Belépés
eva6: Mai harmónia kártyám
meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Hősiesség hatja át.
Víz - az erő és a tisztaság jele.

Ősi egység, maga Isten. A víz éltető szükséglet, testünk és Földünk legnagyobb hányada víz. Ez a jelkép a megtisztulást, az újrakezdés lehetőségét mutatja. A szomjazónak vízre van szüksége. A lélek pedig boldogságot szomjazik, és addig megy, míg meg nem találja. Az
2024-05-18 12:00:08
kalmanpiroska: Mit tegyünk, ha az élet viharossá válik?
Hozzá kiáltottunk segítségért!" De nem igazán hittel hívták Jézust, különben nem dorgálta volna meg őket azzal a kérdéssel, hogy "Hol van a hitetek?". Amire ebben a szörnyű helyzetben a legnagyobb szükségük volt, az az élő Istenbe vetett bizalom volt.
Nekünk is erre van a legnagyobb szükségünk a megpróbáltatásainkban. Szomorú, hogy az Istenben való bizalom nehéz időkön megy k
2024-05-17 23:27:51
menusgabor: Idézetek az életről
váltani az álmaid.
Marie_Clarence

Élet-halál kérdésekben a megfelelő pillanat csak egyszer jön el. Egyszer, s aztán mindörökre odavan.
Stephen King

Életünk legnagyobb része úgy telik el, hogy rosszul cselekszünk, nagy része úgy, hogy semmit sem csinálunk, szinte egész életünk pedig úgy, hogy mást csinálunk, mint amit kellene.
Lucius Annaeus Sen
2024-05-15 21:45:22
pacsakute: Ősi asztrológiai mese arról, hogy miért vagyunk itt
amit magadba szívsz, annak a hatása, hogy az ember félreértette az Én tervemet, de neked együttérzést kell adnod nekik, hogy újra megpróbálhassák. Ehhez a legnehezebb feladathoz adom a legnagyobb ajándékot. Tizenkét gyermekem közül te leszel az egyetlen, aki megért Engem. De a megértésnek ez az ajándéka neked szól, Halak, mert amikor megpróbálod elterjeszteni az embereknek, azok n
2024-05-15 20:04:23
kalmanpiroska: Paul David Tripp Május 9

Mindig emlékeznem kell a kegyelemre, amit naponta kapok, és ezt a kegyelmet ki kell terjesztenem az életemben lévő emberekre.

Valóban igaz, hogy kapcsolatainkban az egyik legnagyobb bűn a feledékenység bűne. Gondoljunk csak a következő jézusi példabeszédre:

,,Ezért hasonló a mennyek országa ahhoz a királyhoz, aki el akarta számoltatni a szolgáit. A
2024-05-08 21:55:19
menusgabor: Anyák napjára
lesznek a fiatal nők is, mikor gyermeket várnak, de ugyanakkor még mindig gyerekek a saját édesanyjuk szemében. A férfiak hiába nőnek fel, mindig van, akinek ők a kicsi fiúk.

Legnagyobb földi értékünket, - az életünket, - Édesanyánknak köszönhetjük. Annak, hogy minket, - anyánk, mint Isten ajándék át, - elfogadott. Anyák napján megköszönjük a meleg otthont, az önmagát f
2024-05-05 20:45:34
lilagondolatok: Aki hűséges hozzám,...
szeretteiket - hozd őket magaddal az én csodálatos, Új Paradicsomba.
Imádkozz értük, és én különleges kegyelmeket adok nekik, hogy megkapják a Szerelmem elismerését.
Apám legnagyobb kívánsága, hogy lássa a csodát, örömöt és szeretetet, ragyogjon át minden egyes drága gyermekén, amikor leleplezi az Új Paradicsomot.
Újra együtt leszel a szeretteiddel, akik kegye
2024-05-01 10:02:54
lilagondolatok: A legnagyobb ajándék, amit életedben kaphatsz
"A legnagyobb ajándék, amit életedben kaphatsz, a figyelem.
Amikor valakinek fontosabb vagy, mint önmaga. Csak te, mindennél és mindenkinél fontosabb.
Ez az igazi szeretet jele.
Téged kérdez, és téged hallgat - nem magáról beszél. És érez akkor is
2024-04-28 10:59:01
lilagondolatok: Amikor valami lelassít minket
segített neki, hogy saját életében magáévá tegye Krisztus erejét. Amikor úgy érezte, hogy dühös vagy ingerlékeny lesz, azt a tulajdonságot kérte az Úrtól, amire abban a pillanatban a legnagyobb szüksége van:

A Te türelmedet, Uram Jézus.
A Te jóságodat, Uram Jézus.
A Te szeretetedet, Uram Jézus.
Bátorságodat, Uram Jézus.
Bölcsességedet, Uram Jézus.
2024-04-28 10:24:19
lilagondolatok: Szembenézés a halállal
nem oltja el. Isten Igéje nagyszerű vigasztalás volt a kórházban töltött napokban. A gyengeség, a lábadozás idején, amikor nehéz koncentrálni, egy ismételgetett vers is elég lehet. A legnagyobb segítségnek az 1-1 megtanult napi Ige bizonyult, amin elmélkedtem magamban.

A legjobb hely
Sajnálatos módon, nem sokkal a szívrohamom előtt egy igehirdető, akit távolról ism
2024-04-27 09:23:35
kalmanpiroska: Paul David Tripp Április 27
szeretni, hanem abban, hogy ő rendíthetetlenül és megingathatatlanul szeret téged.

Semmi sem szól jobban amellett, hogy kétségbeejtően szükségünk van a kegyelemre, mint a két legnagyobb parancsolat: hogy szeressük Istent és szeressük a többi embert (Mt 22:34-40). A szeretetre való felszólítás felfedi, hogy valójában mennyire sötét és romlott a szívünk. Legyünk őszinték.
2024-04-26 22:20:03
kalmanpiroska: Amikor a rák lelassít
segített neki, hogy saját életében magáévá tegye Krisztus erejét. Amikor úgy érezte, hogy dühös vagy ingerlékeny lesz, azt a tulajdonságot kérte az Úrtól, amire abban a pillanatban a legnagyobb szüksége van:

A Te türelmedet, Uram Jézus.
A Te jóságodat, Uram Jézus.
A Te szeretetedet, Uram Jézus.
Bátorságodat, Uram Jézus.
Bölcsességedet, Uram Jézus.
2024-04-26 00:10:32
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Paul David Tripp Május, Paul David Tripp Április, Stephen King, Lucius Annaeus Sen, Uram Jézus, Isten Igéje, élet viharossá, legnagyobb ajándék, tisztaság jele, újrakezdés lehetőségét, szomjazónak vízre, lélek pedig, szörnyű helyzetben, legnagyobb szükségük, legnagyobb szükségünk, megfelelő pillanat, ember félreértette, legnehezebb feladathoz, legnagyobb ajándékot, ajándéka neked, életemben lévő, egyik legnagyobb, feledékenység bűne, következő jézusi, mennyek országa, saját édesanyjuk,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.