Belépés
velemenyezd: Krónika 13. rész (veszélyhelyzet megszüntetése)
hangsúlyozta.
A magyar védekezés sikeres volt, sikerült laposan tartani járványgörbét, kontroll alatti tartani a járvány terjedését és ezalatt beszerezni a védekezéshez szükséges eszközöket. A kormány a szükséges intézkedéseket a szükséges időben hozta meg - mutatott rá.
Megjegyezte: szükség lett volna az ellenzék részéről az együttműködésre, az összefogásra, azonban s
2020-06-03 19:54:26
velemenyezd: Szijjártó: soha nem volt olyan jó a magyar-szlovák együttműködés, mint jelenleg
állampolgár hazahozatalában segített, Magyarország pedig 53 szlovák állampolgárnak segített haza jutni, a magyar fél tizenegy dél-szlovákiai kórház számára küldött a védekezéshez szükséges eszközöket - sorolta a miniszter.
Szijjártó Péter nagyra értékelte, hogy a két ország határán először lehetővé tették az ingázást, folyamatosan fenntartották a teherforgalmat és immár a 48
2020-06-02 15:56:07
velemenyezd: Koronavírus - Brüsszel tovább növelné a humanitárius segítségnyújtásra és a válsághelyzetek kezelésére fenntart
célja, hogy akár saját bevethető légierővel és a válsághelyszínen működő "tábori kórházakkal" rendelkezzen, és képes legyen közvetlenül beszerezni a válsághelyzet elhárításához szükséges eszközöket.
"Az állampolgárok elvárják, hogy az EU válsághelyzetben cselekedjen. Le kell vonnunk a következtetéseket, és jobban fel kell készülnünk. A mentőkapacitásainkat erősíteni kell, eg
2020-06-02 15:42:37
velemenyezd: Négy drogdílert fogtak el a rendőrök
Hozzátették: lakásban talált kokaint és marihuánát lefoglalták a rendőrök.
A kutatások során 15 millió forint készpénzt, közel 1400 eurót, illetve a
2020-06-01 08:11:10
velemenyezd: Négy drogdílert és kilenc fogyasztót fogtak el Nógrád megyében
gyanúsítható drogkereskedőket.
A különböző helyszíneken megtartott kutatások során zöldes-barnás színű növényi törmeléket, tablettákat, azok értékesítéséhez és fogyasztásához szükséges eszközöket, valamint készpénzt találtak és foglaltak le.
A 43 éves férfi a bűnjelek egy részét a rendőrök megérkezésekor megpróbálta megsemmisíteni, amit sikerült megakadályozni.
A s
2020-05-28 09:41:50
velemenyezd: Koronavírus - Átmeneti házirendet ajánl az óvodáknak a Nemzeti Pedagógus Kar
igénybe venni, a gyermekek hiányzását betegség és egyéb indok esetén is tekintsék igazoltnak.
Az intézményekben folyamatosan biztosítani kell az alapos fertőtlenítéshez szükséges eszközöket, fokozottan ügyelni kell az egészségügyi szokások betartására, és ellenőrizni kell azok gyakorlati megvalósítását - emelték ki.
Felhívták a figyelmet arra is, hogy a gyerekek minél tö
2020-05-25 12:01:44
velemenyezd: Koronavírus - SZTE: védekezéshez szükséges eszközök 840 millió forint értékben
ultrahang-berendezéseket, mobil CT-t, nukleinsav-izoláló automata készülékeket és endoszkópot is kapott az elmúlt időszakban a járványügyi védekezéshez.
A mintegy 840 millió forint értékű eszközöket szükség esetén az SZTE Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ járványügyi egységeiben és az ELI-ALPS lézeres kutatóintézet területén kialakított járványügyi ellátóközpontban alkalm
2020-05-22 17:22:31
velemenyezd: Németh Szilárd: a magyarok minden körülmények között számíthatnak a katonákra
megszervezése és fenntartása - tette hozzá.
Továbbá 17 helyőrségben járőröznek katonák a köztereken és a sikeres magyar-kínai légihíd útján beszerzett egészségügyi védőfelszereléseket és eszközöket tároló raktárakat is őrzik. Továbbá a humanitárius korridorokon is segítik a katonák az átmenő személy- és teherforgalom biztonságát - mondta.
Mindezeken felül a honvédelmi ir
2020-05-21 16:12:31
velemenyezd: Koronavírus - Fokozottan ügyelni kell a higiéniára az edzőtermekben
terembe belépés előtt pedig alaposan kezet kell mosni. A közösségi terekben kötelező a maszk és a kesztyű viselése, de edzés közben nem kell azokat használni - írták.
Hozzátették: az eszközöket, gépeket folyamatosan fertőtleníteni kell, a vendégeknek csak papírtörlőt, törölközőt nem biztosíthatnak a termek.
A szövetség azt javasolja, hogy a vendégek ne használják a tusol
2020-05-21 11:11:14
velemenyezd: Holland drogkereskedő ellen emelt vádat a somogyi ügyészség
rendőrség a fesztivál vége előtt néhány nappal elfogta, ömlesztett és kiporciózott kábítószereket, köztük kannabiszt, amfetamint, ketamint, LSD-t, MDMA-t, az értékesítéshez szükséges eszközöket és az eladásból származó másfél millió forint készpénzt talált nála.
Az ügyészség jelentős mennyiségre elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntette miatt letöltendő fegyházbüntetés kisz
2020-05-20 07:51:03
velemenyezd: Digitálisan letölthető csomaggal segíti az időseket a MOME
segítő pakkok, amelynek második állomásként készült el a időseknek szóló Gondos pakk - közölte a MOME az MTI-vel.
A 65 év feletti korosztálynak tervezett csomag olyan tárgyakat, eszközöket tartalmaz, amelyek segítenek az izolációs helyzetben felmerülő szükségletek és igények kielégítésében.
A csomag fókuszában a higiénia és fertőtlenítés áll, további tartalmai pedig az
2020-05-15 12:30:23
velemenyezd: Schanda: rendben, biztonságban zajlottak a szakmai érettségik országszerte
tételek csomagolása megtörtént, most a futároknak készítik elő, hogy május 19-től át tudják venni azokat - mondta.
Hozzátette: természetesen a fertőzés elleni védekezéshez szükséges eszközöket is biztosítják az oktatóknak és a diákoknak, és a szakképzési centrumok maguk is készítettek maszkokat a vizsgázóknak.
"A körülmények tehát biztonságosak, de amelyik tanuló inkább
2020-05-14 17:43:48
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Nemzeti Pedagógus Kar, Németh Szilárd, Szijjártó Péter, SZTE Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ, magyar-szlovák együttműködés, humanitárius segítségnyújtásra, válsághelyzetek kezelésére, magyarok minden, somogyi ügyészség, szakmai érettségik, magyar védekezés, járvány terjedését, védekezéshez szükséges, szükséges intézkedéseket, szükséges időben, ellenzék részéről, válsághelyszínen működő, válsághelyzet elhárításához, állampolgárok elvárják, kutatások során, különböző helyszíneken, rendőrök megérkezésekor, gyermekek hiányzását, intézményekben folyamatosan, alapos fertőtlenítéshez, egészségügyi szokások,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.