Belépés
velemenyezd: A Mi Hazánk hatályon kívül helyezné a trianoni békediktátumról szóló törvényt
például Sopron ma is Ausztria része.
Követendő példaként említette Szerbiát, amely a mai napig nem ismeri el Koszovó függetlenségét.
Fülöp Erik, a párt politikusa, független országgyűlési képviselő minden magyar politikai, erkölcsi és jogi kötelességének nevezte a javaslat támogatását.
Toroczkai László kérdésre válaszolva közölte: arra kérik a kormányt, hogy az álla
2020-01-16 11:51:19
velemenyezd: Jobbik: az ügyészség vizsgálja meg a kedvezményes állami földbérleteket!

Az ellenzéki országgyűlési képviselő csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta, a privatizáció után 150 ezer hektár föld maradt még állami tulajdonban, ennek javát "Mészáros és Csányi gazdaságai" bérlik.
Hozzátette: nem elég, hogy ezek a legzsírosabb állami földek, de 20-50 évre adták bérbe azokat, ráadásul a jelenlegi piaci ár mintegy harmadáért, maximum feléé
2020-01-09 15:38:15
velemenyezd: Iráni-amerikai viszály - Benkő: minden eshetőségre fel vannak készülve az iraki misszióban
miatt össze kell-e hívni az Országgyűlés honvédelmi bizottságát. Hozzátette, ha összehívják a testületet és meghívják őt, akkor ott tájékoztatást ad. Ezzel együtt megjegyezte, az országgyűlési képviselőknek e nélkül is van lehetőségük arra, hogy tájékoztatást kérjenek a minisztertől.
Benkő Tibor a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában arról is beszélt, hogy a
2020-01-07 13:13:46
velemenyezd: Kezdődik az ajánlásgyűjtés a dunaújvárosi időközi választásra

A Fejér megyei 4-es számú (a megye keleti felét lefedő) országgyűlési egyéni választókerületben azért kell időközi választást tartani, mert az itt tavaly áprilisban mandátumot szerző Pintér Tamást (Jobbik) októberben Dunaújváros polgármesterévé választották, és - mivel a két tisztség összeférhetetlen - a politikus lemondott országgyűlési képviselői mandátumáról.
Az orsz
2019-12-28 08:31:07
velemenyezd: Kovács Zoltán: folyamatban van a 2021-es Vadászati és Természeti Világkiállítás szervezése
szakíró 1872-ben az első vadászati törvény létrehozásában is részt vett. Ez a tevékenysége máig mértékadó a vadászati jogban - emelte ki a politikus.
2019-12-27 13:11:52
velemenyezd: Gyurcsány Ferenc : az önkormányzat az ellenzéki politizálás új színtere
további tervek között szerepel Újpalotán vásárcsarnok, Rákospalotán pedig multifunkcionális rendezvényközpont létesítése.
Gyurcsány Ferenc újságírói kérdésre Gréczy Zsol
2019-12-18 14:41:31
velemenyezd: A képviselői jogok csorbítása ellen tüntettek Budapesten
címmel a Kossuth térre meghirdetett tüntetésen színészek, képzőművészek, klímaaktivisták, diákok követelték a demokratikus normák tiszteletben tartását. Többen úgy vélekedtek, hogy "az országgyűlési képviselők jogait korlátozó jogszabályok" nyomán diktatúrává vált Magyarország.
A parlament múlt kedden fogadta el az Országgyűlés működését érintő törvények módosítását, amely al
2019-12-17 17:32:12
velemenyezd: Krónika 1. rész (napirend előtt: klímavédelem, igazságszolgáltatás, Budapest)
elértük a negyven százalékos csökkentést, most már csak 32 százaléknál tartunk.
Rettentő drágának nevezte a paksi beruházást, amelyet szerinte nem szabad megépíteni és egy olyan országgyűlési határozat elfogadását sürgette, amelyben rögzítik a klímavédelemmel kapcsolatos feladatokat.
Schanda Tamás, az Innovációs és Technológiai Minisztérium parlamenti államtitkára szerin
2019-12-17 15:01:39
velemenyezd: Fidesz: a Párbeszéd gátlástalanul alkalmazza a Soros-féle ízléstelen kampányeszközöket
közleményükben.
Előzőleg a Párbeszéd koporsóval tiltakozott a társadalombiztosítási törvény szigorítása ellen a köztársasági elnök hivatala előtt. Tordai Bence, az ellenzéki párt országgyűlési képviselője arra szólította fel Áder János államfőt, hogy ne írja alá, hanem küldje vissza megfontolásra az Országgyűlésnek a múlt héten elfogadott jogszabályt, mert az "emberéletekbe k
2019-12-16 17:50:41
velemenyezd: Fidesz: az ellenzék nem szavazta meg a bírói és ügyészi béremelést

Néhány éve Bárándy Gergely MSZP-s országgyűlési képviselőként időszerűnek nevezte a bírák érdemi fizetésemelését, a szintén szocialista Varga László pedig a közelmúltban beszélt arról, hogy szerinte a bírák bérrendezésében teljes körű politikai konszenzus van a Házban - idézte fel a kormánypárti politikus, hozzátéve, hogy a Jobbik is többször felszólalt a bírák és az ügyészek
2019-12-16 13:30:59
velemenyezd: A Párbeszéd koporsóval tiltakozott a társadalombiztosítási törvény szigorítása ellen

Tordai Bence, az ellenzéki párt országgyűlési képviselője arra szólította fel Áder János államfőt, hogy ne írja alá, hanem küldje vissza megfontolásra az Országgyűlésnek a múlt héten elfogadott jogszabályt, mert az "emberéletekbe kerülhet".
A politikus gyalázatosnak és embertelennek nevezte a törvénymódosítást, ami szerinte azt jelenti, hogy akár több mint egy millió mag
2019-12-16 13:19:49
velemenyezd: Szigorítaná az elítéltekre vonatkozó szabályokat a Jobbik

Varga-Damm Andrea, a párt országgyűlési képviselője azt mondta vasárnapi budapesti sajtótájékoztatóján, hogy öttagú szakértői bizottságnak kellene meghatároznia a kedvezmény megadása előtt, milyen kockázatokat jelent a szabadon bocsátás.
Hangsúlyozta: az elítéltek már csak azért is betartanak a rács mögött minden szabályt, mert a jó magaviselet évekkel csökkentheti letöl
2019-12-01 17:31:46
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Kovács Zoltán, Természeti Világkiállítás, Gyurcsány Ferenc, Fülöp Erik, Toroczkai László, Benkő Tibor, Pintér Tamást, Gréczy Zsol, Schanda Tamás, Technológiai Minisztérium, Tordai Bence, Áder János, Bárándy Gergely MSZP-s, Varga László, Varga-Damm Andrea, trianoni békediktátumról, ügyészség vizsgálja, kedvezményes állami, iraki misszióban, dunaújvárosi időközi, 2021-es Vadászati, ellenzéki politizálás, képviselői jogok, elítéltekre vonatkozó, párt politikusa, javaslat támogatását,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.