Belépés
klarika47: A szomszéd nénit elnöknek
volt az égen, szóval hátulgombolós kis srác koromban a Ferencvárosban laktunk, egy régi körfolyosós házban. Emlékszem az egyik szomszéd nénire, én Lujzi néninek szólítottam, de a szomszédoknak csak Lujzi, avagy Lujzácska volt.
Akkoriban nagyon öregnek láttam, pedig valószínűleg fiatalabb lehetett, mint én most. Egyedül élt, azt sose tudtam meg, a férjével mi történhetett. Mer
2023-11-21 05:47:43
kalmanpiroska: Keresztelő János születése és az ezzel együttjáró áldások
élet öröme. Aztán ott a következő kör, amikor Erzsébetet emberekkel körülvéve találjuk, "szomszédokkal és rokonokkal", mondja Lukács, ebben a sorrendben, különös elsőbbséget adva a szomszédoknak. Gondolom, mindannyian közelebb állunk néhány barátunkhoz, mint bizonyos rokonainkhoz, de nem vagyok benne biztos, hogy Lukács a rokonokat miért a szomszédok után említi.
Néha hallani
2023-07-27 23:01:50
menusgabor: Hirth Éva versei2023-06-15 21:30:39
koszegimarika: Volt egy gazda, aki kiváló minőségű kukoricát termesztett.
örvényli. Ha a szomszédaim alacsonyabb rendű kukoricát termesztenek, a keresztbeporzás folyamatosan rontja a kukoricám minőségét. Ha jó kukoricát akarok termeszteni, segítenem kell a szomszédoknak jó kukoricát termeszteni. "
Ahogy az életünkkel is... Aki értelmesen és jól akar élni, annak segítenie kell mások életét gazdagítani, mert egy élet értékét az általa megérinte
2023-04-16 07:43:46
menusgabor: Nincs Cím
fény csillogott - Paulhoz fordult:

- Uram, megtenné, hogy megáll a házunk előtt?

Paul titkon elmosolyodott. Már sejtette, mit akart a fiú. Meg akarta mutatni a szomszédoknak, hogy egy nagy kocsi hozta haza. De megint tévedett.

- Megállna ott, a lépcsőknél? - kérte a fiú. Felfutott a lépcsőn, s Paul nemsokára hallotta, ahogy jön visszafelé. De már n
2022-11-07 22:00:12
simocsi: A covid...
ÜZLETRŐL szól. * * * * * Forrás: NÉMETORSZÁG, Egészségügyi Minisztérium. OSZD MEG AZ EGÉSZ VILÁG TUDJA, HOGY MEGÖLTÜK ÉS MEGÖLTÜK AZ EMBEREKET!!! Add tovább családodnak, szomszédoknak, ismerősöknek, barátoknak, kollégáknak, munkatársaknak... stb... és a környezetüknek általában... Covid-19... ez nem vírus, ahogy elhitették velünk. Ez egy baktérium, amelyet 5 G elek
2020-11-25 06:09:22
koszegimarika: COVID koronavírus kezelése otthon 11 pontban Mit mond a dr.
téren találkoztatok, akkor a fertőzésnek kicsi az esélye. Ha viszont maszk nélkül, 15 percnél hosszabb ideig, közel, egy belső légtérben voltatok, a fertőzés esélye nagy. Szólj a szomszédoknak is, hogy legyetek óvatosak egymással (például amikor leviszed a szemetet vagy kinyitod az ajtót, hogy átvedd a rendelt pizzát).
Ha tünetmentes hordozó vagy pozitív teszttel, akkor nem l
2020-11-09 20:54:17
velemenyezd: Matovic: a cél az, hogy egyenjogúak legyenek a Szlovákiában élő magyarok
fejlesztési forrásokkal kapcsolatban - mondta.
Megjegyezte: tervezik a szlovák kultúra bemutatását, népszerűsítését Budapesten.
Igor Matovic kijelentette, hogy nem csupán szomszédoknak tekinti a magyarokat, hanem közeli barátoknak is. Ezért vezetett egyik első külföldi munkaútja Magyarországra - tette hozzá.
Kérdésre felelve Igor Matovic a világ összes magyarjának m
2020-06-12 14:52:42
velemenyezd: EU-tisztújítás - Borrell: egységes külpolitika híján az Európai Unió globálisan eljelentéktelenedhet
NATO kárára, amely továbbra is a sarokköve a kontinens biztonságának.
Elmondta továbbá, hogy az EU külpolitikai fókuszában most szerinte a nyugat-balkáni államoknak, a keleti szomszédoknak és Líbiának kellene állnia, és bár országa nem ismeri el Koszovó függetlenségét, kinevezését követően az első útja Pristinába fog vezetni.
A spanyol szociáldemokrata jelölt úgy véleked
2019-10-07 18:52:10
kalmanpiroska: A legfontosabb szolgálat
szomszédjai és ismerősei segítségére volt utalva. Mivel sok ideje volt, naplót vezetett mindenről, ami vele történt - főként a külvilággal való kapcsolatáról. Egy napon feltűnt a szomszédoknak, hogy néhány napja már semmi életjel sem mutatkozott az özvegy házában. Hívták a rendőrséget, és kiderült, hogy az asszony már néhány napja halott volt. Az utolsó három napon a naplóba írt ö
2019-06-18 14:34:39
velemenyezd: Jogerősen életfogytiglanra ítélték az anyját Mezőhegyesen meggyilkoló férfit
többször is megverte, megrugdosta, megtaposta a legyengült asszonyt - több mint ötven sérülést okozva -, aki végült belehalt a bántalmazásokba.
A férfi csak május 26-án este szólt a szomszédoknak, aki hívták a mentőket, de már nem lehetett újraéleszteni az asszonyt.
Az eljárás során a vádlott - aki az ítélőtábla előtt nem jelent meg - arra hivatkozott, hogy az utolsó ese
2019-01-24 10:32:05
kalmanpiroska: Mit rombol le a karácsony?
történelmi tény. A remény üzenete, amit Isten küldött kamaszoknak, egyedülálló szülőknek, zsémbes férjeknek, sértődött feleségeknek, túlsúlyos nőknek, impotens férfiaknak, értelmi sérült szomszédoknak, hasonló neműek iránt vonzódóknak, igehirdetőknek, szerelmeseknek - nekünk, neked.
Mivel az Isten Fia itt élt a földön, meghalt, feltámadott, uralkodik és újra eljön, Iste
2018-12-19 17:45:59
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Keresztelő János, Hirth Éva, Nincs Cím, Európai Unió, Egészségügyi Minisztérium, OSZD MEG AZ EGÉSZ VILÁG TUDJA, HOGY MEGÖLTÜK ÉS MEGÖLTÜK AZ EMBEREKET, Igor Matovic, Isten Fia, szomszéd nénit, ezzel együttjáró, legfontosabb szolgálat, anyját Mezőhegyesen, régi körfolyosós, egyik szomszéd, szomszédoknak csak, rokonokat miért, szomszédok után, szomszédaim alacsonyabb, keresztbeporzás folyamatosan, kukoricám minőségét, élet értékét, általa megérinte, házunk előtt, nagy kocsi, környezetüknek általában,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.