Belépés
pacsakute: Derüljön jókedvre, így még a fogyás is jobban megy!
csökkentése, az édességek száműzése az étrendből okozhat enyhe depressziós tüneteket.

Ebben az esetben sem javasolom, hogy felhagyjon az egészséges életmóddal, vagyis a fogyókúrás programjával, inkább fókuszáljon valami pozitív dologra, nevessen, pihenjen és próbáljon felvidulni. Mutatunk 3 ötletet, ami segíthet átvészelni ezeket a nehéz napokat.

A cukros éte
2020-09-16 20:39:47
velemenyezd: Demokrata párti politikusok történelminek nevezték Harris alelnökjelöltségét
szenátor) á
2020-08-12 07:11:41
velemenyezd: Lomnici: a társadalom az ngo-k ellenőrzését várja el a kormánytól
ideológia, például a nyílt társadalom eszméje mellett.
Mint mondta, a nyílt társadalom szélsőséges liberális ideológiája nem egyeztethető össze a nemzeti, konzervatív kormány programjával, és ebből érdekkonfliktus alakul ki, ahogyan az most Magyarországon is történik.
Lomnici Zoltán elmondta: Magyarországon "a leghangosabb, legagresszívabb belpolitikai nyomásgyakorlást k
2020-06-26 21:32:24
velemenyezd: Koronavírus - Németh Szilárd: katonák nélkül nem ment volna a védekezés
idősotthonok fertőtlenítésében, a kritikus infrastruktúrákat kezelő vállalatok irányításában, valamint közterületi járőrszolgálatot adtak.
Az államtitkár közölte: a honvédség fejlesztési programjával igyekeznek újjáéleszteni a hagyományokat.
A nagykanizsai toborzópont révén lehetőség nyílik arra, hogy az egykor jelentős katonavárosban újból létrehozhassanak egy zászlóalj
2020-06-10 11:32:27
furaila: Az őszödi beszd üzenete a mának, melyik társadalmi csoport
hiába volt az összes nemzetmentő pártprogram, mert abból semmi nem valósulhatott és NE VALÓSULHAT MEG SEMMI, ami NEM EGYEZIK az EU NEMZETEKET GYENGÍTŐ- pl.: MIGRÁCIÓS BETELEPÍTÉSI programjával!

Végül is, az őszödi beszéddel KIPROVOKÁLT tüntetéseket kíméletlenül leverette Gyurcsány Ferenc és az őt támogató parlament.
2009- januárjáig kordonokkal vették körül az Or
2020-05-28 01:12:17
velemenyezd: ITM-államtitkár: mostanáig közel 2900 informatikus munkába állítását segítette az Informatikai Fejlesztői Karri
Hangsúlyozta, az informatikai szektor dinamikus fejlődésével párhuzamosan nőtt az igény a képzett informatikus munkaerő meglétére. A kormány az állami és piaci vegyes finanszírozású programjával is támogatja a vállalkozások munkaerő-keresletének kiszolgálását. A szektor Magyarország egyik kitörési pontjaként fontos szerepet tölthet be a hazai gazdaság újraindításában is.
Bod
2020-04-02 11:21:30
velemenyezd: Koronavírus - A Bank of England kész tovább bővíteni mennyiségi enyhítési keretét
hitelgaranciák formájában.
A kormányzati segélycsomag a brit hazai össztermék 15 százalékával egyenlő.
A Bank of England 200 milliárd fontos pótlólagos mennyiségi enyhítési programjával együtt a gazdaságnak nyújtott eddigi monetáris és költségvetési élénkítési csomag értéke 530 milliárd font (206 ezer milliárd forint).
A program indokoltságát jelzik a legfrissebb ak
2020-03-26 16:02:01
velemenyezd: Koronavírus - Történelmi mélypontra csökkentette alapkamatát a Bank of England, növelte mennyiségi enyhítési ke
formájában.
A kormányzati segélycsomag a brit hazai össztermék 15 százalékával egyenlő.
A Bank of England csütörtökön meghird
2020-03-19 19:03:32
velemenyezd: Az amerikai kormány szankciót vezetett be öt iráni atomtudós ellen
mivel Irán korábbi nukleáris tevékenységét illetően változatlanul sok a megválaszolatlan kérdés, az Egyesült Államok elvárja, hogy Teherán atomfegyver kifejlesztésére vonatkozó korábbi programjával kapcsolatos valamennyi tevékenységét "teljes mértékben és tisztességesen feltárja". Pompeo utalt arra is, hogy az IAEA jelenleg is vizsgálja, hogy Iránban egy eddig meg nem jelölt helys
2020-03-18 21:22:51
velemenyezd: Amerikai előválasztás - Szakértő: a demokrata elit szerint Bernie Sanders programjával nem lehet legyőzni Trump

A szakértő kifejtette, Sanders programja olyan nagy mértékben alakítaná át az amerikai gazdaságot, ami hatalmas adóemeléssel járna. Ugyanakkor jelenleg az amerikai gazdaság nincs rossz állapotban, rekordalacsony a munkanélküliség, így az emberek döntő többsége nem vevő Bernie Sanders "forradalmára".
"Emiatt a demokrata elit úgy gondolja, hogy ahhoz, hogy Donald Trumppal
2020-03-07 11:31:52
velemenyezd: Koch Róbert: morálisan kell összeszedni a válogatottat
viselésére. "Akarniuk kell, hogy a gyerekek kimenjenek a mérkőzéseikre, lássák őket élőben. Ha valakinek akkora az egója, hogy ezt nem érti, az ne is jöjjön."
A válogatott nyári programjával kapcsolatban az MTI-nek kiemelte, egyáltalán nem bánja, hogy a csapat nem vesz részt az Európa-ligában, ugyanis a lebonyolítás miatt nehéz motiválni a játékosokat.
"Az elmúlt években
2020-03-02 07:10:52
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Németh Szilárd, Informatikai Fejlesztői Karri, Bernie Sanders, Koch Róbert, Lomnici Zoltán, VALÓSULHAT MEG SEMMI, NEMZETEKET GYENGÍTŐ-, MIGRÁCIÓS BETELEPÍTÉSI, Gyurcsány Ferenc, Egyesült Államok, Donald Trumppal, ngo-k ellenőrzését, őszödi beszd, amerikai kormány, legtöbben gyermekek, demokrata elit, édességek száműzése, étrendből okozhat, egészséges életmóddal, fogyókúrás programjával, nehéz napokat, nyílt társadalom, most Magyarországon, kritikus infrastruktúrákat, államtitkár közölte, honvédség fejlesztési,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.