Belépés
velemenyezd: EP-választás - Vincze Loránt szerint Románia kettős mércét alkalmaz a kisebbségi feliratok ügyében
román állam alkalmaz a magyar közösség kárára.
Az erdélyi magyarság körében általános felháborodást váltott ki, hogy a múlt hét elején kimondott jogerős ítéletben példátlanul nagy összegű bírságot rótt ki Katona Mihályra, Korond község polgármesterére a Marosvásárhelyi Táblabíróság.
Az RMDSZ színeiben megválasztott polgármestert a székelyföldi magyar jelképek és felira
2019-04-17 21:32:18
maroka: Felújítják a Hármashalom-oltárt a pápa csíksomlyói .....
Ernő csíkszeredai műépítész, aki az 1996-ban megvalósult tervezési és építési munkálatok levezetésében jelentős szerepet vállalt, illetve a későbbi módosításokban is. Az építéshez szükséges összeget a korabeli budapesti kormányzati szervektől kaptuk, az akkori csíksomlyói plébános, Gergely István közbenjárására. A segély a magyarországi Országos Lelkipásztori Intézeten keresztül é
2019-04-09 21:55:29
velemenyezd: Krónika 6. rész (kérdések)
pártja által is szorgalmazott európai egyesült államok egyik első intézkedése lehet az európai családi pótlék fizetése. Mivel a magyar kormány az elmúlt években nem emelte a családi pótlék összegét, minden magyar családnak óriási segítség lesz ez a támogatás, amely nem fog késni - vélekedett.
Rétvári Bence válaszában elmondta: az EU valóban növel bizonyos támogatásokat, így p
2019-03-25 16:13:08
velemenyezd: Csaknem hétszáz palack bort árvereznek el a győri Kantharosz gálán
segítő polgári társulást - és nyolc rászoruló tehetséget támogatnak, további két szervezetet közönségdíjra javasoltak.
Megjegyezte, arra számítanak, hogy a befolyó, illetve szétosztandó összeg meghaladja a tavalyi 13,6 millió forintot.
Tagai István elmondta azt is, hogy a rendezvényt az idén is támogatja Nagy István agrárminiszter, aki - hozzájárulása mellett - egy külön
2019-03-25 15:41:37
velemenyezd: Migrációs konferencia - Novák Katalin: belső erőforrásokból is vissza lehet fordítani a demográfiai hanyatlást
2018. pedig a családok éve volt, amikor több új intézkedést is bevezettek - hangsúlyozta Novák Katalin.
Magyarország 2010-hez képest a duplájára növelte a családtámogatásokra fordított összeget, és jelenleg a GDP 4,8 százalékát fordítja erre, míg az OECD átlag 2,55 százalék - fűzte hozzá az államtitkár.
Az intézkedéseknek már látszanak az eredményei is: a házasságkötés
2019-03-23 18:32:28
menusgabor: Nem a zászló a lényeg, hanem az új szelek, amik lobogtatják
és az ortodox egyház közös vállalkozásában folytatott ,,hagymakupolás honfoglalás" véghezvitele. Esetleg kisebb lesz a központi törvényhozás beleszólása bizonyos költségvetési összegek elosztásába, vagy éppen nem lesz minden választáskor előrántható a ,,magyar kártya".

De az ezzel szembeállítható előnyöket oldalakon keresztül lehetne sorolni. Vajon
2019-03-22 21:45:11
velemenyezd: MűHelyek képzőművészeti kiállítás Szentendrén
rekonstrukciójára, fenntartására, működtetésére. A Nemzeti Kulturális Alap támogatása, a kulturális tárca által biztosított forrás, valamint a MANK bevételei révén az ingatlanokra fordított összeg valamivel több mint egymilliárd forint, ebből Szentendrére közel 250 millió forint jutott - ismertette.
Elmondta, hogy a MANK alkotóházakat tart fenn Szigligeten, Zsennyén, Kecskem
2019-03-22 10:01:11
velemenyezd: Újabb amerikai bíróság állapította meg a német Bayer cég gyomirtójának rákkeltő hatását
másik, hasonló ügyben. Akkor a szintén non-Hodgkin limfómában megbetegedett Dewayne Johnson kertész nyert pert ellenük. A vállalat a fellebbezésből is vesztesen került ki, de a kártérítés összegét a fellebbviteli bíróság 78,5 millió dollárra csökkentette.
Az ENSZ Egészségügyi Világszervezetének (WHO) nemzetközi rákkutató ügynöksége 2015-ben a glifozátot emberre káros és nagy
2019-03-20 07:04:16
velemenyezd: Elkezdődött Németországban az 5G-hálózatok kiépítésére alkalmas frekvenciák árverése
hálózaton keresztül pályázhatnak 41 frekvenciablokk használati jogosultságára.
Blokkoktól függően legkevesebb 1,7 millió és 5 millió euró (544 millió forint - 1,6 milliárd forint) közötti összeget kell ajánlaniuk. Egy-egy árverési kör legfeljebb 60 percig tart. Az árverés akkor ér véget, amikor egyetlen frekvenciablokkra sincs már új érvényes ajánlat.
A nyertesek azzal
2019-03-19 22:39:43
velemenyezd: Vitézy Dávid: Budapest nemzetközi színvonalú építészeti jelképpel gazdagodik

A Magyar Közlekedési és Műszaki Múzeum vezetője az MTI-nek adott interjújában emlékeztetett arra, hogy a világszerte számos példaértékű projektet, többek között a New York-i High Line magasvasútból átalakított közparkot tervező Diller Scofidio + Renfro nemzetközi tervpályázaton nyerte el az intézmény új otthonának tervezését.
"A nyertes terv nagyvonalúan tiszteletben tar
2019-03-16 10:01:06
velemenyezd: EU-szintű Magnyitszkij-törvény bevezetésére szólított fel az Európai Parlament
világra kiterjesztette az eredetileg csak Oroszországra korlátozott jogszabály hatáskörét.
Szergej Magnyitszkij orosz belügyi vezetőket leplezett le, akik 2
2019-03-14 15:12:21
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Vincze Loránt, Novák Katalin, National Portrait Gallery, Elkezdődött Németországban, Vitézy Dávid, EU-szintű Magnyitszkij-törvény, Európai Parlament, Katona Mihályra, Marosvásárhelyi Táblabíróság, Gergely István, Országos Lelkipásztori Intézeten, Rétvári Bence, Tagai István, Nagy István, Nemzeti Kulturális Alap, Sackler Trust, Dewayne Johnson, ENSZ Egészségügyi Világszervezetének, Magyar Közlekedési, Műszaki Múzeum, York-i High Line, Diller Scofidio, Szergej Magnyitszkij, kisebbségi feliratok, pápa csíksomlyói, győri Kantharosz,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.