Belépés
foldinefehereva: Egy szép, gazdag és hiteles élet
nyolcvanadik születésnapján, aki akkor így fogalmazott:

Nekem szép és gazdag életem volt."
A szép és gazdag életű színésznő a közelmúltban egy interjúban úgy nyilatkozott, hogy egészségi állapota miatt nem lép többet színpadra. Ha új szerepben már nem is láthatjuk többé, szívből kívánunk neki boldog születésnapot!

Forrás
Magyar Nemzet/B. Orbán
2020-11-24 19:42:38
maroka: Ne csak a vágyaink mondják meg, mi a jó nekünk
fegyveres válogatás nélkül lövöldözött ártatlan járókelőkre. A bíboros, prímás ilyen események után volt a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus podcastjának vendége, ahol arról is nyilatkozott, hogy miért lényeges, hogy az ártatlanok halála miatt érzett haragot kezeljük.

A harag rossz tanácsadó
,,Érthető, hogy az ártatlan áldozatok láttán elfogja a harag az e
2020-11-06 13:22:17
maroka: Pápa leszel, de vér és erőszak lesz
köszöntötte. A nyugdíjba visszatérve Medi elmondta nekünk, hogy amint Padre Pio meglátta, a szemébe nézett és azt mondta : " Pápa leszel, de vér és erőszak lesz ". Visszafelé a fiatal pap így nyilatkozott: ,,Professzor, Padre Pio viccelődni akart. Lengyel vagyok, soha nem leszek képes pápává válni ". De ez nem vicc volt, hanem Padre Pio hiteles jóslata ... 1978. október
2020-10-17 12:34:48
maroka: Antiochiai Szent Ignác püspök és vértanú
kiáltotta: ,,Mindazok, akik nem Jézus Krisztusról beszélnek nekem, számomra csak síremlékek és sírkövek!" Mikor a vadállatok széttépték Ignácot, Traianus elismeréssel így nyilatkozott: ,,Nagy a keresztények bátorsága! Hol van egy görög, aki így tudna meghalni a maga isteneiért?
.................
2020-10-17 11:15:52
maroka: Erdő Péter bíboros az MTI-nek:
prímás, Esztergom-budapesti érsek a Szent Péter-bazilika Magyarok Nagyasszonya-kápolnája felszentelésének negyvenedik évfordulója alkalmából mutatott be szentmisét a kápolnában, majd nyilatkozott az MTI-nek október 8-án, csütörtökön. Az alábbiakban a bíboros nyilatkozatát adjuk közre. https://www.magyarkurir.hu/hirek/erdo-peter-biboros-az-mti-nek-templomok-jar vanyhelyzetbe
2020-10-12 16:38:05
maroka: Két hazai játékos is koronagyanús az orosz–magyar előt
brazil születésű Marinato, a Lokomotiv Moszkva csapatkapitánya nem jutott szóhoz a Puskás Arénában.
Alekszej Ionov, a Rosztov-Don középpályása a jövő szerdai összecsapás előtt úgy nyilatkozott, hogy hazai pályán nem követhetik el azt a hibát, amit Budapesten. ,,Három-nullás vezetésünk után leeresztettünk, ráadásul a fáradtság is jelentkezett nálunk, mindez befolyás
2020-10-07 15:43:33
foldinefehereva: meghalt Juliette Gréco,
otthonában hunyt el, szerettei körében.

Fél évszázados karrierjének 89 éves korában sztrók vetett véget - írja róla a Yahoo News. Egy júliusi interjúban Gréco arról nyilatkozott, mennyire hiányzik neki az éneklés, élete értelmének nevezve azt.

Gréco az 1950-es, 60-as években vált ismertté a L'accordeon, a La Javanaise és a Deshabillez-moi című dalokkal.
2020-09-23 23:17:15
maroka: Nem feladatunk, hogy öngyilkosságban segédkezzünk
vitája
.......
Ralf Meister hannoveri evangélikus püspök augusztus első felében úgy nyilatkozott, hogy ,,az embernek joga van megölnie magát; a jog kifejezést nem törvényi értelemben veszem, hanem teológiai lehetőségként fogom fel. Ha Isten életet aj
2020-08-27 16:33:24
maroka: Halálos baleset miatt leállították a Miskolc-ralit
közleményében.
Az MNASZ és a rendezők a Diósgyőri VTK stadionja mellett kialakított szervizparkban 13 órára megemlékezést szerveztek.
Holczer Dániel navigátor a Kossuth Rádiónak úgy nyilatkozott, hogy szörnyű tragédia történt, ami nagyon ritkán, de előfordul.
"A világ legbiztonságosabb autóival versenyzünk, azt kell, hogy mondjam, hogy méltó körülmények mellett, oly
2020-08-15 21:08:21
velemenyezd: Jogi képviselője szerint áll minden vizsgálat elé a teniszszövetség volt főtitkára

Az ügyvéd azt követően nyilatkozott, hogy pénteken a szövetség bejelentette: Lázár János, az MTSZ új elnöke büntető feljelentést tesz a volt főtitkár ellen.
Futó Barnabás elmondta: egyelőre nem ismerik a feljelentés tartalmát, a nyomozó hatóság nem kereste még ügyfelét. Hozzátette: Richter Attilának meggyőződése, hogy semmilyen bűncselekményt nem követett el, ráadásul k
2020-08-15 10:41:18
velemenyezd: Fehérorosz elnökválasztás - Borrell: szankciók előkészítésében állapodtak meg az uniós külügyminiszterek
nyilatkozva megerősítette: a tanácskozáson mindenki egyetértett azzal, hogy megbízást adhatnak új szankciós határozatok előkészítésére.
Clément Beaune francia Európa-ügyi miniszter úgy nyilatkozott, hogy országa "teljes mértékben elkötelezett" a célzott büntetőintézkedések meghozatala mellett a fehérorosz nép jogainak és szabadságának támogatása érdekében.
A pénteken bej
2020-08-14 21:13:30
maroka: Bejrút utcáin a pázmányos egyetemisták
káoszba taszító robbanás. A Pázmány Péter Katolikus Egyetem Bölcsészet- és Társadalomtudományi Karának (PPKE BTK) három régészhallgatója, Dania Keyrouz, Carla Chlela és Simon G. Tayeh nyilatkozott az egyetem honlapjának.
Szerencsére mindhárom Magyarországon tanuló libanoni diák jól van, sőt kiveszik részüket a helyreállításból.
A bejrúti kikötőben tárolt 2750 tonna ammón
2020-08-14 16:41:31
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Antiochiai Szent Ignác, Erdő Péter, Juliette Gréco, Magyar Nemzet, Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus, Padre Pio, Jézus Krisztusról, Szent Péter-bazilika Magyarok Nagyasszonya-kápolnája, Lokomotiv Moszkva, Puskás Arénában, Alekszej Ionov, Yahoo News, Ralf Meister, Diósgyőri VTK, Holczer Dániel, Kossuth Rádiónak, Lázár János, Futó Barnabás, Richter Attilának, Clément Beaune, Pázmány Péter Katolikus Egyetem Bölcsészet-, Társadalomtudományi Karának, PPKE BTK, Dania Keyrouz, Carla Chlela, Simon,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.