Belépés
velemenyezd: Bemutatták a Debrecen-városkártyát
állatkertben és vidámparkban, valamint a júniusban nyitó nagyerdei strandon - használható fel a kártya, de később bővül a felhasználói kör.
A Debrecen-városkártya az országban egyedülállóan személyazonosításra is alkalmas lehet, mert a Belügyminisztérium informatikai hátterére támaszkodik - jelezte a polgármester.
Hajzer Károly, a Belügyminisztérium informatikai helyet
2020-05-27 15:13:13
velemenyezd: Négy pihenőhely és két tengelysúlymérő állomás készült el az M86-os úton Szombathely és Csorna között
közlekedés, hanem a közút minőségét is tovább meg lehet őrizni azzal, hogy kiszűrik a túlsúlyos járműveket - mondta.
Kitért arra is, hogy a Rábaköz-pihenőhelyen az országban is egyedülálló módon egy ökumenikus imaházat, fitnesz parkot és játszóteret is kialakítottak.
Emlékeztetett, hogy az M86-os út 2016-ban készült el, noha a 2002 és 2010 között regnáló kormányok 2010
2020-05-27 12:31:50
velemenyezd: Koronavírus - Az országban elsőként professzionális konténerekben fertőtlenítik a mentőautókat Székesfehérváron
visszajövő pénzt a mentőállomásra lehessen fordítani.
Vörös Péter, az Országos Mentőszolgálat közép-dunántúli regionális igazgatója arról szólt, hogy a székesfehérvári egység teljesen egyedülálló az országban, hiszen nincs még egy olyan professzionális rendszer, melyet speciálisan erre a célra fejlesztettek ki. A teljes fertőtlenítő és eszközpótló művelet 45-60 percet igényel
2020-05-22 16:52:35
velemenyezd: Benyújtották a szegedi lézeres kutatóközpontot is működtetető konzorcium létrehozásáról szóló kérelmet
konzorcium koordinálja a közös felhasználói programokat és a technikai működést" - tette hozzá a szakember.
Az ELI több szempontból is első. Nemcsak a benne működő berendezések egyedülállóak, hanem ez az első tudományos nagyberendezés, amelyet újonnan csatlakozott uniós tagállamokban alakítanak ki, és ez az első elosztott infrastruktúra, ami nem egy földrajzi helyen, hanem eg
2020-05-15 20:16:03
velemenyezd: Új edzőcsarnokkal bővült a Vasas Folyondár Sportcentrum
Egyetem szakértőinek javaslatára módosítanunk kell az eredeti terveinket" - tette hozzá.
Polgár-Veres Árpád sportszakmai elnökhelyettes kifejtette: az új edzőcsarnok az országban egyedülálló teremfeltételeket és pályarendszert biztosít a röplabdázóiknak, akik a kibővült infrastruktúrának köszönhetően egyszerre akár hét pályán is tudnak gyakorolni.
"A mérkőzés vagy tornar
2020-05-09 11:41:56
velemenyezd: Krónika 7. rész (azonnali kérdések)
Innovációs és Technológiai Minisztérium parlamenti államtitkára úgy fogalmazott: "bezzeg Románia", ez a Jobbiktól újszerű jelenség és újszerű megfogalmazás. Felidézte, hogy a kormány egyedülálló gazdaságvédelmi akciótervről döntött. Kitér arra, hogy több javaslat is érkezett a kamaráktól, szakmai szervezetektől a bérkiegészítésre, és számosat meg is fogadtak. Ezek a hétfő esti köz
2020-04-20 18:12:37
velemenyezd: Koronavírus - Kormányszóvivő: mindenki lehet fertőzött
utazzanak zsúfolt tömegközlekedési járműveken. "Ez nem azt jelenti, hogy lazítottunk volna a szabályokon" - mutatott rá.
A kormányszóvivő aláhúzta, a kabinet az ország történetében egyedülálló gazdaságvédelmi akciótervet fogadott el. "senkit nem hagyunk ebben a helyzetben egyedül, minden eszközt megragadunk, amivel segíthetjük a magyar embereket, családokat és vállalkozásoka
2020-04-11 12:12:14
menusgabor: Március 15: Nagykanizsai csoda - Zászlótenger Nagykanizsán
pénteken kicsivel több mint tízezer, papírból készült zászló borította be a Deák téren a 48. gyalogezred emlékműve előtti füves területet, számol be a zaol.hu.

Az országban egyedülálló eseményre korábban műsort is terveztek, ám ezt a koronavírus-­fertőzés elleni védekezés jegyében végül is lemondták.
2020-03-15 19:30:23
menusgabor: Március 15: Nagykanizsai csoda - Zászlótenger Nagykanizsán
pénteken kicsivel több mint tízezer, papírból készült zászló borította be a Deák téren a 48. gyalogezred emlékműve előtti füves területet, számol be a zaol.hu.

Az országban egyedülálló eseményre korábban műsort is terveztek, ám ezt a koronavírus-­fertőzés elleni védekezés jegyében végül is lemondták.
2020-03-15 19:29:54
velemenyezd: Angol nyelven is elérhető egészségügyi applikáció a Debreceni Egyetemen

Ónodi-Szűcs Zoltán, a DE egészségügyi koordinációs kancellárhelyettese azt mondta, a kilenc hónappal ezelőtt magyar nyelven elindított és immár angolul is elérhető, az országban egyedülálló applikáció kapcsolatot biztosít a betegellátó hely és a betegek között.
Hozzátette: Debrecenben és vonzáskörzetében jelentős számú külföldi munkavállaló dolgozik, aki a hajdú-bihari m
2020-02-04 12:31:58
velemenyezd: Szijjártó: nukleáris energia nélkül Európa nem tudja megvalósítani a klímasemlegességet
klímaváltozás elleni küzdelemben, nukleáris beruházásai lehetővé teszik, hogy a 2030-as évekre a magyar villamosenergia-termelés 90 százaléka karbonsemleges legyen.
"Ez egész Európában egyedülálló teljesítmény, mint ahogyan a világon nagyon kevés, 21 olyan ország van, amely úgy tudja növelni folyamatosan gazdasági teljesítményét, hogy közben a károsanyag-kibocsátása is csökk
2020-01-21 13:31:18
velemenyezd: Albínó örvös légykapók születtek a Pilisben
vizsgálatokhoz kihelyezett mintegy nyolcszáz költőodú segítségével minden évben nyomon követhető a madarak költése. A madarak populációja a Pilisi Parkerdő területén Európában szinte egyedülálló.
A magyarországi bükkösök és gyertyános-tölgyesek egyik legjellemzőbb odúköltője az örvös légykapó. A fehér egyedek általában sokkal feltűnőbbek az őket tápláléknak tekintő ragadozók
2020-01-15 16:22:28
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Vasas Folyondár Sportcentrum, Zászlótenger Nagykanizsán, Debreceni Egyetemen, Hajzer Károly, Vörös Péter, Országos Mentőszolgálat, Polgár-Veres Árpád, Technológiai Minisztérium, Ónodi-Szűcs Zoltán, Pilisi Parkerdő, országban elsőként, mentőautókat Székesfehérváron, szegedi lézeres, júniusban nyitó, országban egyedülállóan, közút minőségét, túlsúlyos járműveket, ökumenikus imaházat, mentőállomásra lehessen, székesfehérvári egység, olyan professzionális, célra fejlesztettek, teljes fertőtlenítő, közös felhasználói, technikai működést, benne működő,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.