Belépés
klarika47: A szomszéd nénit elnöknek
volt az égen, szóval hátulgombolós kis srác koromban a Ferencvárosban laktunk, egy régi körfolyosós házban. Emlékszem az egyik szomszéd nénire, én Lujzi néninek szólítottam, de a szomszédoknak csak Lujzi, avagy Lujzácska volt.
Akkoriban nagyon öregnek láttam, pedig valószínűleg fiatalabb lehetett, mint én most. Egyedül élt, azt sose tudtam meg, a férjével mi történhetett. Mer
2023-11-21 05:47:43
kalmanpiroska: Keresztelő János születése és az ezzel együttjáró áldások
élet öröme. Aztán ott a következő kör, amikor Erzsébetet emberekkel körülvéve találjuk, "szomszédokkal és rokonokkal", mondja Lukács, ebben a sorrendben, különös elsőbbséget adva a szomszédoknak. Gondolom, mindannyian közelebb állunk néhány barátunkhoz, mint bizonyos rokonainkhoz, de nem vagyok benne biztos, hogy Lukács a rokonokat miért a szomszédok után említi.
Néha hallani
2023-07-27 23:01:50
menusgabor: Hirth Éva versei2023-06-15 21:30:39
menusgabor: Nincs Cím
fény csillogott - Paulhoz fordult:

- Uram, megtenné, hogy megáll a házunk előtt?

Paul titkon elmosolyodott. Már sejtette, mit akart a fiú. Meg akarta mutatni a szomszédoknak, hogy egy nagy kocsi hozta haza. De megint tévedett.

- Megállna ott, a lépcsőknél? - kérte a fiú. Felfutott a lépcsőn, s Paul nemsokára hallotta, ahogy jön visszafelé. De már n
2022-11-07 22:00:12
koszegimarika: COVID koronavírus kezelése otthon 11 pontban Mit mond a dr.
téren találkoztatok, akkor a fertőzésnek kicsi az esélye. Ha viszont maszk nélkül, 15 percnél hosszabb ideig, közel, egy belső légtérben voltatok, a fertőzés esélye nagy. Szólj a szomszédoknak is, hogy legyetek óvatosak egymással (például amikor leviszed a szemetet vagy kinyitod az ajtót, hogy átvedd a rendelt pizzát).
Ha tünetmentes hordozó vagy pozitív teszttel, akkor nem l
2020-11-09 20:54:17
velemenyezd: Jogerősen életfogytiglanra ítélték az anyját Mezőhegyesen meggyilkoló férfit
többször is megverte, megrugdosta, megtaposta a legyengült asszonyt - több mint ötven sérülést okozva -, aki végült belehalt a bántalmazásokba.
A férfi csak május 26-án este szólt a szomszédoknak, aki hívták a mentőket, de már nem lehetett újraéleszteni az asszonyt.
Az eljárás során a vádlott - aki az ítélőtábla előtt nem jelent meg - arra hivatkozott, hogy az utolsó ese
2019-01-24 10:32:05
kohlinka: Köszönet mindenkinek - megszüntetése előtt a blognak
vagy kékek vezetésében, amikor megjöttek, mivel én nagyon keveset tudtam, azt sem gondoltam volna, hogy én Istennő voltam. Széttaposták minden részemet a Bertalan utcai kíséretei a szomszédoknak a saját lakásomban. Nincsen rá bizonyítékom, ezzel nem mehetnek rendőrségre, meg azzal sem, hogy rajtam világapokalipszist hajtottak végre folyamatosan, mindig elölről kezdve, megállás né
2018-09-04 20:17:49
kirscha: Orbán-kormány politikájának szimbóluma
igazán tudja megemészteni, hogy egyik kedvenc nemzeti oligarchája ellen nemzetközi elfogatóparancsot adott ki a horvát ügyészség, és talán ezért szúrt oda menekültügy kapcsán is a déli szomszédoknak. Teljesen felesleges volt egyébként azzal riogatni a horvátokat, hogy az ő határszakaszukra is kerítést építünk, ugyanis az élet már felülírta magyar-szerb határon épülő műszaki zárat
2018-03-20 16:29:24
naplopoleon: Szabadnap: tél a tavaszban
csak pénzt próbál keresni. A lakásba azért nem engedtem be, a frissen kiteregetett alsónadrágjaim nem teszik nőképessé a lakást. A lakásom ugyan méretes, bár jobb és baloldali részét szomszédoknak hívják. Tehát az ajtóban hagytam, hogy feltegye kérdéseit. Mindenki számára egyértelmű, hogy a választások előtt nem arról faggatott, hogy milyen mosóport használok. Így viszont az egész
2018-03-01 17:35:31
decotext: A 400-ftos benzin járulék nélkül mennyi is lenne?
is elvisz "A"-ból > "B"-be, s a fenntartása/fogysztása kedvezö.
Az sem mindegy, hogy nem lopják! :))
Nekünk jobban megfelel ez a kombi, mert nem feltünö! Nem kell
a szomszédoknak tudnia, hogy van böven lé! Persze aki feltünési
viszketegségben szemved, annak kellene a merci vagy a BMW!
Ez a kocsi menne 230-al is, de hol?? Amikor meg ki kell mennünk
a
2018-02-07 08:03:44
lenke1964: Csak azért SE!
eljutunk egy olyan döntéshez,amikor az addigi életünket kívánjuk megváltoztatni , abban a pillanatban a mozgató rugónk a csak azért is érzése.

Csak azért is megmutatjuk a szomszédoknak,a barátoknak,a munkatársainknak,a családunknak,szóval az addigi életünkben szereplőknek,hogy mi igenis megváltozunk és megváltoztatjuk mindazt,amiben addig vegetáltunk,léteztünk.
2018-01-21 11:07:11
lenke1964: A barlangi tündér (bretagne-i mese)
bajunk.

Azzal megtöltötték a poharat a szép tiszta csigerrel, s megállapították, hogy soha nem ittak ennél kellemesebb ízű italt.

Amikor este hazatértek, persze eldicsekedtek a szomszédoknak, hogy tündérhozta cipót ettek, csigert ittak. De azok csak csóválták a fejüket, s azt mondták:

- Bele is pusztultok, szerencsétlenek.

De kutya
2017-12-07 15:06:58
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Keresztelő János, Hirth Éva, Nincs Cím, szomszéd nénit, ezzel együttjáró, anyját Mezőhegyesen, 400-ftos benzin, barlangi tündér, régi körfolyosós, egyik szomszéd, szomszédoknak csak, rokonokat miért, szomszédok után, házunk előtt, nagy kocsi, fertőzésnek kicsi, belső légtérben, fertőzés esélye, szemetet vagy, rendelt pizzát, legyengült asszonyt, férfi csak, eljárás során, ítélőtábla előtt, saját lakásomban, horvát ügyészség,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.