Belépés
velemenyezd: EU-csúcs - Tusk: a bővítés kérdése 2020-ban újra a tagállamok asztalára kerül

Tájékoztatása szerint a bővítés kérdéséről már a 2020 májusában tervezett zágrábi EU-Nyugat-Balkán csúcstalálkozó előtt döntés születhet.
A két érintett ország nem hibás azért, hogy a tárgyalások megkezdéséről nem volt egyetértés az uniós tagállamok között. A két ország készen áll, de van néhány uniós tagállam, amely sajnos még nincs kész az újabb bővítési folyamat megke
2019-10-18 17:31:50
velemenyezd: Önkormányzat 2019 - Orbán: továbbra is a Fidesz-KDNP a legerősebb Magyarországon
szokás, hogy a kormánytöbbséget adó politikai erő adta Budapest vezetését is, de ma a fővárosiak úgy döntöttek, hogy "most valami más következik". Ezt a döntést tudomásul vesszük, és az ország és a Budapesten élők érdekében készen állunk az együttműködésre - közölte.
Orbán Viktor megköszönte Tarlós Istvánnak az elmúlt évben 9 évben végzett főpolgármesteri munkáját. "Nem fogju
2019-10-14 07:08:33
velemenyezd: Orbán Párizsban: Magyarország és Franciaország egyaránt sikeres és gazdaságilag erős Európát szeretne

Európában különböző országok és régiók vannak, az unió keleti fele különbözik a nyugatitól, de egységre és együttműködésre van szükség- mondta Orbán Viktor a látogatás elején az Élysée-palota kertjében, a francia államfő társaságában tett sajtónyilatkozatában.
Hangsúlyozta, a biztonság, a határvédelem és a közös európai haderőről vallott nézetek kérdésében a közép-európa
2019-10-11 17:02:10
velemenyezd: Lerakták az új miskolci sportcsarnok alapkövét
sikeres közbeszerzés alapján közel ötmilliárd forintból jön létre. A beruházást a DVTK Kosárlabda Kft. az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) támogatásával és a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége (MKOSZ) által biztosított tao-forrásból valósítja meg. A sportcsarnok a DVTK Edzőközpont mellett, a 2018-ban átadott DVTK Stadion déli oldalán áll majd.
"A mai alapkőlet
2019-10-08 17:21:37
velemenyezd: Felmérés: az ukránok több mint 70 százaléka ellenzi a termőföldeladás tilalmának feloldását
kizárnák, hogy külföldiek termőföldet vásárolhassanak. Ezen felül a földbérlők vételi előjogot élveznének. Az indítvány továbbá a földtulajdon "egy kézben" történő koncentrációját megyénként 15, országos szinten pedig 0,5 százalékban maximálja.
Mindezek fényében a felmérés azt az eredményt hozta, hogy a megkérdezetteknek csupán a 19 százaléka támogatja a termőföld értékesíté
2019-10-08 15:52:07
simocsi: Üzenet...
nélkül, ami jelentősen csökkenti a csalás
veszélyét. Éljen Szekszárd! Hajrá, Bomba Gábor!

************************************************
Jönnek: Elindult a Likud Magyarország Egyesület

Budapest, 2019. október 1. - A Fővárosi Törvényszék Cégbírósága 2019. október 1-jén
nyilvántartásba vette a LIKUD Magyarország Egyesületet. Az egyesület elneve
2019-10-08 07:15:31
velemenyezd: Giro d'Italia - Bemutatták a nagy rajt logóját és felavatták a rajtkaput

Reggel a rossz idő és az eső ellenére százan-százötvenen tekertek fel a Gellért-hegyre, köztük Révész Máriusz aktív Magyarországért felelős kormánybiztos.
"A nagy rajt logóján a Szabadság-szobor nem egy pálmaágat, hanem egy rózsaszín kerékpárt emel a magasba. A Giro színét, a rózsaszín pólót felöltve mi is fejünk fölé emeltük a bringákat, ezzel megmutatva, hogy szeretnén
2019-10-05 14:21:27
velemenyezd: Németh Zsolt: az Európa Tanácsnak fontos feladata lesz Európa egységének újbóli megteremtése
megosztottság rendkívüli mértékben elmélyült.
A 47 tagot számláló tanács azonban "leképezi a nemzetek Európáját, hordozza azt az eszmét, amely mentén Európát újra lehet egyesíteni. Mi Magyarország erre készen állunk" - jelentette ki.
A politikus kiemelte, az idén 70 éves Európa Tanácsnak nagyon fontos szerepe volt a közép- és kelet-európai országok könnyebb európai integ
2019-10-03 21:59:13
menusgabor: A békesség szigete - a békességről
vihar,
Jöjj a Lélek lángjaival!
Isteni erő van tenálad,
Tégy vele most nagy, szép csodákat.

Erőddel a szíveken zúgj át
És szellőztesd ki minden zugát,
Szellőztess ki országot, népet,
Az egész nagy földkerekséget.

Söpörd el a bűnt, a gyanakvást
S tedd, hogy végre szeressük egymást.
Hiába pénz, ravaszság, fegyver,
Cs
2019-10-03 18:18:19
velemenyezd: Felesküdtek az új izraeli parlament képviselői
százhúsz törvényhozónak közel negyedét jelenti.
Az arab pártok Közös Listájának tizenhárom képviselője tüntetőleg távol maradt az eskütételtől. Ők később esküdnek fel, mert csütörtökön országos tiltakozást rendeztek az arab településeken elharapódzott bűnözés és gyilkosságok miatt, ami ellen szerintük nem tesz eleget a rendőrség.
Csütörtökön a kneszet ünnepségei mellett
2019-10-03 18:18:15
velemenyezd: Szijjártó: Montenegrónak és Szerbiának 2025 előtt kellene csatlakoznia az EU-hoz
érdeke.
A politikai érdeket a miniszter a brit kilépéssel járó uniós taglétszám-csökkenéssel hozta összefüggésbe. A gazdaságot tekintve úgy látta: minden uniós tagállamnak, így Magyarországnak is előnyöket hozna, ha a nyugat-balkáni országok - amelyek mindegyikének az EU az elsőszámú kereskedelmi partnere - részesei lehetnének az európai szabadkereskedelmi övezetnek.
Biz
2019-10-02 16:31:57
velemenyezd: Brexit - Johnson: nem lesz vámellenőrzés az ír-északír határon, sem annak közelében
egyéb üzleti vállalkozások számára.
Johnson ennek részleteit nem fedte fel. Kijelentette ugyanakkor: "semmilyen körülmények között" nem lesz vámellenőrzés a Brexit után sem Észak-Írország és Írország határán, sem a határ közelében.
Boris Johnson megismételte azt a többször hangoztatott álláspontját, hogy az Egyesült Királyság a Brexit jelenleg érvényes október 31-i határ
2019-10-02 14:51:53
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Orbán Párizsban, Németh Zsolt, Európa Tanácsnak, Orbán Viktor, Tarlós Istvánnak, DVTK Kosárlabda Kft, Emberi Erőforrások Minisztériumának, Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége, DVTK Edzőközpont, DVTK Stadion, Éljen Szekszárd, Bomba Gábor, Likud Magyarország Egyesület, Fővárosi Törvényszék Cégbírósága, LIKUD Magyarország Egyesületet, Révész Máriusz, Közös Listájának, Boris Johnson, Egyesült Királyság, bővítés kérdése, tagállamok asztalára, legerősebb Magyarországon, ukránok több, termőföldeladás tilalmának, nagy rajt, békesség szigete,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.