Belépés
menusgabor: Pártüdülőből NER-üdülő, a Balaton a magyaroké!
MTI
- A településfejlesztés azt jelenti, hogy integráljuk a partszakaszt a településhez. Természetesen a szállóvendégek is megfelelő körülmények között pihenhetnek majd, de ez csak egy az attrakciók hosszú sorában.

"A kikötőt is bővíteni é
2021-02-16 21:45:40
menusgabor: A Valentin-nap legnagyobb átverése
ÁTVERÉSEÖsszegyűrt paplanok az ágyon, a lepedőn lágyan rothadásnak indult, egykor illatozóan piros, reggelre sötétbarnává aszalódott rózsaszirmok, boros üvegek a földön, természetesen a hozzátartozó poharakkal. Szerelmes együttlét nyoma az egész lakásban. De vajon mára mi marad a szerelemből? És mit ünnepeljünk ma, ha nincs semmi elképzelésünk? Mai tippem: ünnepe
2021-02-16 21:00:59
liliana01: Dr. Mangó Gabriella Covid19 oltás és félelem
meg.

A covid utáni tünetekről szerettem volna írni, de a reggeli kávé után eszembeötlött egy ennél fontosabb dolog: a félelem.
Igen. A félelem a legnagyobb betegség. Ami, mint érzés természetes folyamat, hiszen természetből származók vagyunk. A kutya is fél. Ugat, nyüszít... élőlény...
De, ha ez a félelem átmegy krónikus félelembe, vagy állandó RÉMlátásba, az
2021-02-14 11:34:14
pacsakute: A COVID védőoltásról jó tudni
átíródik mRNS-re és ettől a lépéstől kezdve a folyamat ugyanaz mint, amit az mRNS vakcináknál részleteztünk. A hordozó vírus tojásban nem szaporítható, hanem csak abortált embriósejtekben. Természetesen az oltó anyag nem tartalmaz abortált embriósejteket. Még egyszer hangsúlyozzuk, hogy ez a vírusféleség nem kórokozó és a vírusban rejtett DNS az emberi sejt DNS-ébe nem kerül be. I
2021-02-09 10:40:37
pacsakute: Önbizalomhiányosoknak javasolt
rokonszenvesek, nagyszerű barátok, akár példaképek, de sajnos olyanok is, akikről bizony megvan a véleménye.

Az, hogy valaki akarva-akaratlanul is képet alkot a többi emberről, egy természetes, emberi dolog, ahogyan az is az, ha saját magát, cselekedeteit minősíti. Sokan azonban átesnek a ló túloldalára, és önmagukkal szemben jóval keményebb ítéleteket fogalmaznak meg,
2021-02-08 21:17:07
pacsakute: A zöld tea jótékony hatásairól
alvás közbeni légzéskimaradás, cukorbetegség és magas vérnyomás. Ezek ellen azonban érdemes beépíteni a zöldteát napi étrendünkbe.

Mint fentebb már említettük, a zöldtea természetes antioxidánsokat tartalmaz, tízszer annyit, mint amennyi a gyümölcsökben és zöldségekben található.

Az antioxidánsok haszna
Bizonyos molekulák, amelyeket szabad gyökök néven i
2021-02-03 21:42:42
liliana01: Tíz hónapja tart a járványhelyzet
a magány nagyon erősen felszínre hozza, és fokozza azt, amivel egész életünkben tudat alatt küzdünk: a halálfélelmet, halálszorongást" - fejti ki a szakértő, aki szerint természetes folyamat, hogy egy lehetséges halálos kimenetelű járvány idején a magány hatására felerősödik ez az érzés.
,,A halállal szembeni félelmünk nagyon régről velünk van; egész életünkb
2021-01-23 13:00:19
pacsakute: A BODORRÓZSA gyógyhatásai
súlyosságát.

"Mivel a Cistus creticus nemcsak a légúti vírusok, baktériumok bejutását és növekedését gátolja, hanem pozitív irányban befolyásolja az immunológiai reakciókat és természetes gyulladáscsökkentő hatással is rendelkezik, így több fontos támadáspont gátlásával segíti az új koronavírus, az influenza és más légúti fertőzések kialakulásának a megelőzését ille
2021-01-22 14:49:54
pacsakute: Különös kapocs: cukorbetegség és immunitás
leküzdeni, hiszen az alapbetegség miatt az immunrendszer legyengült állapotba kerül.

A vércukorszint drasztikus megemelkedése károsan hat a test sejtjeire, szöveteire, és természetesen a szervekben is romboló hatású. Ez a negatív állapot hosszú távon gyulladáshoz vezethet, ami ha krónikussá válik, más betegségek okozója is lehet, de az elhízásért is felelőssé tehető.
2021-01-21 21:30:07
menusgabor: Évente egy focipályával zsugorodik Magyarország
nem napjainkban. A lényeg, hogy valóban a Kárpát-medence területe, benne a mai Magyarország is, mintha satuba lenne fogva: a felszíni területe rövidül, de ez - a geológusok szerint - természetesen nem a trianoni határnál érvényesül.
2021-01-20 19:30:03
pacsakute: Nem tud aludni? A magnézium segíthet!
a csontokban és az izmokban is. Szerepe van az energiatermelésben, az izmok összehúzódásában, az idegek megfelelő működésében és a vércukorszint szabályozásában is.

A természetes magnéziumforrások közé tartoznak a diófélék, a magvak, a teljes kiőrlésű gabonák, a halak, a tenger gyümölcsei és a zöld leveles zöldségek.

A mai ember jellemzően magnéziumhiá
2021-01-18 17:11:58
pacsakute: Dr Hamer - a rák okairól
egy elválasztásos konfliktus, mikor a gyereket vagy a párját elválasztják az illető nőtől. Az állatvilágban akkor alakul ki ilyen betegség, mikor az anya kölyke elveszik vagy megölik. Természetes reflexként a tejcsatornák kifekélyesednek. Ennek oka, hogy nőjön a tejcsatornák átmérője, ami könnyebbé teszi azok ürülését.

Megbetegedés fázisa (konfliktus) és gyógyulás fázi
2021-01-15 22:04:30
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Pártüdülőből NER-üdülő, Mangó Gabriella Covid19, focipályával zsugorodik, magnézium segíthet, lepedőn lágyan, hozzátartozó poharakkal, egész lakásban, covid utáni, reggeli kávé, ennél fontosabb, legnagyobb betegség, félelem átmegy, lépéstől kezdve, folyamat ugyanaz, mRNS vakcináknál, hordozó vírus, oltó anyag, vírusban rejtett, emberi sejt, többi emberről, zöldteát napi, zöldtea természetes, antioxidánsok haszna, magány nagyon, lehetséges halálos, magány hatására,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.