Belépés
velemenyezd: Már csak holttesteket találtak a romok alatt a török mentőcsapatok
le kell rombolni.
A katasztrófavédelem hétfőn arról számolt be, hogy összesen több mint 24 ezer sátrat, 26 ezer 500 ágyat, 63 ezer takarót és csaknem 4 ezer hősugárzót szállítottak a térségbe, ezen felül pedig idáig közel 34 ezer adag melegételt osztottak szét.
Az Anadolu török állami hírügynökség hétfői információi szerint a hatóságok eddig nagyjából 15 ezer embert hely
2020-01-27 17:51:56
velemenyezd: Koronavírus - Menczer: továbbra sincs magyar érintett
munkavállalási céllal érkeztek az országba, valamint egy magyar férfival tartják a kapcsolatot Hopej tartományban, ők mind jól vannak, azt azonban egyelőre nem lehet tudni, mikor hagyhatják el a térséget.
Az államtitkár aláhúzta, Magyarország pekingi nagykövetsége folyamatosan tájékozódik a kínai külügyminisztériumnál arról, hogy tudnak-e a további magyar állampolgárokról az
2020-01-25 16:22:33
velemenyezd: Illegális bevándorlás - BM: a cél továbbra is a magyar határ és Európa schengeni határának védelme
biztonság köré épült. A miniszterek úgy értékeltek: az elkövetkező évek kiemelt feladata a polgárok bizalmának visszanyerése és a biztonság helyreállítása. Mindennek alapfeltétele a schengeni térség működése és egy határvédelemre épülő menekültügyi rendszer. Ennek kapcsán fontos szerepet kap a mesterséges intelligencia és az új technológiák bevezetése - emelte ki a BM.
Ennek
2020-01-24 19:02:06
velemenyezd: Kétmilliárdos onkológiai fejlesztés a miskolci kórházban
főigazgató elmondta, először Miskolcon helyeztek üzembe ilyen berendezést kórházban. Az orvosok célja, hogy még hatékonyabban lássák el a betegeket - tet
2020-01-24 19:01:57
velemenyezd: Kásler: 11 milliárd forintot fordít a kormány kórházépületek tervezésére
fejlesztések az egészségügy minden szegmensére kiterjednek.
A fejlesztés részeként 500 milliárd forintból megújultak a vidéki kórházak. Ezzel párhuzamosan 2017-ben elkezdték a központi térség fejlesztését. A 2026-ig tartó programra a kormány 700 milliárd forintot biztosít.
"A fejlesztés kiterjed a központi régió gyakorlatilag minden egészségügyi intézményére: kórházakra,
2020-01-24 16:11:41
velemenyezd: Szijjártó: az Észak-Afrikában jelentkező instabilitás a migrációs nyomás erősödését eredményezheti
EU-nak végre nem arra kéne fókuszálnia, hogyan ossza el az Európába érkezőket, hanem olyan helyzetet kell teremtenie, hogy a nehézségek között élők ne akarják elhagyni hazájukat. Mindkét térség problémáinak rendezését tekintve a megnyugtató megoldása még távol van - mondta a miniszter.
Az Európai Parlament múlt heti plenáris ülésének a jogállamiság magyarországi és lengyelors
2020-01-20 15:52:50
velemenyezd: Paksi bővítés - Süli: az érintett települések éljenek a beruházás adta lehetőségekkel!

Kiemelte: az összefogás a Paks II. projekt egyik alappillére. "Számítunk a térségre, a Paks környéki településekre; szeretnénk a feladatokat megosztani és szeretnénk, ha minden e körbe tartozó település élni tudna a beruházás kínálta lehetőségekkel" - mondta Süli János.
A tanácshoz tartozó 47, Bács-Kiskun és Tolna megyei település polgármesterei előtt hangsúlyozta, "jól
2020-01-16 19:31:57
velemenyezd: EBRD: rekordot döntött a működési térségnek nyújtott tavalyi finanszírozás

A közép- és kelet-európai gazdaságok, valamint az egykori szovjet térség átalakulásának támogatására 1991-ben életre hívott londoni pénzintézet csütörtöki kimutatásában közölte azt is, hogy 2019-ben 46 százalék volt a zöld beruházási programok támogatási részaránya a teljes finanszírozási összegen belül.
Az EBRD még a párizsi klímaegyezmény előtt kötelezettséget vállalt
2020-01-16 14:21:33
velemenyezd: Merkel: az EU Németország életbiztosítása
továbbra is döntő fontosságúnak tartja, meggyőződése szerint azonban Európának saját katonai kapacitásait is fejlesztenie kell. Lehetnek ugyanis olyan, a NATO figyelmének középpontján kívül eső térségek, amelyekben Európának szükség esetén a fejlemények részesévé kell válnia, és erre készen kell állnia.
Merkel közölte, hogy meglátása szerint ennek egyik példája Afrika lehet.|
2020-01-16 07:04:11
velemenyezd: Agrárminiszter: nőtt a halfogyasztás Magyarországon
is jeles helyszíne.
Jakab István, az Országgyűlés alelnöke a turizmust a magyar gazdaság meghatározó ágazatának nevezte. Meggyőződése szerint a felújított tiszacsegei halászcsárda a térség gasztronómiai centruma lesz.
Pajna Zoltán (Fidesz-KDNP), a hajdú-bihari közgyűlés elnöke azt mondta, minden olyan pályázati forrás jól hasznosul, amelyik mellé a vállalkozó is komoly a
2020-01-15 13:51:55
velemenyezd: Szijjártó: Hongkong remek lehetőségeket kínál a magyar vállalatoknak
prémium minőségű élelmiszeripari termékek exportpiaca tovább növekszik.
A miniszter elmondta: a kínai kormányzat, valamint Hongkong és Makaó kormányzatai jelenleg egy, a kelet-kínai térség fejlesztését célzó nagyszabású projekten dolgoznak, amihez olyan beszállítókat keresnek, akik biztonsági szempontból tudják garantálni a helyi államigazgatási és vállalati működést, ennek k
2020-01-13 12:01:40
velemenyezd: Böröcz: nem üres szavakra, cselekvésre van szükség a klímavédelemben
mondta.
Hangsúlyozta: az uniós támogatásoknál ügyelni kell arra, hogy a 2050-re közösen elfogadott klímavédelmi célok megvalósítása ne a kohéziós alapok kárára történjen, mert akkor a szegényebb térségek beruházásai elől vesznek el forrásokat lassítva a felzárkózást.
Az EU kevésbé gazdag államokat támogató rendszerének a fejlettebb gazdaságok is mind haszonélvezői, hisze
2020-01-11 13:22:16
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Európai Parlament, Paks II, Süli János, Jakab István, Pajna Zoltán, romok alatt, török mentőcsapatok, magyar határ, miskolci kórházban, kormány kórházépületek, migrációs nyomás, érintett települések, beruházás adta, működési térségnek, halfogyasztás Magyarországon, magyar vállalatoknak, hatóságok eddig, magyar férfival, kapcsolatot Hopej, államtitkár aláhúzta, további magyar, elkövetkező évek, polgárok bizalmának, biztonság helyreállítása, schengeni térség, határvédelemre épülő,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.