|
|
|
|
Ínyenc rántott sertésborda
Hozzávalók
4 szelet sertéskaraj (csont nélküli)
2 dl tej
3 gerezd fokhagyma
kis csokor zsálya
só
1-2 db tojás
liszt
zsemlemorzsa (a panírhoz)Elkészítés
A megtisztított karajszeleteket belülről kifelé vékonyra klopfoljuk. Csinálh |
2017-01-14 23:29:39 |
|
|
|
|
szeretet,
|
2013-10-27 15:48:50 |
|
|
|
|
hozzávalók 2 főre
Rántott krumplihoz:
* 4 db közepes nagyságú burgonya
* grillfűszer
* liszt
* 1 tojás
* zsemlemorzsa
* napraforgó olaj
Rántott sárgarépához:
* 3 szál közepes nagyságú sárgarépa
* Provence-i fűszerkeverék
* só
* 1 tojás
* kevés tej |
2010-11-04 21:40:09 |
|
|
|
|
|
* bors
* 5 dkg liszt
* 3 tojás
* 10 dkg zsemlemorzsa
* olaj
* 2 dkg szezámmag
elkészítés
1. Előző este a csirkemellet először félbevágjuk, középen hosszában a csont mellett. Két csirkemellünk lesz. Egy ilyen fél mell |
2010-10-24 15:00:42 |
|
|
|
|
Baconbe tekert csirkemáj rántva hozzávalók
* 6 db csirkemáj
* 12 szelet bacon
* 2 tojás
* 10 dkg liszt
* 10 dkg zsemlemorzsa
* pici ételízesítő
elkészítés
1. A májakat félbevágjuk és mindegyiket betekerjük |
2010-10-23 18:05:08 |
|
|
|
|
zsír
* só
* bors
* kömény
* babérlevél
* 4 tojás
* liszt
* zsemlemorzsa
elkészítés
1. A körmöket alaposan megtisztítjuk.
2. Úgy készítjük el, mintha körömpörköltet szeretnénk csinálni.
3. Kics |
2010-10-18 20:46:42 |
|
|
|
|
spenót
* 4 tojás
* 2 gerezd fokhagyma
* pici zsír
* só
* zsemlemorzsa
* olaj
elkészítés
1. A zsemlemorzsa felét egy akkora tálcára vagy tálba öntjük, amiben elfér 4 tojás.
2. Négy fészket csinálunk bele, amibe beleü |
2010-10-04 16:49:05 |
|
|
|
|
* 4 tojássárgája
* 3 ek víz
* 3 ek száraz fehérbor
* 1 ek citromlé
* 120 g vaj
* só
elkészítés
1. A megtisztított spárgát a hagyományos módon bepanírozzuk (a tojásba tegyünk sót!).
2. A spárgát olajban kirántjuk, majd mel |
2010-10-03 21:19:02 |
|
|
|
|
* 12 szelet ponty
* só
* 10 dkg liszt
* 3 tojás
* 15 dkg zsemlemorzsa
* 5 dkg szezámmag
sütéshez
* olaj
elkészítés
1. A halszeleteket lesózzuk, és 30 percig hagy |
2010-09-27 21:28:33 |
|
|
|
|
* liszt
* tojás
* só
* zsemlemorzsa
* szezámmag
* olaj
* juharszirup
elkészítés
1. A banánokat félbevágom.
2. Bepanírozom: lisztbe, villával felvert, sós tojásba és szezámmaggal elkevert zsemle |
2010-09-21 06:26:31 |
|
|
|
|
|
Üzenetek |
megtisztított karajszeleteket, májat előző, csirkemellet először, csont mellett, májakat félbevágjuk, körmöket alaposan, zsemlemorzsa felét, akkora tálcára, megtisztított spárgát, hagyományos módon, tojásba tegyünk, spárgát olajban, halszeleteket lesózzuk, banánokat félbevágom, karajszeleteket, felszeleteljük, juharsziruppal, körömpörköltet, megtisztított, megtisztítjuk, belekockázunk, halszeleteket, csirkemellünk, fűszerkeverék, zsemlemorzsa, szezámmaggal, |
|
|
|