Belépés
velemenyezd: Kijev: a magyar parlament nem kért segítséget az orosz törvényhozástól az ukrajnai nemzetiségek ügyében

Vjacseszlav Vologyin, az orosz parlament alsóházának elnöke kedden azt állította, hogy a magyar Országgyűlés együttműködést ajánlott fel az ukrajnai kisebbségek védelmében az orosz Állami Dumának, és azzal a kéréssel fordult az orosz parlament alsóházához, hogy egyesítsék erőfeszítéseiket e téren, miután az ukrán törvényhozás elfogadta az oktatási és a nyelvtörvényt.
Ze
2019-12-04 13:56:17
velemenyezd: Ukrán válság - Merkel: egyelőre nincs napirenden a német-francia-orosz-ukrán csúcstalálkozó
parlamenti vitájában, hogy egyelőre nem indítványo
2015-01-14 18:42:25
zgfumag: Gyorsan szétzúznák az ukrán légierőt az orosz gépek
háború lesz?
Vlagyimir Putyin orosz elnök "a helyzet alakulásától függően" dönti el, hogy indít-e katonai támadást Ukrajna ellen, amire szombaton kapott felhatalmazást az orosz törvényhozástól. A Krím-félsziget már most orosz katonai ellenőrzés alatt van.
Amennyiben fegyveres konfliktusra kerül sor Ukrajna és Oroszország között, akkor a támadó és védekező hadműveletekben
2014-03-02 15:18:45
velemenyezd: Ukrán válság - Orosz hírtévé szerint bujkálnak az ukrán titkosszolgálat vezetői
beleértve a nukleáris létesítményeket és a Dnyeper-folyón lévő vízerőművet, védelem nélkül vannak - idézte Nalivajcsenko szavait az orosz hírtévé. A politikus azt kérte az ukrán törvényhozástól, kötelezze az SZBU vezetését arra, hogy térjen vissza a helyére.
A hírtévé szerint Valentin Nalivajcsenko találkozott az orosz titkosszolgálatok képviselőivel, és "biztonsági kérdéseke
2014-02-23 14:33:15
hunjano: 1. A párizsi forradalom után
végveszélybe sodorná a monarchiát. A cél: alkotmányos átalakulás és érdekegyesítés, belső reform. ,,Ha mi ez országgyűlésről szétoszlanánk anélkül, hogy megvinnénk a népnek, mit e törvényhozástól annyi joggal és méltán vár, ki merné magára vállalni a felelősséget azért, ami következik?"

E nevezetes március 3-i felirati javaslat kissé általános formuláinak pon
2010-11-12 18:21:35
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Vjacseszlav Vologyin, Állami Dumának, Vlagyimir Putyin, Valentin Nalivajcsenko, magyar parlament, orosz törvényhozástól, ukrajnai nemzetiségek, ukrán légierőt, orosz gépek, ukrán titkosszolgálat, párizsi forradalom, orosz parlament, magyar Országgyűlés, ukrajnai kisebbségek, orosz Állami, kéréssel fordult, ukrán törvényhozás, helyzet alakulásától, nukleáris létesítményeket, orosz hírtévé, ukrán törvényhozástól, hírtévé szerint, orosz titkosszolgálatok, felelősséget azért, erőfeszítéseiket, törvényhozástól,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.