Belépés
velemenyezd: Bradley Cooper a Netflixnél rendez filmet Leonard Bernsteinről
Bernstein-filmet csak rövid ideig forgalmazza majd moziban az előtt, hogy betenné a streaming-szolgáltatás kínálatába. A Variety szerint a Netflixnek azért is fontos a produkció, mert az szerephez juthat majd a díjszezonban.
Idén Az ír, a Házassági történet és A két pápa című Netflix-produkciók kaptak Oscar-jelölést.
Cooper előző, Csillag születik című filmjét is jelölté
2020-01-21 19:57:04
velemenyezd: Olimpiai ezüstérmes francia kapussal erősít a győri női kézilabdacsapat
tárgyalásokat Kari Aalvik Grimsbö pótlásával kapcsolatban, a norvég kapus ugyanis úgy döntött, hogy az idény végén visszavonul.
"Laura Glauser a francia válogatottban folyamatosan szerephez jut Amandine Leynaud mellett, és aktívan kivette a részét a válogatott sikerekből" - emelte ki Bartha Csaba.
A 26 éves Glauser a Val de Saone csapatában nevelkedett, majd a Besancon
2019-12-20 12:41:22
velemenyezd: Varga Mihály: kiemelt cél az uniót meghaladó gazdasági növekedés fenntartása
száz külföldi beruházás van előkészítés alatt, ezekről a következő hónapokban születhet döntés. Magyarország az autóiparon belül az elektromobilitás területén is Európában meghatározó szerephez juthat, két nagy ázsiai akkumulátorgyár is épül - mondta el.
Jász-Nagykun-Szolnok megye gazdasági teljesítményéről szólva Varga Mihály ismertette: a helyi iparűzési adókból származó b
2019-12-13 21:24:51
velemenyezd: Stadionavató - Nagy Zsolt személyében Rossi újoncot avat

"Nagy Zsolt játszani fog. Valószínűleg a kispadon kezd, de a második félidőben becserélem. Ha meggyőz a teljesítményével, akkor nem titok, hogy Walesben is szerephez jut" - jelentette ki a csütörtöki sajtótájékoztatón az olasz szakvezető, aki elárulta, már tavaly felfigyelt rá, de nem ő volt az első gondolata, hanem Tamás Krisztián, aki azonban szintén sérült.
Rossi komo
2019-11-14 22:19:00
menusgabor: Gyurcsány keveri a kártyát, ideológiai hadviselés folyik
Amikor ez a kérdés elhangzik, általában mindenki lefagy. Erre ugyanis nincs válasz. Nem szeretnénk, ha ez az időszak jönne vissza, ahogy azt sem, ha az a politikai garnitúra jutna ismét szerephez, amelyről a Napkelte című műsor vendéglistája jut eszünkbe.

- Áttérve nemzetközi ügyekre, Soros nyilatkozott úgy nemrég, hogy nem mer Magyarországra jönni, mert félti
2019-11-12 22:00:36
velemenyezd: Az elmúlt év mozisikereit tűzi műsorra idei Spanyol Filmhét

A Spanyol Nagykövetség, a Budapesti Cervantes Intézet és az Uránia együttműködésében megvalósuló filmhét kínálatban idén tizenkét alkotás szerepel. A programban hangsúlyos szerephez jutnak a művészetek, a gasztronómia, a történelmi és a társadalmi kérdések, valamint az érzelmek és a humor is - olvasható az MTI-hez elküldött tájékoztatóban.
A filmhét október 29-én, kedden
2019-10-26 13:31:49
velemenyezd: Kásler: tovább bővül az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér adatbázisa
beavatkozásokkal, a fejlesztések révén létrejön két műtőből álló érsebészeti blokk, valamit egy tízágyas részleg és egy szubintenzív osztályt is kialakítanak. Emellett a diagnosztika is fontos szerephez jut, ennek a fejlesztéséhez kardioCT-t és kardioMR-t telepítenek az országos intézetbe.
Ezen fejlesztések során olyan műtéti eljárások bevezetésére is sor kerülhet, amelyeket
2019-10-16 18:18:23
pacsakute: Szorongás ellen
vitaminok nélkülözhetetlenek az egészségünk fenntartásában, hiszen részt vesznek a neurotranszmitterek termelődésében és a hormonszabályozásban, de még az energiatermelésben is kiemelkedő szerephez jutnak.

Szorongás akkor is kialakulhat, ha a B-vitaminok szintje alacsony a szervezetben. Ezeket a vitaminokat táplálkozás útján vihetjük be a szervezetünkbe. Azonban vannak
2019-10-04 12:27:26
velemenyezd: Aegon: a fiatalok egyre inkább felismerik az állami nyugellátás határait
takarékoskodása és felelőssége,
2019-09-30 07:05:15
velemenyezd: Önkormányzat 2019 - Szijjártó: a kormánynak és az önkormányzatoknak is egy irányba kell húzniuk a szekeret
legversenyképesebb és legbiztonságosabb országgá vált.
A helyhatósági választások tétje ezeknek a sikereknek a megvédése, ugyanis - mint fogalmazott - ha az ellenzék az önkormányzatokban nagy szerephez jut, "elkezdenek rombolni, (...) mert (...) a Fidesz-kormányt akarják leváltani". Az, hogy egy önkormányzati választás nem erről szól, az ellenzéket nem érdekli - tette hozzá.|
2019-09-13 21:22:10
wob: A nevelésről
szellemi fejlődésében.
A szülő mindig a legjobbat szeretné gyermekének, éppen ezért olyan nehéz mindig a helyes döntéseket meghoznia.
A gyermek 13 éves koráig, a szülők a kormányos szerephez jutnak, együtt hajóznak az élet tengerén, itt már kissé kevésbé lehet a gyemekre hatni, ugyanis akarata és személyisége megnyilvánulásának fénykorát éli. Ezt követi a kamaszkor. Ebbe
2019-09-05 13:12:06
velemenyezd: Nem környezetbarát eszköz az elektromos roller
környezetvédelmi hivatal tanulmánya -, ha az elektromos roller az autóról a tömegközlekedésre való átszállást könnyítené meg, vagyis a megtett út első és utolsó néhány kilométerében jutna szerephez. A felmérések alapján azonban jelenleg nem ez a helyzet, a felhasználóknak csak egy kis töredéke vesz igénybe elektromos rollert autó helyett.https://www.umweltbundesamt.de/e-scooter-mo
2019-09-03 14:11:44
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Bradley Cooper, Leonard Bernsteinről, Varga Mihály, Nagy Zsolt, Spanyol Filmhét, Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér, Idén Az, Kari Aalvik Grimsbö, Laura Glauser, Amandine Leynaud, Bartha Csaba, Tamás Krisztián, Spanyol Nagykövetség, Budapesti Cervantes Intézet, uniót meghaladó, fiatalok egyre, állami nyugellátás, irányba kell, elektromos roller, szerephez juthat, norvég kapus, idény végén, francia válogatottban, válogatott sikerekből, következő hónapokban, autóiparon belül,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.