Belépés
klerierzsi: Zötdségfasírozott
Hozzávalók: 20-20 dkg gomba,karalábé és zöldborsó, 40 dkg le­veszöldség, 3 tojás, 3 zsemle, 3 dl tej, 1 kis fej vöröshagyma, petrezselyem,zsemlemorzsa, marqarin, majoránna, szerecsendió, őrölt bors, só. .

A kifejtett zöldborsót és a fel­kockázott leveszöldséget kevés sós vízben félpuhára pároljuk. A kockákra vágott hagymát két evőkanál margarinban megpirítjuk, hozzá
2011-01-24 21:00:55
bubszi: Élesztőpástétom 2.
Élesztőpástétom 2.
2 fej vöröshagyma, 10 dkg éleszt6, 1 kk. Vegeta, 2 db tojás, 3 ek. zsemlemorzsa, 1 kk. 6rölt kömény, kevés majoránna, sok vágott petrezselyemzöld, só, pirospaprika.
Egy kis lábasban elmorzsoljuk az élesztőt, és kb. 5 dl hideg vizet öntünk rá. A vöröshagymát meg­pároljuk. A felkavart vizes élesztőt hozzáöntjük a megpárolt hagymához, sózzuk, paprikázz
2010-09-27 17:55:10
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
kifejtett zöldborsót, fel­kockázott leveszöldséget, kockákra vágott, vöröshagymát meg­pároljuk, felkavart vizes, megpárolt hagymához, petrezselyemzöld, élesztőpástétom, leveszöldséget, petrezselyem, elmorzsoljuk, pirospaprika, szerecsendió, zsemlemorzsa, vöröshagymát, margarinban, vöröshagyma, hozzáöntjük, megpirítjuk, zöldborsót, veszöldség, hozzávalók, kifejtett, hagymához, zöldborsó, félpuhára,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.