Belépés
maroka: Ünnep Bakonybélben járvány idején
állandóság szentjére szokás tekinteni; aki a bencés élet elrendezésével olyan közösséget hozott létre, melynek legfőbb jellemzője, hogy bármi is történik a közösség élete a maga szabályai, rendje szerint halad tovább. A szónok felvetette: mi lehet Szent Benedek mondandója egy olyan korban, amikor hirtelen minden megváltozik?
Aki Benedek életét felidézi, rájöhet, a szent számá
2020-03-22 07:54:52
velemenyezd: Baji Balázs aggódik az olimpiai kvóta megszerzése miatt
kevésbé látogatott parkokban, erdőkben próbáljuk elvégezni azt a futómunkát, amire szükség van. Ez viszont nyilvánvalóan közel sincs olyan minőségű és mennyiségű edzésmunka, mintha annak rendje és módja szerint történne. Most is például Törökországban edzőtáboroznék" - nyilatkozta a 30 éves atléta.
Hozzátette: annak érdekében, hogy átvészelje a mostani nehéz időszakot, sporto
2020-03-21 14:11:49
koszegimarika: Kedves EMBEREK! Egy hónappal ezelőtt még nem gondoltuk
Kedves EMBEREK!

Egy hónappal ezelőtt még nem gondoltuk, hogy rövid időn belül felfordul a világ megszokott rendje.
Most már egyre több emberben tudatosult, hogy nagy a baj, és még nagyobb lehet, ha humorizálva, becsukott szemekkel és fülekkel akarunk továbblépni.
Senki nem lát a jövőbe, hogy az elkövetkező időben milyen sors vár az emberekre, a Földünkre. Talán
2020-03-21 09:14:42
bedmarika47: Jó reggelt - hitben erős napot kívánok Mindenkinek !
kevesen
engedhetik meg maguknak .
A mindennapi betevőre minden
embernek szüksége van :
szegényne
2020-03-19 09:49:55
maroka: Székely János püspök:
önmagát.
Mintha azonban hiányozna annak tudata és átérzése, hogy ez a gyönyörű és törékeny isteni harmónia nemcsak a természetre és az ember biológiai valóságára vonatkozik, hanem van egy gyönyörű rendje az emberi szellem életének is. Mintha élesen szétválasztaná a mai ember a valóságot, és annak csak a felszínével, a biológiai, természeti dimenziójával foglalkozna. Pedig van
2020-03-18 18:43:54
velemenyezd: Koronavírus - MNB: szünetelnek a személyes meghallgatások a Pénzügyi Békéltető Testületnél

A közlemény szerint módosult a Pénzügyi Békéltető Testület működési rendje, ennek értelmében azok a békéltetési eljárások, amelyeknél már kitűzték a személyes meghallgatást automatikusan írásban is folytatódnak az érintett pénzügyi szolgáltató, illetve a kérelmező ügyfél hozzájárulása nélkül. Az eljárások további gördülékeny ügyintézése így biztosított.
Azoknál az eljár
2020-03-17 16:52:24
velemenyezd: Koronavírus - Mol: zavartalan az üzemanyag-ellátás

Kiemelte, hogy a lakosság üzemanyag-ellátása is zavartalan.
A Mol kiskereskedelmi hálózatához csaknem 500 töltőállomás tartozik Magyarországon. A benzinkutak nyitva tartási rendje változatlan, a töltőállomások zavartalanul működnek.
A koronavírus terjedésének megelőzése érdekében a vállalat számos intézkedést hozott a hazai és a regionális töltőállomás-hálózatban -
2020-03-17 14:52:17
velemenyezd: Koronavírus - Az Alkotmánybíróságnak is megváltozott a működési rendje

Indítványt az Ab-hoz továbbra is postán lehet benyújtani, az általános szabályoknak megfelelően. Alkotmányjogi panaszt az elsőfokú bíróságnak kell megküldeni. Az ügyfélkapun beérkező megkereséseket továbbra is intézi az Ab, de indítványt ügyfélkapun keresztül továbbra sem lehet előterjeszteni.
Az Ab célja, hogy feladatait továbbra is minden tekintetben el tudja látni, ug
2020-03-17 14:11:50
velemenyezd: Március 15. - Közös videoüzenetben emlékezett az ellenzék
ünnepe.
Azoké a fiataloké, akik nem fogadták el, hogy a világ csak úgy működhet, ahogy a hatalmasok kitalálják, akik tudták, hogy a zsarnokság, a jogfosztottság és a nyomor nem lehet a világ rendje - fogalmazott.
Egy maroknyi fiatal a szabadságáért küzdő tömeg élére állt, és néhány hónap múlva az egész ország csatlakozott hozzájuk. Az ő példájuk motiválja a Momentumot é
2020-03-15 10:11:26
velemenyezd: Koronavírus - Gulyás: valamennyi parlamenti párt az iskolák hétfői bezárása mellett foglalt állást
válaszolva elmondta még: minden olyan kérdést érintettek a tanácskozáson, ami a védekezéssel összefüggésben van. Ez a második egyeztetés volt, és úgy tűnik, lesz a megbeszéléseknek egy kialakult rendje, hetente legalább egyszer, de lehet, hogy többször is fognak egyeztetni.
Harangozó Tamás, az MSZP frakcióvezető-helyettese azt mondta: az iskolák bezárása komoly eszköz a koron
2020-03-13 19:43:44
velemenyezd: Koronavírus - Lezárják Csehország határait
értelmében a cseh kormány harmincnapos szükségállapotot hirdethet olyan rendkívül súlyos esetekben, amikor nagymértékben veszélyeztetve van a lakosság élete, egészsége, vagyona, vagy az ország rendje és biztonsága. A kormánynak erről azonnal tájékoztatnia kell a képviselőházat, amely felülbírálhatja a döntést. A parlamenti alsóház ugyanakkor dönthet a szükségállapot meghosszabbítá
2020-03-13 13:52:51
bedmarika47: Néz az ember figyelmes árkus szemmel
kamra , még ha
az egérke meg is rágja , vésztartalék
legyen bőven , mert eljött a világvége !
Csak azt nem fogja fel az eszecskéje ,
a hiányokat pótolják , mert ez a rendje .
Ha a jó Isten bárányt adott , annak lesz
is legelője , bízzál ember , ez itt közel
sem az értelmetlenül rémületet keltő világvége !
[m23
2020-03-13 12:08:33
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Ünnep Bakonybélben, Baji Balázs, Kedves EMBEREK, Székely János, Pénzügyi Békéltető Testületnél, Lezárják Csehország, Szent Benedek, Pénzügyi Békéltető Testület, Harangozó Tamás, olimpiai kvóta, hónappal ezelőtt, személyes meghallgatások, működési rendje, iskolák hétfői, ember figyelmes, bencés élet, közösség élete, maga szabályai, szónok felvetette, olyan korban, szent számá, mostani nehéz, világ megszokott, elkövetkező időben, mindennapi betevőre, ember biológiai,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.