Belépés
velemenyezd: Önkormányzat 2019 - Négy alpolgármester lesz az eddigi három helyett Debrecenben
megújuló energiaforrások termelése, felhasználása a város üzemeltetésében is egyre hangsúlyosabban jelenjen meg.
A 2017 óta a Római Magyar Akadémia élén álló, korábban a Debreceni Egyetem olasz tanszékén dolgozó Puskás István közölte: szeretné még közelebb vinni Debrecent a kultúra nemzetközi hálózatához. Misszióként tekint arra, hogy a város kulturális élete minél több orsz
2019-10-17 13:41:24
maroka: Aleppó érseke elítélte a török katonai offenzívát Szíriában
Kurír

*
- Az aleppói melkita érsek köszönetet mondott a Vatikánnak és Magyarországnak.
Jean-Clement Jeanbart, a szíriai Aleppo görögkatolikus érseke a Vatikáni Rádió olasz nyelvű adásának adott interjújában beszámolt a segélyprogramokról, amelyekkel a városban maradt keresztény családokat támogatják.
,,Elismerés kell, hogy illesse Magyarországot, Orb
2019-10-12 14:49:54
velemenyezd: Illegális bevándorlás - Humánusabb migrációs politikát sürget az Európa Tanács illetékes biztosa
elutasított menedékkérők nemzetközi normákkal összhangban lévő visszaküldését.
Az EU-s belügyminiszterek keddi luxembourgi tanácsülésükön tárgyalnak a Franciaország, Málta, Németország és Olaszország által egyelőre csupán hat hónapra aláírt megállapodás kiterjesztéséről, kiszélesítéséről. Egyelőre nem tudni, hogy hány tagállam vállal részt ebben.
A szakértők szerint szám
2019-10-07 10:11:10
velemenyezd: Illegális bevándorlás - Német belügyminiszter: az eddiginél is nagyobb menekülthullám érheti el az EU-t
menekültügyi eljárás lefolytatására. Hangsúlyozta, hogy egy ilyen közös jogi szabályozás nélkül lehetetlen "rendet vinni a migrációs mozgásokba".
A Földközi-tengeren hajókra felvett és olaszországi kikötőkbe szállított emberek szétosztására tervezett ideiglenes mechanizmusról szólva kiemelte, el akarja kerülni, hogy a rendszer úgynevezett szívó hatást gyakoroljon. Ezért szere
2019-10-06 14:41:44
velemenyezd: Illegális bevándorlás - Salvini: őrület megnyitni az olasz kikötőket az egész világ előtt
közösségi oldalán "árulásnak és inváziónak" nevezte a Giuseppe Conte vezette római kormány migrációs döntéseit.
Hangsúlyozta, hogy "a háború elől menekülő kevesek segítése kötelesség, az olaszországi kikötők megnyitása az egész világ előtt azonban őrület".
Matteo Salvini szerint utódja, Luciana Lamorgese jelenlegi belügyminiszter "port hint" az olaszok szemébe, amikor si
2019-09-23 22:03:27
velemenyezd: Illegális bevándorlás - Bakondi: az olasz kikötők megnyitása újabb veszélyt idézett elő

Bakondi György azt mondta: nőtt az Európába érkező migránsok száma, részben azért, mert a baloldali olasz kormány megalakulását követően újra megnyitotta a kikötőket az illegális bevándorlókat szállító embercsempészekkel együttműködő civil szervezetek hajói előtt.
Ezzel újrakezdődött a beáramlás, amely a Salvini-korszakot megelőzően megállíthatatlannak tűnt - tette hozzá
2019-09-18 10:20:59
velemenyezd: Illegális bevándorlás - Lampedusán engedi partra szállni az Ocean Vikingen érkezett migránsokat Olaszország

Az olasz hatóságok arról még nem döntöttek, hogy az Ocean Viking egyenesen behajózhat-e a földközi-tengeri sziget kikötőjébe vagy a civil hajóról az olasz parti őrség hajói szállítják partra az embereket.
A római kormány közlése szerint a 82 ember negyedét-negyedét Franciaország és Németország vesz át, a többiek szétosztására eddig nem jelentkezett más EU-tagállam.
2019-09-14 11:31:21
velemenyezd: Illegális bevándorlás - Szakértő: valószínű, hogy Olaszország megnyitja kikötőit a migránsok előtt
azok a civil szervezetek is ki fogják használni, amelyek az illegális bevándorlás támogatásában részt vesznek - fűzte hozzá.
Mindez azt jelenti - folytatta Kis-Benedek József -, hogy Olaszország felé több migráns indul majd el, ami belpolitikai feszültségeket okozhat az országban.
A La Repubblica című balközép napilap csütörtökön azt írta, az Öt Csillag Mozgalom (M5S) é
2019-09-13 09:11:50
velemenyezd: Illegális bevándorlás - Olaszország a migránsok európai szétosztásához köti a civil hajók kikötését Sárközy Júl
többek között Giuseppe Conte miniszterelnök, Luigi Di Maio külügyminiszter, Luciana Lamorgese belügyminiszter és Lorenzo Guerini védelmi miniszter vett részt.
Ez az első alkalom, hogy az olasz kormány azelőtt kezdi meg a partjaira érkező migránsok szétosztását, hogy az őket szállító hajó az olaszországi vizekre és partokra érkezett volna.
Az Ocean Viking - a francia SO
2019-09-12 16:41:58
velemenyezd: Illegális bevándorlás - A civil szervezetek az olasz baloldaltól várják a kikötők megnyitását
szervezetek egyenesen Nicola Zingaretti PD-főtitkár beavatkozását kérték, miután a baloldali párt vezetője úgy nyilatkozott, hogy az Ocean Vikingnek "feltételek nélkül" be kell hajtania egy olaszországi kikötőbe.
Az Ocean Viking - a francia Sos Mediterranée és a svájci székhelyű Orvosok határok nélkül (Msf) közös hajója - jelenleg nemzetközi vizeken várakozik: először 50, ma
2019-09-11 17:22:20
velemenyezd: Ma összeáll Magyarország legnagyobb rockzenekara Kecskeméten
Program 2019-es pályázatának nyertes zenekarai mutatkoznak be. Az estét két tribute zenekar, a Metallicum és a Hollywood Rose koncertje zárja.
A civil kezdeményezés két éve Szegeden egy olasz ötlet alapján indult el, a különleges esemény célja az élő zene és a rock népszerűsítése mellett egy összetartó, zenét szerető és művelő közösség kialakítása.

A KecskemétRocks
2019-09-07 07:04:06
velemenyezd: Illegális bevándorlás - Magyarország biztonsága érdekében a kormány meghosszabbítja a tömeges bevándorlás okozt
térítené meg Magyarországnak, miközben az "Európa biztonságát veszélyeztető, bevándorlásszervező" civil szervezetekhez (ngo-khoz) "öntik a pénzt".
Hangsúlyozták, hogy a magyar kormány az olasz kormánycsere miatt figyelemmel követi az Afrika és Olaszország közötti migrációs útvonal alakulását is, mert ha az új baloldali olasz kormány megnyitja a kikötőket, "még súlyosabb migrá
2019-09-05 19:02:46
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Európa Tanács, Ocean Vikingen, Sárközy Júl, Római Magyar Akadémia, Debreceni Egyetem, Puskás István, Jean-Clement Jeanbart, Vatikáni Rádió, Giuseppe Conte, Matteo Salvini, Luciana Lamorgese, Bakondi György, Ocean Viking, Kis-Benedek József, Csillag Mozgalom, Luigi Di Maio, Lorenzo Guerini, Nicola Zingaretti PD-főtitkár, Ocean Vikingnek, Hollywood Rose, eddigi három, török katonai, olasz kikötőket, egész világ, olasz kikötők, migránsok előtt,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.