|
|
|
|
hozzáadva kemény habot készítünk belőle.
A többi adalékot elkeverjük egymással, és óvatosan beleforgatjuk a habba úgy, hogy a massza egyenletes legyen.
Kikent, lisztezett püspökkenyér formába simítjuk a masszát, és előmelegített 180 °C - os sütőben kisütjük kb. 35 - 40 perc alatt. A formában hagyjuk hűlni, majd kiborítjuk a süteményt.
|
2015-08-22 12:42:27 |
|
|
|
|
hozzáadva kemény habot készítünk belőle.
A többi adalékot elkeverjük egymással, és óvatosan beleforgatjuk a habba úgy, hogy a massza egyenletes legyen.
Kikent, lisztezett püspökkenyér formába simítjuk a masszát, és előmelegített 180 °C - os sütőben kisütjük kb. 35 - 40 perc alatt. A formában hagyjuk hűlni, majd kiborítjuk a süteményt.[ke |
2013-11-17 22:28:18 |
|
|
|
|
|
hozzávalók 4 főre
* 30 dkg liszt
* 25 dkg porcukor
* 2 db tojás
* 2 dl tejföl (20 %-os)
* 6 dkg mazsola
* 8 dkg dióbél
* 8 dkg étcsokoládé
* 1 ek cukrozott narancshéj
* 1 ek cukrozott citromhéj
|
2010-12-05 15:35:57 |
|
|
|
|
2 őzgerinc formához
* 6 tojás
* 6 tojás súlyának megfelelő cukor
* 6 tojás súlyának megfelelő finomliszt
* 1 tábla (10 dkg) étcsokoládé
* 10-15 dkg dió apróra vágva
* 10 dkg mazsola
1. Sütőt melegítsük elő 160 fokra.
|
2008-11-10 18:43:43 |
|
|
|
|
|
Üzenetek |
többi adalékot, massza egyenletes, formában hagyjuk, előmelegített, beleforgatjuk, püspökkenyér, étcsokoládé, hozzávalók, lisztezett, kiborítjuk, egyenletes, narancshéj, elkeverjük, csokoládés, finomliszt, melegítsük, hozzáadva, megfelelő, cukrozott, egyensúly, készítünk, süteményt, citromhéj, egymással, adalékot, kisütjük, |
|
|
|