Belépés
fordgtr: Csirkemell grillezett brokkolival
megszórjuk sóval, borssal és a korianderrel. Jól beledörzsöljük a fűszereket, majd ráhajtjuk a papírt és kissé megveregetjük az öklünkkel. Kevés olívaolajon, forró serpenyőben megsütjük. Oldalankét 4-5 perc. Szép kérget kell kapnia.A brokkolikat kivesszük a főzővízből (de nem öntjük a vizet), és a forró grillserpenyőbe tesszük, minden oldalát szép, piros csíkosra sütjük.A főzővízb
2013-01-13 22:34:28
szelidszeder: Szarvasbélszín-parázson
bacon szeletekbe, majd hideg helyen pihenni hagyjuk jó néhány órán át.
Ha mindezzel megvagyunk, csomagoljuk be legalább két réteg alufóljával őket, és gyenge parázson süssük meg. Oldalankét 4-5 percet szánva a műveletre, legkésőbb 20 perc múlva íllatos és ínycsiklandó bélszín szeleteket tálalhatunk a szintén parázsban sült és sózott vajjal ízesített burgonyánkhoz.
2012-02-12 16:10:48
klerierzsi: Szűzpecsenye egyszerűen
a hússzeletek mindkét oldalát belemártjuk.
3. Egy nagyobb serpenyőben felmelegítjük a zsírt, amikor közepesen forró, belehelyezzük a hússzeleteket. Mindkét oldalukon megsütjük, oldalankét kb. 5-5 perc.
4. Amikor idáig eljutottunk, a fokhagymákat belereszeljük, vagy préseljük, és úgy intézzük, hogy a húsok mindkét oldalára jusson. Beleszórjuk a fűszereket, (majoránn
2010-08-21 14:20:48
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
brokkolikat kivesszük, forró grillserpenyőbe, szintén parázsban, hússzeletek mindkét, nagyobb serpenyőben, fokhagymákat belereszeljük, húsok mindkét, grillserpenyőbe, szarvasbélszín, beledörzsöljük, megveregetjük, burgonyánkhoz, belehelyezzük, felmelegítjük, hússzeleteket, belereszeljük, fokhagymákat, korianderrel, ínycsiklandó, szűzpecsenye, alufóljával, olívaolajon, brokkolikat, serpenyőben, hússzeletek, beleszórjuk,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.