Belépés
velemenyezd: Tállai András: az ellenzék hazudik a tb-törvényről is
András.
Az, hogy ki hogyan juthat hozzá ingyenesen az állami egészségügyi szolgáltatáshoz, szintén nem változik: vagy járulékot fizet, vagy a törvény jogosítja fel erre, mint például a nyugdíjasokat, diákokat, kismamákat, munkanélkülieket, szociálisan rászorulókat, hajléktalanokat.
Csak az idén már 75 ezer ilyen potyautast szűrt ki az adóhivatal, akik 6,6 milliárd forint
2019-12-19 16:21:58
velemenyezd: Budapest Európa Sportfővárosa - Több mint 200 ezer résztvevőt mozgattak meg
kültéri fitneszparkokban rendezett programok vonzották, amelyeken a szabadtéren végezhető testedzési lehetőségeket mutatták be az érdeklődőknek.
Az idősebbek közül a kifejezetten nyugdíjasokat célzó, márciusi Szenior Életmódváltó napon mintegy 800, az októberi Nordic Walking-napon pedig több mint ezer fővárosi vett részt.
"A felsoroltakon kívül a Budapest 2019 Európa Spo
2019-12-18 12:31:11
velemenyezd: Krónika 6. rész (azonnali kérdések)
emelni a nyugdíjakat. Elmondta, a 2020-as költségvetés 2,8 százalékos inflációval számol, miközben a jegybank legfrissebb elemzése 3,4 százalékos árdrágulást vár.
Emellett a nyugdíjasokat érintő termékek ára ennél várhatóan nagyobb mértékben emelkedik majd. Példaként említette, hogy az ide sorolható élelmiszerek összességében több mint öt százalékkal drágultak. Közölte: már
2019-12-17 19:02:57
velemenyezd: Fidesz: "Gyurcsányék beszélnek nyugdíjról?"
százalékkal nőtt és a gazdasági növekedésnek kös
2019-12-13 19:08:03
velemenyezd: Fidesz: amikor elvettek egyhavi nyugdíjat, akkor nem érdekelte őket a nyugdíjasok véleménye
érdekelte a nyugdíjasok véleménye, amikor kormányzásuk alatt elvettek tőlük egyhavi nyugdíjat, háromszorosára emelték a gáz árát és duplájára az áram árát.
A Fidesz megbecsüli a nyugdíjasokat, az elmúlt években több mint 10 százalékkal nőtt a nyugdíjak értéke, a nyugdíjasok idén ősszel is nyugdíjprémiumot és 9 ezer forintos rezsiutalványt kaptak, jövőre pedigtovább nőnek a ny
2019-12-04 17:31:14
velemenyezd: Korózs Lajos: helyi fórumok segíthetnék az idősek gondjainak megoldását
a nyugdíjas társadalom.
A rendezvényen Schmuck Andor, a Tisztelet Társaságának
2019-12-04 13:51:32
velemenyezd: PM: az adóegyszerűsítés mellett az egészségügy potyautasait is kiszűri az új járulék-törvény
ellátásra. Azokat sem érinti, akik után a központi költségvetés fizeti az egészségügyi szolgáltatási járulékot (például a gyed-en, gyes-enlévő szülőket, a diákokat, a hallgatókat, a nyugdíjasokat).
Hangsúlyozták: a változások a sürgősségi ellátást sem érintik. Az egészségügyről szóló törvény szerint minden betegnek joga van sürgős szükség esetén az életmentő, illetve a súlyo
2019-12-02 18:02:35
velemenyezd: Krónika 5. rész (interpellációk)
gazdaság egyre jobban teljesít. Hangsúlyozta, hogy 2019 már a harmadik olyan év, amikor nyugdíjprémiumot kapnak a nyugdíjasok.
Világosan látszik, hogy a kabinet megbecsüli a nyugdíjasokat, akik idén már harmadik alkalommal részesülnek nyugdíjprémiumban, ami átlagosan húszezer forint lesz - hangsúlyozta. A jogosultak novemberben nyugdíj-kiegészítést is kapnak - tette hozzá.
2019-11-18 17:22:48
velemenyezd: Krónika 1. rész (napirend előtt: Pécs, tao, szociális ágazat, nyugdíjasok)
"szándékosan nyerészkedik" a nyugdíjasokon. Emellett - folytatta - a nyugdíjemelés nem fedezi az élelmiszerek árának emelkedését. Hangsúlyozta: a Fidesz 9 év alatt elszegényítette a nyugdíjasokat, hiszen a KSH adatai szerint a nyugdíjasok jövedelmi szegénysége több mint a duplájára emelkedett. Már 9 éve a Fidesz-KDNP kormányoz, ezért a kormányoldal a felelős a nélkülöző nyugdíjaso
2019-11-05 10:49:20
velemenyezd: Rétvári Bence: a kormánypártoknak Magyarország az első, rájuk az idősek is számíthatnak
tettekben egyaránt, ez az alapja minden nekik nyújtott segítségnek is. Ennek a politikusok számára magától értetődőnek kellene lennie, ám az ellenzékiek számos korábbi, az időseket, nyugdíjasokat sértő megnyilvánulása arról tanúskodik: nem minden esetben van így - jegyezte meg.
A jelenlegi kormánypártok számára azonban mindig Magyarország, a nemzet érdeke lesz az első és ráju
2019-10-01 19:11:52
velemenyezd: Önkormányzat 2019 - Karácsony Gergely szabad, zöld és szolidáris Budapestet célzó programot hirdetett
legfontosabb feladatának ezért a "lakáskrízis" megoldását tartja.
A jelölt emellett ígéretet tett arra, hogy minden évben 20 ezer forintos fűtési támogatással segítik a rászoruló nyugdíjasokat és nagycsaládosokat.
Zugló polgármestere röviden kitért kerülete parkolási ügyére, hangsúlyozva, hogy az ottani parkolási rendszer - a Fidesz állításával szemben - nem a helyieknek
2019-09-22 16:12:38
menusgabor: Önfeledt nyárbúcsúztató
sokan vettek részt különböző egészségügyi mérésen, konzultáción a Dunamenti Erőmű szűrőbuszán. Az önkormányzat az idén is műsorral egybekötött ebéddel köszöntötte a százhalombattai nyugdíjasokat.

A szombat délelőtti cicaszépségverseny nyertese a három éves házi macska, Zizi lett. A vasárnapi kutyaszépségversenyen harminchárom ebet zsűriztek, a legszebbnek járó díjat egy
2019-09-18 22:00:06
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Tállai András, Budapest Európa Sportfővárosa, Korózs Lajos, Rétvári Bence, Karácsony Gergely, Szenior Életmódváltó, Nordic Walking-napon, Európa Spo, Schmuck Andor, Tisztelet Társaságának, Dunamenti Erőmű, ellenzék hazudik, nyugdíjasok véleménye, idősek gondjainak, adóegyszerűsítés mellett, egészségügy potyautasait, kormánypártoknak Magyarország, állami egészségügyi, törvény jogosítja, szabadtéren végezhető, idősebbek közül, kifejezetten nyugdíjasokat, októberi Nordic, felsoroltakon kívül, 2020-as költségvetés, jegybank legfrissebb,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.