magas színvonalon végző katonák és rendőrök garantálják Magyarország függetlenségét, a magyar emberek biztonságát és szabadságát - hangsúlyozta a politikus.
A katonák a rendőrséggel közösen járőrözési fela
2019-12-04 16:01:20
velemenyezd: Meghirdették az idei Magyar innovációs nagydíj pályázatot

Pakucs János, a Magyar Innovációs Szövetség tiszteletbeli elnöke a rendezvényen kiemelte: azokat a vállalkozásokat keresik, amelyek bemutatható, tényleges innovációs tevékenységet végeznek.
A 2019-es év legjelentősebb innovációs teljesítményét elismerő nagydíj mellett további hét kategóriában kaphatnak díjat a kiemelkedő innovációk - ismertette.
Bódis József, az In
2019-12-04 15:41:00
velemenyezd: Walter Katalin lesz a Budapesti Városüzemeltetési Holding vezérigazgatója
üzleti életbe visszatérve az Erste Bank és a Citibank lakossági üzletágának integrációját irányította, majd az Allianz közép-kelet európai vezetőjeként tizenegy ország értékes
2019-12-04 15:11:07
velemenyezd: Nőszervezetek: sehol ne játsszanak Gothár-rendezést
Megengedhetetlenek a Katonában történt atrocitások és hogy ezekről mit sem tudni, valamint az is, hogy a Színház- és Filmművészeti Egyetem saját maga akarta vizsgálni Gothár Péter oktatói tevékenységét - jegyezte meg az érdekszövetség elnöke.
Szőnyi Kinga elmondta, amennyiben a jövőben hasonló eset történik, ugyanígy fellépnek majd.
Király Nóra, a Mindennapok Női Szemm
2019-12-04 13:51:46
velemenyezd: Milliárdos kárt okozó számlagyár ügyében született ítélet Szegeden

A csoportot vezető férfit bűnsegédként, különösen nagy értékre, üzletszerűen, bűnszövetségben elkövetett költségvetési csalás bűntette és más bűncselekmények miatt a bíróság öt év börtönbüntetéssel sújtotta. A vádlottat emellett öt évig nem lehet gazdasági szervezet vezető tisztségviselője.
Az ügy több vádlottjára rövidebb időtartamú vagy felfüggesztett börtönbüntetést s
2019-12-04 11:10:51
velemenyezd: Kína tiltakozik a Hszincsianggal kapcsolatos amerikai törvénytervezet ellen
terrorellenes munkáról. Egyebek mellett felsorolja, hogy márciusban az Iszlám Együttműködési Szervezet külügyminiszteri tanácsa határozatban méltatta Kínának a muszlim közösségért folytatott tevékenységét, júliusban több mint 50 ország az ENSZ Emberi Jogi Tanács elnökének címzett levélben állt ki Kína terrorellenes intézkedései mellett, majd októberben több mint 60 ország az ENSZ
2019-12-04 07:04:35
velemenyezd: Mikrosebészeti oktatóközpontot alakítottak ki Szegeden
fogorvoshallgatók olyan háromdimenziós képet adó asztali mikroszkópnál sajátíthatják el a mikrosebészet alapjait, amelyek képét monitorra vetítik ki, így az oktatók nyomon követhetik a diákok tevékenységét.
A húszórás kurzusok során a hallgatók megtanulják lassítani mozdulataikat, elsajátítják a speciális mozgáskoordinációt, a képzés végén pedig képesek lesznek egy egymillimé
2019-12-03 16:12:35
velemenyezd: Az MVM Csoport egy cégbe szervezi energia-kiskereskedelmi tevékenységét
tevékenységek közötti párhuzamosságokat. Az energetikai társaság stratégiai tevékenységi területeinek optimális működését segíti, hogy teljes villamosenergia- és földgáz-kiskereskedelmi tevékenységét a szintén a vállalatcsoporthoz tartozó NKM Energia Zrt.-be szervezi át.
Az MVM Partner Zrt. ezzel a nemzeti energetikai holding egyedüli villamosenergia-nagykereskedő társasága,
2019-12-03 14:31:34
velemenyezd: Kormányzati ügynökséget hoztak létre Németországban a szakképzett ápolók bevándorlásának támogatására
felkészülésben is, például a jövőbeli munkavállalók származási országában folytatandó német nyelvtanfolyamok szervezésével.
A saarbrückeni központú ügynökség már meg is kezdte tevékenységét, az első, kísérleti szakaszban fülöp-szigeteki és mexikói ápolók útját egyengeti, jelenleg mintegy 4200 esetet menedzsel.
A jó egészségügyi képzés miatt kiválasztott első két ország
2019-12-02 17:42:59
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Lomnici Zoltán, Szent István, Walter Katalin, Budapesti Városüzemeltetési Holding, Szent Korona, Bajkai István, Kiss-Rigó László, Németh Szilárd, Pakucs János, Magyar Innovációs Szövetség, Bódis József, Erste Bank, Filmművészeti Egyetem, Gothár Péter, Szőnyi Kinga, Király Nóra, Mindennapok Női Szemm, Iszlám Együttműködési Szervezet, ENSZ Emberi Jogi Tanács, Energia Zrt, Partner Zrt, civil hajók, olasz belügyminiszter, migrációs nyomás, déli határon, idei Magyar,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.