Belépés
foldinefehereva: Egy rosszul öltözött férfi
rosszul hallok, pedig nagyon is jól tudta, mit csinál:
Néhány évvel ezelőtt egyik barátnőmmel egy kis hangulatos kávézóban ültem, Velencében. Miközben élveztük a hihetetlenül ízletes olasz kávét, egy férfi lépett be a kávézóba. A pincérhez lépve a következő rendelést adta le: két kávét kért, egyet a saját részére, egyet pedig a ,,falra".
Elkezdtük éberen f
2020-10-21 20:03:19
maroka: A félhomályban ő maga bocsátotta ki a fényt
képkockáin. Elia Stelluto fotóiból készült válogatást, négyszáz fényképet állítottak ki Pietrelcinától nem messze, Paupisiben, a Santa Maria del Bosco-templomban.
A fényképész a Vatikáni Rádió olasz adásában beszélt a szent életű kapucinus szerzetesről, akinek a fényképésze volt. ,,Pio atya olyan volt számomra, mint egy apa. Nekem ugyanis nem volt apukám" - m
2020-10-15 16:38:51
maroka: Az ördög fél Pio atyától
Az ördög még Pio atya nevének kimondásától is fél.
Egy olasz ördögűző vallomása Olasz film bemutató

- Magyar kurír oldalon
Piero Catalano, a reggio calabria-bovai főegyházmegye ördögűzője Gabriele Amorthnál ,,tanulta ki szakmáj
2020-09-22 22:05:01
foldinefehereva: Én már nem tudom,
türelmetlenségnél, gőgnél, irigységnél, ha nem lett meg a csinos családi ház. Mert volt helyette boldogság, gyerekek, jó szó, és annál nem volt fontosabb.
Úgy hozta az úri dolgom, hogy egy aprócska olasz faluban voltam, amikor itthon megint felizzott a gyűlölet állami ösztökéje, amikor újra irritálni kezdték a magyar emberekben az egyébként is megzavarodott lelket. Próbáltam
2020-09-13 18:55:08
maroka: Szikla kápolna Budapest- Pálos rend
audio guide készülék bérlését, amellyel kényelmesen be lehet járni a látnivalókat, miközben a fülhallgatóban szólnak az odavonatkozó információk. Az audio guide magyar, angol, német, spanyol, olasz és lengyel nyelveken hallgatható.

- Gellért- hegy- Szikla kápolna videó

- Szikla templom-Rock Church Gellért hegy-Bu
2020-08-16 16:45:27
velemenyezd: Magyar válogatott - Marco Rossi: kőkemény munka következik

"Mostantól nincs több szöveg, csak kőkemény munka!" - írta a szerdai bejegyzésben az olasz szakember, hozzátéve, hogy bár csak most tértek vissza stábjával a hagyományos munkarendbe, a koronavírus-járvány miatti hosszú szünetben otthon is sokat dolgoztak az elmúlt hónapokban.
"Rengeteg meccset és még több játékost néztünk meg. Nem volt könnyű az élet a járvány alatt, de
2020-08-12 12:52:01
ovarzolee: Sajtos penne
Ma sajtos pennét készítettem. Volt olasz tésztám, vettem csirke mellett, tejszínt és sajtot. Kellemes íze lett, jó sűrű lett a szaft, de a sajt íze alig érvényesült. Balga voltam mert trapistát vettem, sokkal karakteresebb kellett volna. Körülnézek majd a városban, hogy milyen lehetőségek vannak.
Megyek éjszakára. A dinnyét már felvágtam, Treskát viszek és pár szem csokit. Vég
2020-08-05 16:39:00
velemenyezd: Új névvel és új tagsággal folytatja tevékenységét az olasz Liga
ezerhez képest. A pártnak már kezdeti vagyona is van, mivel minden új tag legalább tíz eurót fizetett be a kasszába.
Matteo Salvini végleg búcsút mondott az Északi Ligának - írta az olasz sajtó. Nem számított titoknak, hogy Salvini már évek óta meg akarja szabadítani a Ligát az elődeitől örökölt "északi" jelzőtől, regionális pártból országos erővé léptetve elő az általa veze
2020-08-04 09:41:14
maroka: Liguori Szent Alfonz Mária püspök és egyháztanító 08.01
Ima doktora. Olasz katolikus teológus, egyháztanító, a redemptorista rend megalapítója
.................
- Útravaló
Heródes a lelkiismeret-furdalása, a jó hangulat megőrzése miatt végeztette ki Keresztelő Jánost, és ezzel előkészítette Krisztustól való későbbi elfordulását. Liguori Szent Alfo
2020-08-01 07:54:44
maroka: 2020/21 B.L. labdarúgás
A 4 kiemelt liga (angol, német, olasz, spanyol) közül a Serie A ugyan még nem fejeződött be, az első négy helyezett kiléte már matematikailag is biztossá vált.
Még 8 hely kiadó: az augusztusban befejeződő BL- és EL-döntőtorna győztesei is automatikusan bejutnak a csoportkörbe, illetve további hat hely keresi gazdáját a selejtezőben, amelyben a magyar bajnokságot a Ferencváros
2020-07-28 08:22:33
velemenyezd: Horvát kormányalakítás - A horvát kijelölt miniszterelnök bemutatta miniszterjelöltjeit
pártszövetség, egy-egy helyre pedig a HNS és Radimir Cacic Reformisták nevű pártja.
A nemzeti kisebbségeknek garantált nyolc képviselői hely körül hármat a szerb, egyet-egyet a magyar, az olasz, valamint a cseh és szlovák képviselő tölt be, az összes többi nemzetiséget pedig két honatya képviseli majd az új összetételű parlamentben.
Andrej Plenkovic a kormányalakításhoz
2020-07-20 20:23:48
velemenyezd: EU-csúcs - Nincs még megállapodás, hétfőn is folytatódik az uniós csúcstalálkozó

Az Európai Tanács elnökének szóvivője, Barend Leyts hétfőn arról tájékoztatta a sajtót, hogy a tagállamok vezetői két-, illetve többoldalú megbeszélésekkel kezdik a csúcstalálkozó negyedik napját, majd - leghamarabb délután négy órakor - ismét összeülnek huszonhetes körben.
Az értekezlet első napján, pénteken a résztvevők délelőtt tíz órától folyattak plenáris megbeszélé
2020-07-20 08:21:13
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Budapest- Pálos, Marco Rossi, Liguori Szent Alfonz Mária, Elia Stelluto, Santa Maria, Vatikáni Rádió, Piero Catalano, Gabriele Amorthnál, Church Gellért, Matteo Salvini, Északi Ligának, Keresztelő Jánost, Liguori Szent Alfo, Serie, Radimir Cacic Reformisták, Andrej Plenkovic, Európai Tanács, Barend Leyts, rosszul öltözött, olasz Liga, horvát kijelölt, uniós csúcstalálkozó, hihetetlenül ízletes, férfi lépett, pincérhez lépve, következő rendelést,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.