|
|
|
|
Narancsos sütőtökkrémleves cointreau-vel
Hozzávalók
93 dkg kanadai sütőtök
1 db sárgarépa
1 db vöröshagyma
2 teáskanál méz
1 evőkanál olívaolaj
2 db narancs
1 l víz
1 db zöldségleves kocka
só
bors (őrölt, fehér)
0,5 csomag vaníliás cukor
szegfűszeg (őrölt) |
2017-10-05 22:31:14 |
|
|
|
|
A sárgarépát meghámozzuk kislyukú reszelőn lereszeljük, a sütőt 180 °C-ra előmelegítjük, a formákat muffinpapírral kibéleljük. A porcukrot, a vaníliás cukrot, a mézet habosra keverjük a tojással, hozzáadjuk a joghurtot, az olajat, majd a liszteket, a sütőport, a szódabikarbónát, a fűszereket, végül a reszelt sárgarépát. A masszából 1-1 evőkanálnyit a formákba adagolunk, ráteszünk 1 |
2016-08-31 10:06:59 |
|
|
|
|
|
Üzenetek |
sárgarépát meghámozzuk, formákat muffinpapírral, vaníliás cukrot, mézet habosra, reszelt sárgarépát, formákba adagolunk, sütőtökkrémleves, szódabikarbónát, muffinpapírral, előmelegítjük, evőkanálnyit, zöldségleves, meghámozzuk, lereszeljük, vöröshagyma, szegfűszeg, kibéleljük, sárgarépás, fűszereket, sárgarépát, hozzáadjuk, hozzávalók, narancsos, cointreau, porcukrot, liszteket, |
|
|
|