Belépés
velemenyezd: Fülöp Attila: csaknem 190 millió forintra pályázhatnak az autistákat, értelmi fogyatékosokat ellátó intézmények
AAK-módszertani központ kialakítását.
A debreceni központnak a Tiszántúli Református Egyházkerület Immánuel otthona ad helyet. A debreceni és a már átadott szegedi és kaposvári után a napokban Miskolcon, Budapesten és Zalaegerszegen nyílik ilyen központ - jelezte az államtitkár.
Felhívta a figyelmet, hogy Magyarországon mintegy félmillió fogyatékkal élő ember van, a csal
2019-12-03 13:21:23
velemenyezd: Gulyás: a kormány továbbra is elutasítja a kötelező kvótát
már külön vizsgálatot nem igényelnek" - fogalmazott.
Gulyás Gergely a miniszterelnök szavainak "félremagyarázásaként" értékelte azt a felvetést, miszerint Orbán Viktor a napokban Miskolcon és Gödöllőn is egyértelmű utalást tett arra, hogy csak akkor kap pénzt a város a kormánytól, ha a kormánypárti polgármestert választanak meg. A tárcavezető ezzel kapcsolatban hangsúlyozta:
2019-10-10 15:21:26
velemenyezd: Szálló por - Miskolcon elrendelték a szmogriadó tájékoztatási fokozatát

A közlemény szerint az automatikus mérőállomásokon a szálló por (PM10) koncentrációja túllépte a tájékoztatási küszöbértéket ezért döntött így a polgármester.
Kriza Ákos ezért egyebek mellett arra kéri a miskolciakat, hogy lehetőleg ne használják személyautójukat, főleg a dízelüzeműeket, utazzanak inkább autóbusszal, villamossal, ne égessenek hulladékot, műanyagot, ha le
2019-01-28 11:31:14
velemenyezd: Árva gyermekeknek segített Mága Zoltán Marosvásárhelyen
Sepsiszentgyörgy, Nagyegyed, Zilah, Kolozsvár, Szatmárnémeti és Nagyvárad templomaiban folyt
2018-03-21 09:51:12
velemenyezd: Erste Liga - MAC-Brassó és DVTK-Csíkszereda az elődöntőben
meg az egyik fél negyedik győzelméig tartó párharcot a csapatok, majd vasárnap és egy nappal később Brassóban mérkőznek.
A címvédő DVTK Jegesmedvék pénteken és szombaton fogadja Miskolcon a Csíkszeredát, majd március 13-án és 14-én találkoznak újra Székelyföldön.
"Minden kétséget kizárólag kiváló formában vannak az új vezetőedző érkezése óta, de bízunk abban, hogy az utó
2018-03-05 07:05:15
velemenyezd: Huszonöt magyar városban lopott meg idős embereket egy szlovák férfi
kiderült, hogy 2015 januárjától csaknem száz kifosztást, illetve lopást követett el. Debrecenen kívül Budapesten, Cegléden, Dunaújvárosban, Egerben, Győrben, Gyulán, Kaposváron, Kecskeméten, Miskolcon, Nagykanizsán, Nyíregyházán, Pécsett, Sátoraljaújhelyen, Siófokon, Sopronban, Szegeden, Szekszárdon, Székesfehérváron, Szolnokon, Szombathelyen, Tatabányán, Vácon, Veszprémben és Zal
2017-12-06 12:42:30
velemenyezd: Lázár: jelentősen csökkentek a beiskolázási terhek
építenek ki 27 ezer hektáron a mezőhegyesi ménesbirtokon, és négy orvosi egyetem többlettámogatást kap.
A kabinet arról is határozott, hogy a Seuso-kincseket Kaposváron, Kecskeméten, Miskolcon, Nyíregyházán, Székesfehérváron és Zalaegerszegen állítják ki, ennek megszervezéséhez 300 millió forintot biztosítanak.
Lázár János a Kormányinfón együttérzését fejezte ki a szerdá
2017-08-31 18:13:30
velemenyezd: Hőség - Emmi: fontos a folyadékpótlás és a hűtés
polgárairól. A MÁV vizet oszt bizonyos vasútállomásokon: Budapesten a Déli, a Nyugati és a Keleti pályaudvaron, továbbá más nagyvárosokban, a többi között Szegeden, Nyíregyházán, Debrecenben, Miskolcon és Győrben. Hasonlóképpen jár el a Volánbusz és a Fővárosi Vízművek is - tette hozzá.
Kijelentette: a munkaügyi hatóság igyekszik rászorítani a munkáltatókat arra, hogy kellőké
2017-08-02 15:52:55
velemenyezd: HFL - Döntő a tavalyi szereposztásban az Új Hidegkuti Nándor Stadionban

A pénteki sajtótájékoztatón Boda Gábor, a Magyar Amerikai Futball Szövetség elnök elmondta, újabb mérföldkőhöz érkezett itthon a sportág, hiszen először rendezhetnek ilyen gyönyörű környezetben HFL-döntőt. Hozzátette, számos érdekességgel színesítik az összecsapást, így - akárcsak a tengerentúlon - kivetítőkön közvetítik a mérkőzést, s lesznek lassítások is. Emellett félidei
2017-07-07 12:57:57
velemenyezd: Szálló por - Elrendelték a szmogriadó riasztási fokozatát Szegeden is
ingyenesen használható a helyi közösségi közlekedés - tudatta a sajtófőnök.
A magas szállópor-koncentráció miatt a szmogriadó riasztási fokozata van érvényben Budapesten, Debrecenben, Miskolcon, Nyíregyházán és Salgótarjánban is.
Az Országos Közegészségügyi Központ (OKK) legfrissebb mérési eredményei szerint hétfőn tovább romlott a légszennyezettségi helyzet, az ország
2017-01-23 17:46:59
velemenyezd: Szálló por - Az ország nagy részén veszélyes a levegő
(veszélyes). Az önkormányzatok az utóbbi két kategória alapján rendelhetik el a szmogriadó tájékoztatási, illetve riasztási fokozatát.
Az elmúlt napokban több településen - a fővárosban, Miskolcon, Nyíregyházán és Salgótarjánban - is elrendelték a szmogriadó valamely fokozatát.
Az ÁNTSZ arra figyelmeztet, hogy a levegő magas szálló por tartalma miatt az arra érzékenyekné
2017-01-23 09:31:15
velemenyezd: Szálló por - Miskolcon is elrendelték a szmogriadó riasztási fokozatát

Koczák Szilvia tájékoztatása szerint az automatikus mérőállomásokon a szálló por (PM10) koncentrációja túllépte a riasztási küszöbértéket.
Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint a napokban a levegőminőség javulása nem várható - tette hozzá a szóvivő.
A város polgármestere arra kéri a miskolciakat, hogy ne használják személyautójukat, főleg a dízel
2017-01-22 08:11:10
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Fülöp Attila, Mága Zoltán Marosvásárhelyen, Erste Liga, Hidegkuti Nándor Stadionban, Tiszántúli Református Egyházkerület Immánuel, Gulyás Gergely, Orbán Viktor, Kriza Ákos, DVTK Jegesmedvék, Seuso-kincseket Kaposváron, Lázár János, Fővárosi Vízművek, Boda Gábor, Magyar Amerikai Futball Szövetség, Országos Közegészségügyi Központ, Koczák Szilvia, Országos Meteorológiai Szolgálat, kormány továbbra, kötelező kvótát, szmogriadó tájékoztatási, szlovák férfi, beiskolázási terhek, tavalyi szereposztásban, szmogriadó riasztási, ország nagy, debreceni központnak,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.