Belépés
velemenyezd: Donald Trumpot rossz színben feltüntető könyvet írt az unokahúga
Frederick Trumpnak a lánya. Könyvében részletesen ír a belső családi viszonyokról, a vitákról, és negatív képet rajzol az elnök személyiségéről is. Hol narcisztikusnak, hol hazugnak nevezi. A többi között azt is állítja, hogy Donald Trump annak idején egy diáktársát megkérve a felvételi tesztek elvégzésére, csalással került be az egyetemre.
"Mary L. Trump és a kiadója állíth
2020-07-08 07:05:08
velemenyezd: Elemzők: javulás várható a kiskereskedelmi forgalomban a következő hónapokban
élelmiszer-kiskereskedelem gyenge növekedésében szerepet játszott, hogy májusban a hónap több mint felében Budapesten és Pest megyében még érvényben voltak a korlátozó intézkedések, az ország többi részében viszont már újra tudott indulni a kereskedelem.
Suppan Gergely, a Takarékbank vezető elemzője is úgy látja, hogy a következő hónapokban tovább javulhat a kiskereskedelmi
2020-07-06 12:21:41
kalmanpiroska: Az isteni szeretet
a ,,törvény betöltésének" nevez (Róm 13,10), egy nagyon sajátos, Isten gyermekeihez illő szeretet.
Az Mt 5,43-48 felhoz egy érvet amellett, hogy ez a szeretet különbözik a többi fajta szeretettől: nem tesz különbséget az emberek között.
Mindenki szereti anyját. Szereti, mert az az ő anyja. És szeretjük barátainkat, mert ők a barátaink. Az ilyenféle szeretet fo
2020-06-13 07:54:42
velemenyezd: FruitVeB: gyenge lesz az idei cseresznyetermés
részarányt képvisel a magyar gyümölcságazatból a termőterület, a termésmennyiség és a termelési érték vonatkozásában egyaránt.
A termé
2020-06-10 13:12:55
velemenyezd: Illegális bevándorlás - Hőkamerarendszert építenek ki a belga tengerparton az embercsempész-hálózatok felszámol
azonos hónapjában. A nyugat-belgiumi De Panne közeléből januárban 14 migráns indult útnak, hogy csónakon keljen át a tengeren Nagy-Britanniába. Csónakjuk felborult, ötüknek sikerült kiúsznia, többi társukat a hatóságok mentették ki. Azóta további hat illegális átkelési kísérletet észlelt rendőrség az Északi-tenger partjának ezen a szakaszán - közölte.
A belgiumi tapasztalat a
2020-06-09 13:22:30
pacsakute: A mentális problémák előjelei
ellehetetleníti, mindez társul a késztetések csökkenésével.

Szociális élet: bizalmatlanság, eltávolodás a külvilágtól, és a saját, belső világba való visszavonulás, ami egyrészt a többi tünet következménye, másrészt annak is köszönhető, hogy a környezet reakciói a tünetekre általában negatívak.

Emellett a betegség kognitív tünetei is ismertek, ilyenek például
2020-06-05 23:45:59
menusgabor: Móra László: Az édesanya magyar költők verseiben
táplálékot. Az ő szeméből tanultam meg, mi a mosolygás, a szeretet, bánat, aggódás... Milyen a könnycsepp csillogása...

Ő rakta csodás, odaadó szeretettel sorban tarisznyádba a többi kincseket is: a beszédnek, édes magyar anyanyelvednek szépséges kincsét; az Isten nevét, az első imádságot, hazád és néped képét; - és mindent, mindent, amiből megformálódott a hata
2020-05-23 22:00:32
velemenyezd: Ismét növekedett áprilisban az ipari termelés Kínában
újabb lendületet kölcsönözni az ország gazdaságának, adócsökkentésekkel támogatva a vállalatokat, és a munkanélküliség kezelésére célzottan növelve a kiadásokat. A vírus tombolása a világ többi részén mindazonáltal komoly akadályokat gördített a nemzetközi kereskedelem elé, ami miatt megcsappant a kereslet a kínai exporttermékek iránt, újabb kihívás elé állítva a kínai termelőket.
2020-05-15 07:31:14
velemenyezd: Három tagintézményét is újranyitja a Magyar Nemzeti Múzeum
fogadóépület is látogatható egyéni és családos vendégek számára. A mozaikokat és falfestményeket bemutató központi villaépület egész évben zárva marad a tetőzeten zajló munkálatok miatt, a többi épület ezért a felújítás ideje alatt csökkentett jegyárak mellett tekinthető meg.
A járványhelyzet miatt csoportokat (10 fő fölött, nem egy háztartásban élők) itt is csak szakaszosan
2020-05-14 09:31:57
velemenyezd: Manhercz Krisztián két jó ajánlat közül választotta az OSC-t
örültem annak annyira, hogy végre hideg vízbe tudtam ugrani. Ezt én sem hittem volna. Már nekünk is nagyon hiányzik az egész, mert szárazföldi munkát nyilván végezhettünk, csakúgy, mint a többi sportoló, de azért az teljesen más, mint egy vízi edzés" - mondta. Hozzáfűzte, furcsa volt az első edzés, és ott társaihoz hasonlóan minden dolognak nagyon tudott örülni.
"Végre úszunk
2020-05-01 20:41:59
velemenyezd: BÉT - Főképp a Mol húzta le a BUX-ot
történt, a WTI olaj azonnali jegyzése 11 dollár alatt is volt, de a későbbi olajleszállítások is 8-9 százalékos csökkenést mutatnak. Ez a Mol árfolyamán is meglátszik - mutatott rá.
A többi vezető részvény közül az OTP enyhén emelkedett, a Richter 1 százalék feletti pluszban, míg a Magyar Telekom 1 százalék feletti mínuszban zárt. Hozzátette, a részvények hétfőn elég nagy ut
2020-04-20 18:24:03
furaila: 8. Titkok, melyeket nem vihetek a sírba
8. VÁLASZ
Elképzelni sem tudom, honnan veszed pl. hogy én olyanokat állítottam volna valaha is, hogy ,,apa és anya" téged ,,pénzeltek"!

Most, ennyi év után úgy emlékszem: anya tőled is elvette a fizetésedet, amikor már nem a szövőgyárban dolgoztál... Pontosabban, azt vette el, ami maradt belőle. Ugyanis, te még a fizetés napján addig nem
2020-04-20 01:47:43
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Donald Trumpot, Móra László, Magyar Nemzeti Múzeum, Manhercz Krisztián, Frederick Trumpnak, Donald Trump, Mary, Suppan Gergely, Magyar Telekom, kiskereskedelmi forgalomban, következő hónapokban, isteni szeretet, idei cseresznyetermés, belga tengerparton, mentális problémák, édesanya magyar, ipari termelés, belső családi, elnök személyiségéről, többi között, diáktársát megkérve, felvételi tesztek, kiadója állíth, hónap több, korlátozó intézkedések, ország többi,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.