Belépés
kalmanpiroska: Isten receptje az imádsághoz
Isten receptje az imádsághoz

Ha növekedni akarsz a hitben és az imádságban, olvasd E. M. Boundsot, a polgárháború korabeli prédikátorát, aki a téma legnagyobb amerikai írója lett. Számos könyve meggyőz, motivál és tanít, hogy imaharcossá válj szeretteidért. Íme egy részlet, amely arra bátorított, hogy az Úrra támaszkodjak.

Isten Igéje az a támaszpont, amel
2024-04-03 07:18:39
gyongyibur: Hatalmas mecset épülhet Budapesten?
is kapcsolatban vannak?
Biztos, hogy Isten igéjét közvetítik?
Vagy csak egy tanult ismeret alapján befolyásolják a "nyájat"?

A templomba járó ember mit hal
2015-05-20 05:51:55
zgfumag: Lovas István: A kocka fordul
választ. A riadalom óriási. Jellemző erre a Pester Lloyd nevű német nyelvű lap, amely e címmel dühöng a szekuláris Európa Rómájának döntésén: ,,A magyar kormánypárt a gyűlölet prédikátorát tünteti ki, az EU papírtigrist küld." Áhá. Egyébként látjuk a jövőt. Gyurcsány Ferenc bukott miniszterelnök is, aki nyilvánosan dörzsölte a kezét: babazsúr lesz a médiatörvény külföld
2011-01-24 18:47:39
zgfumag: Bayer Zsolt az igazat megírva
és van rossz, elítélendő fasiszta. Attól függ, hogy a fasiszta hová született. Van olyan rasszista megnyilvánulás, amely ellen szükségszerû a tiltakozás, s van olyan, amelynek prédikátorát tömjénezni illik.

Bayer Zsolt nem antiszemita, csak leírta azt az igazságot, amellyel előbb-utóbb az antifasiszta aláíróknak is szembe kellene nézniük.

Hering József
2008-03-27 19:45:15
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Lovas István, Bayer Zsolt, Isten Igéje, Pester Lloyd, Európa Rómájának, Gyurcsány Ferenc, Hering József, kocka fordul, igazat megírva, polgárháború korabeli, téma legnagyobb, tanult ismeret, templomba járó, riadalom óriási, szekuláris Európa, magyar kormánypárt, gyűlölet prédikátorát, médiatörvény külföld, fasiszta hová, antifasiszta aláíróknak, megnyilvánulás, miniszterelnök, szeretteidért, befolyásolják, papírtigrist, prédikátorát,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.