Belépés
velemenyezd: Az elhízás már a dohányzásnál is többször okoz rákot Nagy-Britanniában
petefészek- és a májrák okai között gyakrabban szerepel az elhízás, mint a dohányzás. Számításaik szerint sok millió embernél nőtt meg a daganatos betegség kialakulásának kockázata a túlsúlyuk miatt. Mint rámutattak, Nagy-Britanniában az elhízottak száma a duplája a dohányosokénak.
A szervezet hangsúlyozta, hogy nem akarja a dohányzás. Számításaik szerint sok millió embernél
2019-07-03 14:02:07
velemenyezd: Külföldi sajtó Magyarországról - Lengyel és román lap a Sargentini-jelentésről
elvtársaknak - teszi hozzá.
Mind nyilvánvalóbb, hogy "az új baloldal ideológusai" tervük megvalósításához habozás nélkül erőszakhoz folyamodnak, kihasználják jelenlegi politikai túlsúlyukat, s az engedetlenekkel szemben a fenyítés eszközeit alkalmazzák - állapítja meg. Ez a gőg és elvakultság megnyilvánulása - írja, és arra figyelmeztet, hogy az EU-ban mindez az euroszkeptik
2018-09-18 17:44:51
schuro: Túlsúlyuk miatt nem tudnak szexelni.
Lin Yue és Deng Yang kínai házaspár, 2010-ben házasodott össze, de lefeküdni még nem tudtak egymással, annyira túlsúlyosak. Az együtt 400 kilót nyomó pár viszont nagyon szeretne gyerekeket, ezért amikor hallottak arról, hogy Kína legkövérebb asszonya úgynevezett gastric bypass műtétre vállalkozik, úgy döntöttek, ők is orvosi segítséget kérnek.

2015-12-03 22:27:15
kirscha: Érdekességek
belsejében teljes épségében megőrzött teknőscsontvázak, tengeri csigák és kihalt hüllők maradványai találhatók. A maori legenda szerint mindegyik szikla egy-egy élelemmel teli kosár volt túlsúlyuk miatt lemaradtak az ősi kenuról, és a hullám kimosta őket a partra, majd kővé változtak. Talán a valóság még izgalmasabb, mint a legenda!

2015-12-01 20:37:10
horvathnemagdi: Kövéren is hódítanak a magyar XXL-sztárok
XXL-sztárok
Falusi Mariann, Tarány Tamás, Lagzi Lajcsi, Tóth Vera, Emilio: olyannak szeretjük őket, amilyenek.

Legnagyobb keresztjük az állandó harc a kilókkal. De vannak, akik jelentős túlsúlyuk ellenére sem veszik föl a kesztyűt, és elfogadják magukat olyannak, amilyenek.

Falusi Mariann - Vonzza a fiatalabb pasikat

A Pa-dö-dő indulásakor 72
2012-10-17 10:36:06
hunjano: Dr. Istóczy Győző:....
Dr. Istóczy Győző:
A magyar Antiszemitapárt megsemmisítése s ennek következményei

Dr. Pauler Tivadar, egykori kedves jogtanárom, később igazságügyminister korában, az én, előtte ismert volt esetemre vonatkozólag egy ízben ezt a megjegyzést tette előttem: Kleine Ursachen, grosse Wirkungen. (Kicsi okok, nagy kihatások.)

Hát bizony, mint mindig, úgy az én
2011-09-04 12:55:53
zgfumag: Zsidó világi összeesküvés?
van összetartása. Vannak felsőbbrendűséget hirdető, kifejezetten gyűlölködő és megdöbbentően embertelen vallási tételeik. Vannak titkos szervezetek, és mint említettük, egyértelműen van túlsúlyuk, van zsidó hegemónia. Egy valami azonban nincs: egységük.

Tévedés azt hinni, hogy a zsidó nép egésze részese valami nagy összeesküvésnek, mely egységes falanxként legyőzhetetle
2011-06-01 21:37:57
bubszi: hatékony*ZSÍRÉGETŐ*MOZGÁSforma
Úszás
Az úszás az egyik legintenzívebb zsírégető sport, köszönhetően a víz ellenállása miatt kifejtett intenzívebb izommunkának. Ugyanakkor előbbi felhajtóereje révén kíméli az ízületeket, és ideális mozgásformát jelent azoknak is, akiknek jelentős túlsúlyuk miatt más edzéstípusokról le kell mondaniuk.
2011-04-14 20:58:05
szisszy83: Érzelmi inteligencia........
természetes, pozitívan megoldható részei az életemnek (5 pont)


15. A negatív érzelmek
a) túlsúlyuk miatt meghatározzák az életemet (0 pont)
b) nálam alulmaradnak a pozitívakkal szemben (5 pont)
c) sokszor rányomják a bélyegüket a hangulatomra (3 pont)

16. Kimutatni
2011-04-13 22:34:11
korall44: Fogyi tanácsok
kezdenek el fogyókúrázni, amikor már az egészségük a tét, addig nőtársaságban mindennapos téma a fogyókúra

Van, aki éppen fogyózik, és van, aki hétfőn kezdi. Vélt, vagy valós túlsúlyuk különböző mértékű, egyben azonban megegyeznek: nem tetszenek maguknak és sikertelenségeik okát a felesleges kilókkal magyarázzák. A nők megítélésében szerte a világon sokkal nagyobb szer
2010-02-16 16:56:20
korall44: Zavarban vannak, ha a férfiak.
csökkenti a nemi vágyat.

Szakértők szerint a mozgás hiánya csökkenti az energiát a hétköznapokban és az ágyban egyaránt.

A megkérdezettek 69 százaléka mondta azt, hogy túlsúlyuk miatt már nem is nagyon kívánják a szexet.

A szakértők azt tanácsolják: úgy lehet fejleszteni a szexuális életet, ha tápanyagban gazdag ételeket fogyasztunk, kordában tartj
2008-05-31 14:13:20
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Istóczy Győző, Deng Yang, Falusi Mariann, Tarány Tamás, Lagzi Lajcsi, Tóth Vera, Pauler Tivadar, Kleine Ursachen, magyar XXL-sztárok, májrák okai, daganatos betegség, túlsúlyuk miatt, elhízottak száma, szervezet hangsúlyozta, engedetlenekkel szemben, fenyítés eszközeit, maori legenda, hullám kimosta, állandó harc, fiatalabb pasikat, magyar Antiszemitapárt, megjegyzést tette, valami azonban, egyik legintenzívebb, negatív érzelmek, pozitívakkal szemben,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.