|
|
|
|
Hozzávalók: 20-20 dkg gomba,karalábé és zöldborsó, 40 dkg leveszöldség, 3 tojás, 3 zsemle, 3 dl tej, 1 kis fej vöröshagyma, petrezselyem,zsemlemorzsa, marqarin, majoránna, szerecsendió, őrölt bors, só. .
A kifejtett zöldborsót és a felkockázott leveszöldséget kevés sós vízben félpuhára pároljuk. A kockákra vágott hagymát két evőkanál margarinban megpirítjuk, hozzá |
2011-01-24 21:00:55 |
|
|
|
|
Élesztőpástétom 2.
2 fej vöröshagyma, 10 dkg éleszt6, 1 kk. Vegeta, 2 db tojás, 3 ek. zsemlemorzsa, 1 kk. 6rölt kömény, kevés majoránna, sok vágott petrezselyemzöld, só, pirospaprika.
Egy kis lábasban elmorzsoljuk az élesztőt, és kb. 5 dl hideg vizet öntünk rá. A vöröshagymát megpároljuk. A felkavart vizes élesztőt hozzáöntjük a megpárolt hagymához, sózzuk, paprikázz |
2010-09-27 17:55:10 |
|
|
|
|
|
Üzenetek |
kifejtett zöldborsót, felkockázott leveszöldséget, kockákra vágott, vöröshagymát megpároljuk, felkavart vizes, megpárolt hagymához, petrezselyemzöld, élesztőpástétom, leveszöldséget, petrezselyem, elmorzsoljuk, pirospaprika, szerecsendió, zsemlemorzsa, vöröshagymát, margarinban, vöröshagyma, hozzáöntjük, megpirítjuk, zöldborsót, veszöldség, hozzávalók, kifejtett, hagymához, zöldborsó, félpuhára, |
|
|
|