Belépés
velemenyezd: ITM: jelentős uniós forrásokra pályázhatnak tapasztalt mentorok támogatásával a hazai kkv-k
kezeli az uniós források elnyeréséhez szükséges tudásmegosztást, tudásgyarapítást, ezért a nemzetközi programokhoz kapcsolódó szolgáltatási portfóliójának keretében komoly szakmai tapasztalattal rendelkező mentorokat biztosít a hazai startupoknak, mikro-, kis- és közepes vállalkozásoknak a sikeres uniós pályázáshoz.
A hivatal mentorprogramjára jelenleg is folyamatosan lehet r
2020-07-29 10:51:29
velemenyezd: Nagyszabású tervekkel és új vezetővel készülnek a következő évadra a Magyar Rádió Művészeti Együttesei
ezzel a döntéssel azt is kifejezte, hogy az Együttesek jövője biztosított, és egyértelműen hitet tett az MRME fejlesztése mellett. Sok feladatunk van. Bízom az Együttesek komoly tapasztalattal rendelkező, kiváló zenészeiben, énekeseiben, munkatársaiban, és nagyon várom, hogy megkezdhessük a közös munkát " - mondta el Devich Márton.
Az MTVA várakozásai szerint a szakember érke
2020-07-29 09:11:11
velemenyezd: Barczi Róbert: új futballkultúrát akarunk teremteni
fogalmazott meg. Hangsúlyozta, hogy az alapelvekkel teljes mértékben egyetért, ezeket szeretnék kibontani.
"Nagyon-nagyon fontosnak tartom ennek a generációnak a véleményét, külföldi tapasztalattal rendelkező hiteles szakemberekről van szó, egyfajta kontrollként tekintek rájuk, és minden egyes nagyobb fajsúlyú döntést szeretnék velük leegyeztetni és úgy bevinni az elnökség e
2020-07-07 15:31:49
velemenyezd: Továbbra is Ruben Wolochin edzi a kaposvári férfi röplabdázókat

A bejelentés kapcsán Demeter György, a kaposváriak szakmai igazgatója az MTI-nek azt mondta, a szakember személyében tavaly nyáron nagy nemzetközi tapasztalattal rendelkező edzőt szerződtettek, aki mellett a fiatalok fejlődése töretlen volt, ezért döntöttek kontraktusa meghosszabbítása mellett.
"A következő szezonban is a már nálunk lévő magyar mag köré szeretnénk csapat
2020-05-14 11:42:58
velemenyezd: Magyarországról igazolt edzőt és játékosokat a dunaszerdahelyi kézilabdaklub
megújuló csapatot, és akit szakmai és emberi szempontból is elfogadnak a játékosok.
"Debre Viktor abban hisz, hogy a sikert csak alázatos, kemény munkával lehet elérni. Nagy tapasztalattal rendelkező szakemberről van szó, aki dolgozott már férfi és női csapattal is" - tette hozzá.
A játékoskeret új tagjai közül a tapasztalt kapus, a párkányi születésű Oguntoye Viktória D
2020-05-08 17:32:21
velemenyezd: Visszalép a szlovák jégkorongbajnokságtól és az Erste Ligában indul a MAC
lesz. Az együttes MAC HKB Újbuda néven indul az Erste Ligában, ahová be is adta hivatalos nevezését.
A beszámoló alapján a csapat gerincét MAC-nevelésű, Erste- és Extraligás tapasztalattal rendelkező fiatal játékosok alkotják majd, egyúttal érkezni fog egy teljes sornyi húzóember is.
A klub szakmai koncepciójának kiemelten hangsúlyos eleme a saját nevelésű utánpótláskorú
2020-05-04 15:52:04
velemenyezd: OMSZ-elnök: a meteorológia a mindennapi élet szerves része lett
meteorológiai állomás működött az akkori Magyarország területén, amelyek közül 146 naponta háromszor észlelt.
Radics Kornélia kiemelte: az Országos Meteorológiai Szolgálat mára egy nagy tapasztalattal rendelkező intézményként igyekszik válaszolni a jelen kor kihívásaira. Az időjárás, az éghajlat és a levegőkörnyezet témaköreiben továbbra is sokrétű feladatot látnak el: a méré
2020-05-03 12:16:00
velemenyezd: Koronavírus - BKV: tesztelik az ózonos fertőtlenítést a metrón is
pilot-projektként már a BKV buszágazatában is megjelent a klórnál is sokkal hatékonyabb ózonos fertőtlenítés - olvasható az MTI-hez eljuttatott közleményben.
Mint írták, egy komoly szakmai tapasztalattal rendelkező cég, a CE Developments szerdán a Kőér utcai metrótelephelyen egy metrószerelvényt kezelt nagy teljesítményű, professzionális felhasználásra tervezett ózongenerátor
2020-04-08 18:33:15
velemenyezd: Koronavírus - SZTE-rektor: a legszigorúbb egészségügyi protokoll alapján végeztem a munkámat
betegellátás leállása - előtt érkezett haza. Az üdülés helyszíne az előzetes információk alapján nem tartozott a koronavírus által veszélyeztetett területek közé.
Több évtizedes tapasztalattal rendelkező, gyakorló orvosként utazása, ott tartózkodása, valamint hazajövetele során nem tapasztalt sem magán, sem a környezetén olyan jelet, amely akár a vírusfertőzés legkisebb gyanú
2020-03-22 15:02:10
velemenyezd: Koronavírus - Elhalasztják a Műegyetemi Állásbörzét
majd tájékoztatást.
A Műegyetemi Állásbörze mintegy 150 kiállítója több ezer hazai és külföldi állást és szakmai gyakorlati lehetőséget kínál hallgatóknak, pályakezdőknek és tapasztalattal rendelkező munkavállalóknak.
Mint írták, Magyarország legrangosabb állásbörzéje minden alkalommal több ezer látogatót vonz naponta és a kiállítók mintegy 1000 munkatársa vesz részt ra
2020-03-07 16:22:34
velemenyezd: Fővárosi Közgyűlés - Erősebb érdekérvényesítő képességben bíznak a DK-ba átlépő polgármesterek

Gy. Németh Erzsébet főpolgármester-helyettes, a DK frakcióvezetője közölte, hétfőtől két, az önkormányzati politizálásában nagy tapasztalattal rendelkező kerületi vezető csatlakozott hozzájuk, amivel hattagúra bővült a frakciójuk.
Hangsúlyozta, két új polgármesterüknek azt ígérte, hogy a DK-ban "mindig, mindenben" együtt fognak dönteni, meghallgatják egymást.
Kiss
2020-02-26 14:51:47
velemenyezd: Kövér: a külhoni magyarok támogatása az egységes Kárpát-medence fejlődését is elősegíti
magyarországi és a külhoni magyar szakemberek kivándorlásáról szólva elmondta: az elmúlt évek támogatásainak köszönhetően egyre többen térnek vissza szülőföldjükre, és nemzetközi tapasztalattal a hátuk mögött vágnak bele saját vállalkozásuk építésébe.
A magyarországi munkaerőhiánnyal kapcsolatos kérdésre válaszolva a házelnök kiemelte: az elmúlt évtizedben 54,9 százalékról 7
2020-02-01 08:21:34
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Magyar Rádió Művészeti Együttesei, Barczi Róbert, Ruben Wolochin, Erste Ligában, Műegyetemi Állásbörzét, Fővárosi Közgyűlés, Devich Márton, Demeter György, Debre Viktor, Oguntoye Viktória, Radics Kornélia, Országos Meteorológiai Szolgálat, Műegyetemi Állásbörze, Németh Erzsébet, hazai kkv-k, következő évadra, kaposvári férfi, dunaszerdahelyi kézilabdaklub, mindennapi élet, ózonos fertőtlenítést, legszigorúbb egészségügyi, külhoni magyarok, egységes Kárpát-medence, uniós források, nemzetközi programokhoz, hazai startupoknak,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.