Belépés
velemenyezd: A brit vállalatok 2021-től nem vásárolhatnak a Huaweitől 5G-felszerelést
a brit 5G hálózatba már beépített eszközöket 2027 végéig el kell távolítani a távközlési rendszerekből.
Dowden elmondta: a kormány a kínai céggel szemben foganatosított amerikai szankciók, valamint saját kiberbiztonsági szakértőinek felülvizsgált útmutatásai alapján döntött úgy, hogy a Huawei termékeit ki kell tiltani a brit 5G hálózatból.
A miniszter közölte azt is, hog
2020-07-14 15:24:37
velemenyezd: Venezuelai válság - Guaidó az európai uniós szankciók kiszélesítését sürgette Brüsszelben

Guaidó, az önmagát egy éve Venezuela ideiglenes elnökévé nyilvánító ellenzéki vezető újságíróknak azt mondta, az uniós szankciók szigorítása elmozdulást eredményezhet Venezuelában a szabad elnökválasztása felé vezető úton.
Josep Borrell rövid írásos nyilatkozatában úgy fogalmazott, hogy "a találkozó már önmagában is üzenetet hordoz".
Azt hangsúlyozta, hogy az EU hat
2020-01-22 17:51:43
velemenyezd: Tőzsde - Csökkenéssel nyithatnak a főbb európai részvénypiacok
előírja az amerikai kormányzatnak Hongkong helyzetének rendszeres, évenkénti felülvizsgálatát mind pénzügyi, mind emberi jogi szempontból, és megbízza az Egyesült Államok elnökét, hogy szankciókat szabjon ki azokra, akik csorbítják az emberi jogokat e különleges közigazgatási területen.
Mindennek hatására Ázsia és a csendes-óceáni térség legfontosabb tőzsdéin jelentősen csök
2019-11-21 08:31:16
velemenyezd: Az EU egy évvel meghosszabbította Venezuelával szembeni a szankciókat

Az EU külügyi tanácsa szerint a dél-amerikai országot politikai, gazdasági, társadalmi és humanitárius válság jellemzi, amely aláássa a demokráciát, a jogállamiságot és az emberi jogok helyzetét.
A 2017 őszén bevezetett büntetőintézkedések hatályát 2020. november 14-ig szólóan hosszabbították meg.
A tájékoztatás szerint az intézkedések között szerepel a fegyverekre
2019-11-11 10:41:13
velemenyezd: Statisztika: tavaly óta félmillióval nőtt a szegények száma Oroszországban
Roszsztat szerint 2018-ban összességében a lakosság 12,6 százaléka, avagy 18,4 millió ember élt a szegénységszint alatt.
Az orosz sajtóban megjelent kommentárok szerint a nyugati szankciók és az olajár csökkenésének hatására az elmúlt öt évben csökkentek a reáljövedelmek és nőttek a fogyasztói árak Oroszországban. A Vlagyimir Putyin által meghirdetett nemzeti programok egyike
2019-07-30 17:45:31
velemenyezd: Venezuelai válság - Az EP szankciókat sürget Venezuelával szemben
terheli az "illegitim rendszert szolgáló" fegyveres erők és hírszerző szolgálat vezetőit is.
Az európai parlamenti képviselők felszólítják az Európai Unió Tanácsát, hogy hozzon további szankciókat az emberi jogok megsértéséért és az elnyomásért felelős venezuelai állami szereplők ellen. Szerintük korlátozni kell beutazásukat az unióba, be kell fagyasztani vagyoni eszközeiket,
2019-07-18 14:51:55
velemenyezd: Putyin: Moszkva nem adja fel alapvető érdekeit a szankciók hatására
Oroszországnak 2014 óta. Úgy vélekedett ugyanakkor, hogy az Európai Unió tagállamai ennél is nagyobb veszteségeket szenvedtek el a korlátozások miatt.
Az orosz elnök szerint a nyugati szankciók célja Oroszország növekedésének lelassítása, csakúgy, mint Kína esetében az amerikai büntetőtarifák.
Kijelentette, hogy kész amerikai hivatali partnerével, Donald Trumppal a G20-
2019-06-20 21:46:30
velemenyezd: Tőzsde - Vegyes kezdés várható Európában
ugyanis minőségi okokra hivatkozva leállította az orosz olaj importját a Barátság kőolajvezeték északi ágán. A déli ágon a szállítások zavartalanul folynak. A pénteki olajárcsökkenés a szankciók miatt kieső iráni olajexport pótlásáról az OPEC részéről tett jelzésnek tulajdonítható.
Az európai piaci nyitás előtt mintegy másfél órával a Brent nyersolaj ára hordónként 74,22 doll
2019-04-26 07:41:03
velemenyezd: Bejelentette lemondását Tudorel Toader román igazságügyi miniszter
módosításáról szóló sürgősségi kormányrendeleteket, felesleges támadásoknak téve ki a pártot. Toader vélhetően a brüsszeli bírálatok és az Európai Bizottság által kilátásba helyezett szankciók hatására hátrált meg, és tett le a beígért rendeletekről.
A bukaresti szociálliberális kormánykoalíció szerint azért van szükség az igazságügyi reformra, mert az ügyészségek a titkosszo
2019-04-18 18:02:16
velemenyezd: Újabb kormányátalakításról döntöttek a Romániában hatalmon lévő szociáldemokraták
maradt. Toader vonakodott a büntetőjog módosításáról beígért sürgősségi rendeleteket a kormány elé terjeszteni olyan körülmények között, amikor ezek elfogadása esetére az Európai Bizottság szankciókat helyezett kilátásba Románia ellen.
Viorica Dancila miniszterelnök közölte: arra számít, hogy Toader nem várja meg felmentését, hanem benyújtja lemondását. Hozzátette: a PSD végr
2019-04-17 21:19:40
velemenyezd: Kreml: Washington tisztességtelen versenyre törekszik újabb szankcióival

Peszkov arra reagált, hogy amerikai szenátorok kétpárti törvénytervezetet nyújtottak be, amelynek értelmében az Egyesült Államok újabb szankciókat vezet be, ezúttal az orosz bank-, energia-, kibernetikai és hajóépítő szektorral, valamint az állami értékpapírokkal szemben.
A törvénytervezet emellett arra kötelezné az amerikai kormányzatot, hogy állapítsa meg Vlagyimir Pu
2019-02-14 13:01:59
velemenyezd: Hasogdzsi-ügy - Megkezdte törökországi vizsgálatát a Hasogdzsi-ügyben az ENSZ-jelentéstevője
belépett a szaúdi külképviselet épületébe, holttestét pedig feldarabolták, majd megsemmisítették. A gyilkosság hátterében több ország Mohammed bin Szalmán szaúdi trónörököst sejti, ami miatt szankciókat hozott Rijád ellen. A szaúdi vezetés kezdetben tagadta az újságíró-gyilkosságot, majd a fokozódó nemzetközi nyomás hatására kijelentette: Hasogdzsi egy spontán dulakodás közben hal
2019-01-28 15:52:44
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Tudorel Toader, Josep Borrell, Egyesült Államok, Vlagyimir Putyin, Európai Unió Tanácsát, Európai Unió, Donald Trumppal, Európai Bizottság, Viorica Dancila, Vlagyimir Pu, brit vállalatok, európai uniós, főbb európai, évvel meghosszabbította, szegények száma, szankciók hatására, távközlési rendszerekből, kínai céggel, miniszter közölte, uniós szankciók, szabad elnökválasztása, amerikai kormányzatnak, emberi jogokat, csendes-óceáni térség, dél-amerikai országot, emberi jogok,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.