Belépés
velemenyezd: Tusványos - Politikai fórum: napirenden az EP-választás, az önkormányzati választás, az Európai Egyesült Államo
Böröcz László beszélt arról is, hogy az ellenzék tevékenységét nézve sokszor nehéz helyzetben vannak. Bangóné Borbély Ildikó (MSZP) kijelentését hozta egyik példaként, aki azt mondta, a nagyszülői gyed elveszi a nyugdíjasoktól a pihenőidőt. Ezzel és a hasonló kijelentésekkel nehezen tudnak mit kezdeni - mondta a kormánypárti politikus.
Harrach Péter a parlamentben decemberben
2019-07-26 13:11:34
velemenyezd: Novák: több mint 12 ezer család vette igénybe a Családvédelmi Akcióterv valamelyik támogatását
fejlesztések, egyre több forrást biztosítanak az ágazat számára, hogy minden bölcsődés korú gyermeket nevelő és dolgozó szülőnek segíteni tudjanak; január elsején pedig életbe lép a nagyszülői gyed és a legalább négygyermekes nők személyijövedelemadó-mentessége.
Utóbbiról közölte, múlt pénteken az Országgyűlés elfogadta az adótörvényekre vonatkozó jogszabályt, amelynek része,
2019-07-19 15:02:23
velemenyezd: Költségvetés - Fidesz: az ellenzék megint a magyar családok ellen szavazott
amelyeket a családvédelmi akciótervvel vezetnek be.
A jövő évi büdzsé biztosítja a többi között a babaváró támogatáshoz, a bővülő otthonteremtési kedvezményekhez, a falusi csokhoz és a nagyszülői gyedhez szükséges fedezetet is - fűzte hozzá.
Dunai Mónika kijelentette: a Gyurcsány által vezetett ellenzék folytatja ugyanazt a családellenes politikát, amit kormányzásuk alat
2019-07-17 12:11:51
velemenyezd: Dömötör: az EP-választást követő intézkedések és törvények jó alapot adnak Magyarország további erősödéséhez
gyermeket nevelő családok állnak, ezért is fontos, hogy elindult a családvédelmi akcióterv, már lehet igényelni a babaváró támogatást, és elindult a falusi csok is. Januárban indul a nagyszülői gyed és életbe lép a négygyermekes anyák szja-mentessége - emlékeztetett az államtitkár.
Dömötör Csaba hozzátette: a mostani időszak továbbra sem a baloldal által javasolt megszorításo
2019-07-15 17:22:17
velemenyezd: Emmi: már több mint 250 ezer nagymama tölthet több időt a családjával
során tett erőfeszítéseit, kettős szerepvállalását, a munka és a család világában nyújtott helytállását ismeri el a kormány a 2011-ben bevezetett Nők 40 programmal, a jövőre életbe lépő nagyszülői gyeddel és a négygyermekes anyák teljes személyi jövedelemadó-mentességével.
"A nagyszülők és unokák kapcsolata különleges, mással nem pótolható" - fogalmaztak a közleményben, hozzá
2019-07-13 10:21:08
velemenyezd: Költségvetés - Varga Mihály: a 2020-as költségvetés a családokról és a gazdasági eredmények megvédéséről szól
jelzáloghitelének átvállalására, a nagycsaládosok autóvásárlási programjára, a folytatódó bölcsöde-fejlesztésekre és -építésekre, a négygyermekes anyák személyi jövedelemadó-mentességére, illetve a nagyszülői gyed bevezetésére.
A program keretében a költségvetés jövőre több mint 197 milliárd forint támogatást biztosít a magyar családoknak. A babaváró program keretében mintegy
2019-07-12 16:11:41
velemenyezd: Fűrész Tünde: a családvédelmi akcióterv hozzájárul a gyermekvállaláshoz

Fűrész Tünde azt mondta, a diákhitel, a babaváró támogatás, a hallgatói gyermekgondozási díj arra ösztönzi a fiatalokat, hogy hamarabb merjenek belevágni a családalapításba.
A nagyszülői gyed pedig azt teszi lehetővé, hogy a generációk jobban segíthessék egymást - tette hozzá.
Egyre többen kötnek házasságot is: míg 2010-ben 35 ezren, tavaly több mint ötvenezren ház
2019-07-04 09:21:33
velemenyezd: Kocsis Máté: Magyarország erősödését mutatja a július 1-én elindult családvédelmi akcióterv
meglévő tőketartozást elengedik. A kérelmeket az idén júliusban születő babák után is be lehet nyújtani - jelezte Kocsis Máté.
A négy gyermeket vállaló nők szja-mentessége és a nagyszülői gyed 2020. januárjától lép életbe.
A frakcióvezető üdvözölte, hogy a július 1-jétől életbe lépett lehetőséggel már az első napon sokan éltek.
Kocsis Máté kitért arra: amikor a támo
2019-07-02 15:01:38
velemenyezd: Illetékmentesen igényelhető a babaváró hitel és az autóvásárlási támogatás
hitelelengedésre vonatkozó szabályozás.
Az akcióterv további három pontból áll:
2019-07-02 11:12:03
velemenyezd: Novák Katalin: életbe lépett a családvédelmi akcióterv négy pontja

Novák Katalin elmondta azt is, hogy az akcióterv két másik pontja, a legalább négygyerekes nők személyijövedelemadó-mentessége és a nagyszülői gyed jövő januárban lép életbe, a bölcsődei férőhelyek pedig folyamatosan bővülnek.
Az államtitkár a legfeljebb tízmillió forintos, kamatmentes, szabad felhasználású babaváró támogatásról elmondta, a - kölcsönként induló - támogat
2019-07-01 14:21:57
velemenyezd: Novák: a kormány azt szeretné, hogy évről-évre mindig egyre könnyebb legyen a családalapítás
igénybe vehető segítség. Ezeken kívül a bölcsődeépítéseket, a bővülő bölcsődei szolgáltatásokat is ugyanúgy tudják majd élvezni a mostani kisgyerekesek.
Kiemelte, hogy jövőre indul a nagyszülői gyed és a négygyermekesek személyi jövedelemadó mentessége. Ha ez utóbbit vesszük alapul, akkor kifejezetten azok az édesanyák vagy akár már nagymamák fognak részesülni ebben a lehetős
2019-06-30 10:31:25
velemenyezd: Krónika 1. rész (költségvetés)
mindent összeadott, ami csak ehhez köthető, így jön ki 2227 millid forint, amire hivatkoznak, miközben 2008 óta nem emelkedik a családi pótlék és a minimálnyugdíj összege.

A nagyszülői gyed-ről szólva bizarrnak minősítette, hogy arra ösztönzik a nagyszülőket: a megérdemelt pihenés helyett ők neveljék az unokákat.
Az MSZP képviselője azzal vádolta a kormányt, hogy h
2019-06-20 10:51:27
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Európai Egyesült Államo, Családvédelmi Akcióterv, Varga Mihály, Fűrész Tünde, Kocsis Máté, Novák Katalin, Böröcz László, Bangóné Borbély Ildikó, Harrach Péter, Dunai Mónika, Dömötör Csaba, önkormányzati választás, ellenzék megint, magyar családok, 2020-as költségvetés, gazdasági eredmények, családvédelmi akcióterv, július 1-én, babaváró hitel, autóvásárlási támogatás, ellenzék tevékenységét, nagyszülői gyed, hasonló kijelentésekkel, kormánypárti politikus, parlamentben decemberben, ágazat számára,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.