|
|
|
|
hasonlóan - bő, forrásban lévő sós vízben kifőzzük. Leszűrjük. Kiolajozott formába betöltjük, majd a tálaló edényre borítjuk.
Sült ananászsz |
2018-12-14 13:37:57 |
|
|
|
|
ott. Második születésem, én vagyok az anyám és a fiam.
Körülöttünk bakfis bábák, önkéntes ápolónők. Magyar Kati tizenhatéves művészeti középiskolás piros melegítőben, narancsgerezddel kínál, éltető, véletlen, ártatlan cirógatása november 4-e után halott, a terézvárosi templom előtt hanyatt fekszik a vöröskeresztes, ballonkabátban, a piros melegítőben, fekete-fehérben l |
2016-05-02 06:07:15 |
|
|
|
|
|
lereszelni. Üvegpoharak aljába kevés tejszínhabot és Nutellát teszünk. Rászórjuk a gesztenyemasszát, majd ismét Nutellát és tejszínhabot töltünk a pohárba. Csokolád |
2015-03-22 23:39:10 |
|
|
|
|
hasonlóan - bő, forrásban lévő sós vízben kifőzzük. Leszűrjük. Kiolajozott formába betöltjük, majd a tálaló edényre borítjuk.
Sült ananászszelettel, őszibarackkal és narancsgerezddel, friss fűszernövényekkel díszítjük.
#1231
2008. november 26. 08:30
Válaszolj!
Lovász Ágnes (TATYI) [Kovác...
|
2014-03-01 23:58:25 |
|
|
|
|
|
cseresznyelé
12 cl gyömbér
1 cl limelé
A vendégpoharat feltöltjük tört jéggel, és az alapanyagokat a felsorolt sorrendben a pohárba öntjük. Bárkanállal elkeverjük, és narancsgerezddel, koktélcseresznyével díszítve szervírozzuk.
1 cl Grenadine
6 cl energiaital
6 cl narancslé
6 cl grapefruitlé
Az alapanyagokat az energiaital kivételével |
2010-06-18 18:12:34 |
|
|
|
|
poharat |
2010-02-21 19:26:15 |
|
|
|
|
narancs
- koktélcseresznye
|
2010-02-18 06:59:35 |
|
|
|
|
lereszelni. Üvegpoharak aljába kevés tejszínhabot és Nutellát teszünk. Rászórjuk a gesztenyemasszát, majd ismét Nutellát és tejszínhabot töltünk a pohárba. Csokoládéforgáccsal, narancsgerezddel, rolettivel dekorálhatjuk.
MOGYORÓ-NUGÁT TORTA
Nagyítás
Hozzávalók:
1 db tortakarika
30 dkg
25 dkg margarin
krémalap tortákhoz |
2009-02-02 01:23:15 |
|
|
|
|
cseresznyelé
12 cl gyömbér
1 cl limelé
A vendégpoharat feltöltjük tört jéggel, és az alapanyagokat a felsorolt sorrendben a pohárba öntjük. Bárkanállal elkeverjük, és narancsgerezddel, koktélcseresznyével díszítve szervírozzuk.
1 cl Grenadine
6 cl energiaital
6 cl narancslé
6 cl grapefruitlé
Az alapanyagokat az energiaital kivé |
2008-12-29 22:13:42 |
|
|
|
|
180 fokon. Hagyd teljesen kihűlni, majd vékonyan kend meg narancslekvárral és szórd meg durvára reszelt csokoládéval.
Ha desszertként kínálod, tejszínhabbal vagy szirupos narancsgerezddel tálald. Az utóbbit úgy készítheted, hogy 2 narancs levét kifacsarod, átszűröd és a cukorral sziruppá főzöd. A másik 2 narancsot kifilézed, papírtörlővel leitatod, majd beleteszed a szirupba, |
2008-11-30 12:48:30 |
|
|
|
|
|
Üzenetek |
Magyar Kati, Bahama Mama-koktél, Lovász Ágnes, MOGYORÓ-NUGÁT TORTA, pirosmelegítős lány, tálaló edényre, terézvárosi templom, piros melegítőben, vendégpoharat feltöltjük, felsorolt sorrendben, pohárba öntjük, energiaital kivételével, energiaital kivé, cukorral sziruppá, gesztenyemasszát, narancslekvárral, narancsgerezddel, koktélcseresznye, ananászszelettel, ballonkabátban, vöröskeresztes, pirosmelegítős, alapanyagokat, alkoholmentes, vendégpoharat, gesztenyepüré, |
|
|
|