Belépés
velemenyezd: ITM-államtitkár: Monostori híd lesz az épülő komáromi átkelő neve
közlekedési kapcsolatok folyamatosan bővülnek, 2020 végén a két főváros kö
2020-05-23 07:11:06
velemenyezd: Koronavírus - Szennyvíz elemzésével keresik a koronavírus nyomait
Pécsi Tudományegyetemen működő Szentágothai János Kutatóközpont, a Virológiai Kutatócsoport és a Mol együttműködésében valósul meg. A vizsgálatok Ajkán, Budapesten, Debrecenben, Győrben, Miskolcon, Nagykanizsán, Pécsen, Szegeden és Veszprémben kezdődhetnek meg.
A Mol az MTI-hez eljuttatott közleményében jelezte, a munka egyik helyszíne Nagykanizsa, az ottani kutatómunkához a
2020-05-19 13:01:58
eva6: Egyre több vidéki településen enyhítenek a korlátozásokon
között mehetnek.

Tiszafüreden várhatóan május közepén nyitják meg a játszótereket és a szabadtéri sportpályákat. A strand előreláthatólag júniustól lesz látogatható.

Miskolcon a vendéglátóhelyek esetében a közterület-használati engedély iránti kérelmet elektronikusan is be lehet nyújtani, nyolc napon belül elbírálják, és az engedélyt a benyújtás napjára vissz
2020-05-04 20:39:18
velemenyezd: Koronavírus - Fokozatosan nyitnak a vidéki települések
10 óra között mehetnek.
Tiszafüreden várhatóan május közepén nyitják meg a játszótereket és a szabadtéri sportpályákat. A strand előreláthatólag júniustól lesz látogatható.
Miskolcon a vendéglátóhelyek esetében a közterület-használati engedély iránti kérelmet elektronikusan is be lehet nyújtani, nyolc napon belül elbírálják, és az engedélyt a benyújtás napjára visszamen
2020-05-04 18:12:19
velemenyezd: Koronavírus - Több nagyváros szükség esetén fenntartaná az általa szigorított korlátozásokat
megszegése miatt a megye területén a húsvéti ünnepek idején a rendőrök 206 embert figyelmeztettek, 89 helyszíni bírságot szabtak ki és 158 esetben tettek szabálysértési feljelentést.
Miskolcon a pénteki, kezdeti problémák után csak elvétve szegték meg a kijárási korlátozásokat a helyiek - közölte a polgármesteri hivatal. Az önkormányzati rendészet munkatársai húsvéthétfőn leg
2020-04-14 17:42:25
velemenyezd: Emberölést tervező gyújtogatót tartoztattak le Miskolcon

Balogh Adrienn szóvivő ismertetése szerint péntek éjjel a gyanúsított szándékosan felgyújtott egy kanapét haragosai családi házának teraszán, miközben a házban öten tartózkodtak. A tűz átterjedt a lakás tetőszerkezetére is. A család tagjai felébredtek és kimenekültek a házból. A lángokat a tűzoltók oltották el.
A közlemény kitér arra, hogy a nő az esetet megelőző napokb
2020-04-11 15:32:40
velemenyezd: Koronavírus - Országszerte fertőtlenítenek és védőmaszkokat osztanak az önkormányzatok
Alattyán, Jászalsószentgyörgy és Jászfelsőszentgyörgy - is bekapcsolódott a gyártásba. Eddig csaknem tízezer maszkot gyártottak, ennek nagyobb részét szétosztották a Jászságban.
Miskolcon a kommunális és szelektív hulladékgyűjtő edények szabályszerű használatára hívta fel a helyieket csütörtökön az önkormányzat. Azt kérték, a potenciálisan fertőző hulladékot - papírzsebkendő
2020-04-02 16:13:06
velemenyezd: Szálló por - A legtöbb helyen javult a levegőminőség

A Nemzeti Népegészségügyi Központ szerdán az MTI-vel azt közölte, hogy Miskolcon, Nyíregyházán, Pécsett, Sajószentpéteren és Várpalotán még mindig kifogásolt a levegő a magas szállóportartalom miatt. A többi településen viszont már elfogadható a levegő minősége.
Az érzékeny lakosságcsoportba tartozók kifogásolt levegőminőség esetén is légúti tüneteket tapasztalhatnak és
2020-01-22 11:06:00
velemenyezd: Szálló por - Elrendelték a szmogriadó tájékoztatási fokozatát Miskolcon

Az automatikus mérőállomásokon a szálló por (PM10) koncentrációja túllépte a tájékoztatási küszöbértéket, és az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint a levegőminőség további romlása várható a következő napokban.
A polgármester arra kéri a miskolciakat, hogy lehetőleg ne használják személyautójukat, főleg a dízelüzeműeket, utazzanak inkább autóbusszal, vil
2020-01-09 09:31:09
velemenyezd: Szálló por - Többfelé rossz a levegő

Tájékoztatásuk szerint egészségtelen a levegő minősége Kazincbarcikán, Miskolcon, Putnokon és Sajószentpéteren. Tizenegy településen kifogásolt a levegőminőség, ezek: Budapest, Debrecen, Eger, Kecskemét, Nyíregyháza, Salgótarján, Százhalombatta, Szolnok, Tököl, Vác és Várpalota.
A Nemzeti Népegészségügyi Központ felhívja az érintett térségekben (főleg az ország északkele
2020-01-08 12:42:11
velemenyezd: Szálló por - Nőtt a légszennyezettség

Azt írták: Kazincbarcikán, Miskolcon, Putnokon és Sajószentpéteren egészségtelennek minősítették a levegőt. További öt helyen kifogásoltnak számít a levegő minősége, ezek: Debrecen, Eger, Nyíregyháza, Oszlár és Salgótarján.
A meteorológiai előrejelzés alapján nem várható javulás a következő napokban - tették hozzá.
2020-01-02 11:40:45
velemenyezd: Fülöp Attila: csaknem 190 millió forintra pályázhatnak az autistákat, értelmi fogyatékosokat ellátó intézmények
AAK-módszertani központ kialakítását.
A debreceni központnak a Tiszántúli Református Egyházkerület Immánuel otthona ad helyet. A debreceni és a már átadott szegedi és kaposvári után a napokban Miskolcon, Budapesten és Zalaegerszegen nyílik ilyen központ - jelezte az államtitkár.
Felhívta a figyelmet, hogy Magyarországon mintegy félmillió fogyatékkal élő ember van, a csal
2019-12-03 13:21:23
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Fülöp Attila, Pécsi Tudományegyetemen, Szentágothai János Kutatóközpont, Virológiai Kutatócsoport, Balogh Adrienn, Nemzeti Népegészségügyi Központ, Országos Meteorológiai Szolgálat, Tiszántúli Református Egyházkerület Immánuel, épülő komáromi, koronavírus nyomait, vidéki települések, általa szigorított, legtöbb helyen, szmogriadó tájékoztatási, vizsgálatok Ajkán, munka egyik, ottani kutatómunkához, szabadtéri sportpályákat, strand előreláthatólag, vendéglátóhelyek esetében, benyújtás napjára, megye területén, húsvéti ünnepek, kijárási korlátozásokat, polgármesteri hivatal, önkormányzati rendészet,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.