Belépés
liliana01: Erich Fromm tollából

Hit és bátorság kell hozzá, hogy az élet nehézségeit, balszerencséit és szomorúságait kihívásnak vegyük, amelynek megfelelni erőt ad, és ne igazságtalan büntetésnek, amelynek nem lett volna szabad velünk megtörténnie.

Erich Fromm ( 2017)

2023-03-28 01:03:14
pacsakute: Kezdjük a napot citromos vízzel
hormonok arra ösztönzik szervezetünket, hogy az elraktározott cukrokat a véráramba juttassa. Ez a folyamat azonban abnormális vércukorszintet okoz, ami oxidatív stressz kialakulásához vezet, a szabad gyökök pedig elkezdik károsítani a belső szerveket. Ezért hívjuk ezt ,,piszkos" energiának, hiszen oly módon termel energiát, hogy közben károsítja a szervezetet. A tiszta
2023-03-27 22:10:58
pacsakute: Természetes ránctalanítók
módszert, amellyel lassabbá válik a ráncosodás folyamata.

A természetes ránctalanításban az olajok is a segítségünkre lehetnek. A kókuszolaj antioxidánsokban gazdag, megakadályozza a szabad gyökök képződését, ami a korai öregedés egyik elsődleges oka. A kókuszolaj egy olyan természetes bőrpuhító, amely csökkenti a már kialakult ráncok mélységét is.

Az olívaol
2023-03-26 15:56:48
ovarzolee: Szabad hét
Holnap még van egy nappalos szolim, aztán a jövő hetem laza lesz mint a Riga lánc. Összesen csak egy szolgálatom lesz, pénteken éjjel. Kell az ilyen is! A múlt év szorosra sikerült, így ritkább beosztás idén jól jön, igaz a pénz kevesebb, de mindent lehetetlen pénzen megvenni pl. alvás. Reménykedem egy jó időben és akkor reptetek is!
2023-03-25 21:35:41
dandej: Ahogy nézlek Téged elszáll minden félelem
már

Amikor érzem, itt vagy
Szent Szellemed hoz közel
Erős karod átölel
És új élet tölt el

(Refrén)
A Mennyben van otthonom
Szívem szárnyal szabadon
Lelkem megnyugszik Benned
Átitatja keneted
A halál itt véget ér
Mert nem hagy el a remény
Hogy a végén meglátlak

(Refrén)

Ott fenn
Vezes
2023-03-25 18:21:17
klarika47: Március 25.

elmondta neki, a Jóisten őt választotta, hogy Fiának édesanyja legyen.
Régi hagyomány szerint e napon kell oltani, szemezni a fákat. A babona
szerint a beoltott fát nem volt szabad letörni vagy levágni, mert belőle vér
folyna és szerencsétlenséget hozna.
A délvidéken ilyenkor a békákat is megfigyelték, ha megszólaltak, abból
még 40 napi hideg időr
2023-03-24 11:39:59
liliana01: Tavaszi fák

Élj úgy, mint egy fa, adj, bocsáss meg, és légy szabad!

Debasish Mridha
2023-03-24 00:40:45
menusgabor: Ez az a nap! - Nick Vujicic előadása a Budapest Arénából
hogy ne arra fókuszáljunk, amit nem értünk Istennel kapcsolatban, hanem arra, amit már megismertünk belőle. Hangsúlyozta, hogy Isten úgy szeret bennünket, ahogy vagyunk, és hogy soha nem szabad feladni a hitünket, még a legnehezebb időkben sem.

A humorral, őszinteséggel és alázattal elmondott gondolatok végén Nick megtérésre való döntésre hívott. Hálásak vagyunk, hogy f
2023-03-23 20:45:19
menusgabor: Ez az a nap! - Nick Vujicic előadása a Budapest Arénából
hogy ne arra fókuszáljunk, amit nem értünk Istennel kapcsolatban, hanem arra, amit már megismertünk belőle. Hangsúlyozta, hogy Isten úgy szeret bennünket, ahogy vagyunk, és hogy soha nem szabad feladni a hitünket, még a legnehezebb időkben sem.

A humorral, őszinteséggel és alázattal elmondott gondolatok végén Nick megtérésre való döntésre hívott. Hálásak vagyunk, hogy f
2023-03-23 20:16:29
pacsakute: A hidratáló hatású és gyulladáscsökkentő rózsavíz
nemcsak a szépségápolásban használhatjuk, hanem akkor is, ha fáj a torkunk vagy valamilyen más légzőszervi betegséggel küzdünk. Mindenképpen csak az aromaterápiás hatásait használjuk ki, nem szabad meginni vagy lenyelni a rózsavizet. A rózsavíz még a krónikus hörghurut és a COPD kellemetlen tüneteit is enyhíteni tudja.

A rózsavíz és a rózsaszirmokból készült illóolajok
2023-03-22 21:56:44
pacsakute: A mézes citromos meleg víz hatása az egészségre
citromos víz nemcsak tápanyagokban, hanem elektrolitokban is rendkívül gazdag, ami szintén pozitívan hat az egészségünkre. Nagyon gazdag az antioxidáns C-vitaminban, amely megóvhat bennünket a szabad gyökök káros hatásaitól, de jót tesz az ereknek, a bőrnek, és az immunrendszer működését is támogatja.

Az, hogy kinek mennyi folyadékra van szüksége, sok mindennek a függvé
2023-03-22 21:53:25
foldinefehereva: Ki a szabadba!

Petőfi Sándor:
Ki a szabadba!

Ki a szabadba, látni a tavaszt,
Meglátni a természet szinpadát!
Az
2023-03-22 20:26:59
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Erich Fromm, Nick Vujicic, Budapest Arénából, Szent Szellemed, Debasish Mridha, Petőfi Sándor, napot citromos, hidratáló hatású, mézes citromos, élet nehézségeit, elraktározott cukrokat, véráramba juttassa, folyamat azonban, szabad gyökök, belső szerveket, ráncosodás folyamata, természetes ránctalanításban, segítségünkre lehetnek, kókuszolaj antioxidánsokban, korai öregedés, olyan természetes, nappalos szolim, jövő hetem, szolgálatom lesz, pénz kevesebb, végén meglátlak,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.