Belépés
velemenyezd: A francia elnöki hivatal cáfolta a Macron esetleges lemondásáról szóló sajtóhíreket

"Cáfoljuk ezt a hírt. A köztársasági elnök soha nem említette lemondásának lehetőségét" - közölte az Elysée-palota a francia hírügynökséggel. Aláhúzták emellett, hogy Macron "soha nem vett részt videókonferencián adományozókkal", akikre az újság hivatkozott.
A Le Figaro azt írta, hogy a 2017-es elnökválasztási kampány legfőbb adományozóival szervezett videóbeszélgetésben
2020-06-11 19:33:27
menusgabor: Ebben az országban...
többségnek nem tetszik, és elmondjuk a véleményünket, mi vagyunk a rasszisták, antiszemiták, kirekesztők

Ebben az országban azokat tiltják ki a közösségi médiákból, akik a többséget képviselik.

Ebben az országban szabadon uralkodhatnak, követelőzhetnek mindenféle kisebbségek, de közben a többséget senki sem hallgatja meg.

Ebben az országban nyíltan
2020-05-29 22:31:00
velemenyezd: Az amerikai szövetségi legfelsőbb bíróság az elnök adóbevallásáról és üzleti ügyeiről vitatkozik
megtette. Igaz, megválasztásuk előtt egyikük sem tevékenykedett sikeres üzletemberként.
A 2018 őszén tartott félidős választások után, amikor a képviselőházban a demokraták ismét többséget szereztek, három képviselőházi bizottság is kezdeményezte Donald Trump korábbi üzleti ügyeinek és kapcsolatainak vizsgálatát. Nem csupán az adóbevallási íveire voltak kíváncsiak, hanem pél
2020-05-12 21:42:37
velemenyezd: Krónika 7. rész (osztatlan közös tulajdon)
megvenni azt, megfelelő ellenértékért.
Földszerzési joga csak annak lesz, aki legalább három éve tulajdonos, vagy örökölte az ingatlant.
Ahol a nagy számú tulajdonos miatt még a többséget sem lehet megszerezni a döntéshez, ott valamelyik tulajdonos kezdeményezésére az ingatlan az államhoz kerülhet, megfelelő ellentételezés mellett.
A javaslat egy új eljárás bevez
2020-05-05 15:12:34
velemenyezd: Krónika 10. rész (koronavírus)
ha a kormány a veszélyhelyzetről szóló rendelet kihirdetésének másnapján benyújtotta volna ezt a törvényjavaslatot, akkor a Fidesz-KDNP-frakció már megszavazhatta volna a kétharmados többséget igénylő előterjesztést. A veszélyhelyzet meghosszabbításához egyébként feles többség is elég lenne - tette hozzá.
Határidőt kellene szabni a veszélyhelyzettel kapcsolatos felhatalmazásn
2020-03-24 18:24:05
velemenyezd: Koronavírus - Csehországban 64-re emelkedett a betegek száma

A járvány terjedésének megakadályozása céljából szerdától meghatározatlan ideig szünetel a tanítás az összes iskolában, és kedd estétől tilosak a százfősnél nagyobb nyilvános rendezvények.
A bevásárlóközpontok, a tömegközlekedés és a vendéglők forgalmát a kormány nem korlátozta.
A fertőzések döntő többségét olyan személyeknél mutatták ki, akik korábban Észak-Olaszor
2020-03-11 09:31:38
velemenyezd: Gulyás Gergely: az embereket be kell vonni a döntésekbe
mondta: a kormány támogatottsága országosan erős, 52-53 százalékos. Kiemelte: országosan a kormánypártok adják a legtöbb polgármestert, 19-ből 19 megyei közgyűlésben szereztek abszolút többséget, 13-10-re nyerték a megyei jogú városok polgármesteri székeit, míg a fővárosi közgyűlési többség és a főpolgármesteri cím az ellenzéké lett.
Szerinte a fővárosi eredményekhez az ellen
2019-12-31 17:21:33
velemenyezd: Pásztor István: 2019 sikeres volt, 2020 sok kihívást tartogat
úgy vélekedett, nem kell nagy előrelátás ahhoz, hogy már most látsszon, a választást követően sem fog jelentősen módosulni a jelenlegi politikai színtér, feltételezhetően ismét jelentős többséget szerez az Aleksandar Vucic vezette SNS. Amennyiben az SNS és a VMSZ tervei és elképzelései összeegyeztethetők lesznek a jövőben is, az együttműködés is folytatódik - hangsúlyozta.
A
2019-12-19 19:42:12
velemenyezd: Szabadságvesztésre ítélték az 1981-es katowicei bányászsztrájk leverésében részt vevő lengyel belügyest

Az ítélet nem jogerős, az elítélt Roman S. ügyvédjebejelentette, hogy fellebbezni fog ellene. Az ügyészség még nem döntött ez ügyben.
A Wujek bányában szervezett sztrájk leverése során 1981 december 16-án 9 bányász veszítette életét, 21-en megsérültek. Ez volt a Wojciech Jaruzelski tábornok által kihirdetett, több tucat ember halálával és tízezrek internálásával járó had
2019-12-13 19:02:58
velemenyezd: Izraeli választások - Liberman sem Netanjahu, sem Ganz miniszterelnökké választását nem támogatja

Beni Ganznak éjfélkor jár le a kormányalakítási megbízatása, de mivel a Likud bevonásával nem sikerült koalíciót alakítania, és mivel Liberman pártja, az Izrael, a hazánk nélkül nem tud kisebbségi kormányt létrehozni, gyakorlatilag reménytelenné vált minden további próbálkozása. Ha a következő 21 napban senki sem tud maga mellé állítani legalább 61 törvényhozót a 120 fős parl
2019-11-20 13:52:09
velemenyezd: Elvesztegetett évről beszélt az izraeli pénzügyminisztérium igazgatója a kneszetben

A költségvetési hiány jelentős növekedése miatt összehívott rendkívüli bizottsági ülésen Saj Babad, a minisztérium igazgatója azt mondta, hogy jelenleg nincs katasztrófa és gazdasági válság, de felhívta a figyelmet a politikai patthelyzet okozta súlyos bajokra.
"2019-ben megbénult a rendszer a kormány hiánya miatt, s ezért lehetetlen megmaradni a költségvetési keretek kö
2019-11-11 17:31:47
velemenyezd: Spanyol választás - A spanyol lapok szerint a választás kimenetele súlyosbítja a patthelyzetet
kormányfőjelölt megválasztásával.
Noha pártja három mandátumot veszített, továbbra is Pedro Sánchez, a Spanyol Szocialista Munkáspárt (PSOE) főtitkára az egyetlen vezető, aki egyáltalán többséget képezhet - írta a lap, amely az Állampolgárok (Ciudadanos) liberális középpártot okolta, amiért az előző parlamenti ciklusban elutasította a kormányzati együttműködést a szocialisták
2019-11-11 11:01:25
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Gulyás Gergely, Pásztor István, Donald Trump, Aleksandar Vucic, Roman, Wojciech Jaruzelski, Beni Ganznak, Pedro Sánchez, Spanyol Szocialista Munkáspárt, francia elnöki, amerikai szövetségi, elnök adóbevallásáról, betegek száma, 1981-es katowicei, spanyol lapok, választás kimenetele, köztársasági elnök, francia hírügynökséggel, újság hivatkozott, 2017-es elnökválasztási, országban azokat, közösségi médiákból, többséget képviselik, országban szabadon, többséget senki, országban nyíltan,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.