Belépés
sandrapolke: Kaptam
vissza a járványhelyzetre hivatkozva teljesen elvont gépjárműadót, de egyikre sem kaptak ígéretet.

Szeretném megkérdezni dr. Árvay István polg
2021-02-18 16:48:00
velemenyezd: Krónika 2. rész (napirend előtt: Kína-Kelet-Közép-Európa csúcstalálkozó)
Demeter Márta közölte, pártja is fontosnak tartja a Kínával való gazdasági kapcsolatokat, de véleménye szerint azt a retorikát, amit követ a kormány a keleti nyitás "hazudott eredményességéről", semmilyen szám vagy statisztika nem támasztja alá. Szerinte pont a magyar kormány az, amely teljesen bezárja, elszigeteli Magyarországot Európa közepén.
A képviselő kifogásolta, hogy
2014-12-23 14:01:57
velemenyezd: Busztender - Hivatalosan is a VT-Transman nyerte a pályázatot
BKV igazgatóságára bízza az ügyet. A közgyűlés azért foglalkozott a buszbeszerzéssel, mert Várszegi Gyula, a BKV igazgatóságának elnöke október elején, miután döntöttek a tender eredményességéről, levélben fordult Tarlós István (Fidesz-KDNP) főpolgármesterhez, amelyben jelezte: évi 3-3,5 milliárdos többletköltséget jelent az új buszok forgalomba adása, és ez ellehetetleníti a BKV-
2012-10-16 14:52:35
velemenyezd: Magánnyomozókkal figyeltetné parkolóőreit egy fővárosi parkolási társaság
ellenőrizhetnek, valamint sor kerülhet szúrópróbaszerű kontrollra is.
A nyertesnek naponta jelentést, hetente pedig statisztikát kell készítenie, utóbbit a napi tevékenység eredményességéről, az ellenőrzések számáról, helyszínéről és időpontjáról. Az ellenőrzések nyílt vagy leplezett megfigyeléssel történhetnek.
Az ellenőrzés során feltárt jogellenes cselekményt, illetve
2012-09-14 15:23:59
lambert: Csurka István: A HATODIK KOPORSÓ- dráma
Remélem, vissza tudjuk állítani a békekonferenciát vezető egyéniségét. Itt most rendkívüli események játszódnak le, s ez nagyfokú fegyelmet követel mindannyiunktól. A békekonferencia eredményességéről van szó. Határozataink érvényesek.

CLEMENCEAU:
(a Kivégzett Forradalmár felé, ahol sejti)
Ki vagy te, barátom?

KIVÉGZETT FORRADALMÁR:
Én egy ki
2012-09-01 18:52:21
velemenyezd: Sikeres lehet a szigetközi vízellátásról szóló népi kezdeményezés
Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatala végez majd el. Ha az ellenőrzésnél a 82 ezer aláírásból legalább 50 ezret érvényesnek találnak, akkor az OVB az aláírásgyűjtés eredményességéről tájékoztatja az Országgyűlés elnökét, majd a parlament napirendre veszi és megtárgyalja a kérdést.
Az aláírásgyűjtő ívek leadását megelőzően a Parlament előtti Duna-szakaszon tartott,
2012-07-12 13:23:10
lambert: Egy utas a hadak útján
tanteremben elméleti képzést kaptunk, kisebb megszakításokkal 22 óráig. Este gyors vacsora következett, de az ellenőrző kérdésekről sem feledkeztek meg, hogy meggyőződjenek a képzés eredményességéről.
A tanfolyam vége felé egy tábornok is megszemlélte a kiképzést, szovjet vezetőkkel együtt. ,,Lacikám, mész Moszkvába a vezérkari iskolába, s utána tábornok leszel!" &
2010-12-08 07:31:30
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Csurka István, HATODIK KOPORSÓ-, Árvay István, Demeter Márta, Magyarországot Európa, Várszegi Gyula, Tarlós István, Kivégzett Forradalmár, KIVÉGZETT FORRADALMÁR, Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatala, fővárosi parkolási, szigetközi vízellátásról, hadak útján, járványhelyzetre hivatkozva, keleti nyitás, magyar kormány, képviselő kifogásolta, közgyűlés azért, tender eredményességéről, nyertesnek naponta, napi tevékenység, ellenőrzések számáról, ellenőrzések nyílt, ellenőrzés során, békekonferenciát vezető, békekonferencia eredményességéről,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.