Belépés
velemenyezd: Müncheni konferencia - Csökkentené a menedékkérők befogadásától elzárkózó tagállamok uniós támogatását a német

A politikus a konferencia egy panelbeszélgetésén a jogállamiság elveinek tisztelete és az EU-s támogatások kifizetése összekapcsolásának ügyéről szólva kiemelte: nem újdonság, hogy bizonyos szabályok megsértéséért büntetés jár a tagállamoknak, és ezt a megoldást újabb területekre is ki kell terjeszteni.
Ilyen terület a menekültüggyel kapcsolatos tagállamok közötti szolid
2020-02-16 13:21:45
velemenyezd: Továbbterjedt a tüdőgyulladást okozó új koronavírus Kínában
az országban, így az összes beteg száma 440-re emelkedett.
A betegekkel közeli kapcsolatba került emberek száma 2197, közülük 1394 áll jelenleg is orvosi megfigyelés alatt, míg a többieket már hazaengedték.
Li hangsúlyozta: bár a vírus terjedésének pontos útvonalát egyelőre nem sikerült tisztázni, fennáll a veszélye a mutációnak, ami a járvány terjedésének gyorsulásáho
2020-01-22 07:06:23
maroka: Árpád-házi Szent Margit szűz
vannak, a balgák el tudnak menni olajat vásárolni. Szokatlan, hogy mind a tízen elalszanak. Ésszerűbb volna, hogy legalább egy valaki maradjon ébren, s ha itt az idő, ő majd felébreszti a többieket. Ezek a furcsaságok abba az irányba terelik gondolatainkat, hogy inkább egy jelképes példázatról van szó, mintsem egy lakodalmi ünnepség leírásáról.
Jézus példázata az ő visszatéré
2020-01-18 06:57:59
maroka: Éjféli szentmise Vatican - Róma 2019.12.24
legjobb módja annak, hogy megváltoztassuk a világot: akkor változunk meg mi magunk, akkor változik meg az Egyház, akkor változik meg a történelem, amikor elkezdjük önmagunkat, és nem a többieket változtatni, ezáltal ajándékká téve az életünket.
Jézus ezt mutatja meg nekünk ezen az éjszakán: nem valakinek a kényszerítésével, nem is a szavak erejével, hanem saját életének odaaj
2019-12-25 15:59:58
velemenyezd: Ferenc pápa: Jézus születése a feltétel nélküli szeretet üzenetét jelképezi
értelmet akarunk adni az életnek, ha meg akarjuk változtatni a világot, akkor saját magunkkal kell kezdenünk - hangoztatta.
"Az egyház, a történelem akkor változik meg, ha nem a többieket akarjuk megváltoztatni, hanem magunkat, életünket ajándékként adományozva (másoknak)" - jelentette ki.
"Ne várjuk el a hozzánk közel állótól a jó cselekedetet ahhoz, hogy jót tegyünk ve
2019-12-25 07:04:10
kalmanpiroska: Hatalmassá lesznek az Úr által
lehet építeni. Nem látványos, nem elöljáró emberek ők, hanem a háttérben meghúzódók, s mégis nélkülözhetetlenek. Kell sátorcövek-ember is, aki a legnagyobb viharban is tudja bátorítani a többieket. Talán a nyugalom perceiben nem is figyel rájuk senki, de ha baj van, ők mindig tudják, hogy mit kell tenni. Rájuk lehet számítani.
Kell harci íj-ember is, aki küzd, megfeszül. Ők a
2019-12-19 08:59:22
kalmanpiroska: Méricskélők, figyelem!
,,Még ezt, na jó...", majd ,,Most már elég, soha többet!"
Bemérjük a másikat, amikor ismerkedünk vele, s ott tartjuk skatulyánkban a megfelelő beosztásnál a többieket is: ,,Ez jó fej", ,,ez hülye", stb.
Isten azonban mérték nélkül adja önmagát! Mérhetetlenül nagy a kegyelme! Nem bírjuk kiszámolni, megszámolni, megmérni, mert ni
2019-12-12 07:42:16
kalmanpiroska: ...akiket az igazságért üldöznek
lehet...
Lényeges, hogy nem általában a szenvedés a kívánatos, hiszen a szenvedés a bűn következménye. Aki a maga hibái, bűnei miatt szenved, aki csak mártírkodik, s ezzel akarja a többieket sakkban tartani - az nem lehet kedves Jézus Krisztus előtt. Nem az önigazukért szenvedők a boldogok, hanem a Krisztus nevének megvallásáért üldözöttek!

,,Prés most a
2019-12-09 07:56:52
velemenyezd: Rövidpályás úszó Európa-bajnokság - Hosszú arany-, Jakabos ezüstérmes 400 méter vegyesen
Később láttam, hogy nem vagyok lemaradva a többiektől, viszont sajnos a végén bepárásodott a szemüvegem és csak Gabriele Dettit láttam a négyesen, annál tovább semmit. Talán ha észlelem a többieket, akkor egy erősebb hajrá kijött volna belőlem, hiszen egy ilyen csata rengeteg energiát adhat" - nyilatkozta az MTI-nek a 20 éves magyar versenyző, aki a két évvel ezelőtti Indianapolis
2019-12-04 20:21:36
velemenyezd: Rövidpályás úszó Európa-bajnokság - Holló Balázs ötödik 400 méter gyorson
Később láttam, hogy nem vagyok lemaradva a többiektől, viszont sajnos a végén bepárásodott a szemüvegem és csak Gabriele Dettit láttam a négyesen, annál tovább semmit. Talán ha észlelem a többieket, akkor egy erősebb hajrá kijött volna belőlem, hiszen egy ilyen csata rengeteg energiát adhat" - nyilatkozta az MTI-nek Holló Balázs.
Eredmények:
férfi 400 méter gyors, Európa
2019-12-04 19:11:24
velemenyezd: Ügyészi vádemelés indult Matteo Salvinivel szemben egy NGO-hajó feltartóztatása miatt
20-án este köthetett ki, miután tizenkilenc napon át várakozott Lampedusa vizein. A kikötést végül éppen Luca Patronaggio agrigentói ügyész rendelte el. A hajón akkor 84 migráns volt, a többieket már korábban partra szállították.
A civilhajó olasz vizekre való megérkezésekor Matteo Salvini megtagadta a kikötést. Az ügyész augusztus 20-án azzal egy időben engedélyezte a migrá
2019-11-19 13:52:32
velemenyezd: Illegális bevándorlás - Migránsok okoztak tüzet egy hajón a konstancai kikötőben
parti őrség kihívta a mentőszolgálatot is, mivel az illegális bevándorlók füstmérgezést szenvedtek, amikor meggyulladt egy matrac a rejtekhelyükön. Egyiküket kórházba szállították, a többieket a helyszínen látták el.
A hajó kapitányára 48 ezer lejes (3 millió 370 ezer forint) bírságot szabott ki a parti őrség, amiért illegális bevándorlókat szállított Romániába, ahelyett, hog
2019-11-18 13:12:04
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Árpád-házi Szent Margit, Holló Balázs, Matteo Salvinivel, Jézus Krisztus, Gabriele Dettit, MTI-nek Holló Balázs, Luca Patronaggio, Matteo Salvini, menedékkérők befogadásától, tüdőgyulladást okozó, feltétel nélküli, igazságért üldöznek, konstancai kikötőben, jogállamiság elveinek, megoldást újabb, menekültüggyel kapcsolatos, összes beteg, betegekkel közeli, vírus terjedésének, járvány terjedésének, tízen elalszanak, valaki maradjon, furcsaságok abba, irányba terelik, jelképes példázatról, lakodalmi ünnepség,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.