Belépés
velemenyezd: Két helyszínen szerezhetnek kvótákat a világversenyekre a magyar robotépítő csapatok
tisztán robotokból álló, a tervek szerint 2050-re elkészülő futballcsapat fejlesztése.
A RoboCup versenykiírása szerint a futball-ligában két-két autonóm kerekes robot játszik kétszer tízperces mérkőzést egy igazi futballpálya kicsinyített másán, a vonalkövetőben pedig egy robotnak adott idő alatt kell áldozatmentési feladatot elvégeznie egy katasztrófahelyszínt szimuláló aka
2020-01-20 11:51:19
velemenyezd: Idén Németországba és Ausztráliába is eljuthatnak a MIRK-en győztes robotépítő csapatok
korosztályból a magasabb ligákba való átmenetre is szerveznek speciális versenyszámokat.
A RoboCup versenykiírása szerint a futball-ligában két-két autonóm kerekes robot játszik kétszer tízperces mérkőzést egy igazi futballpálya kicsinyített másán, a vonalkövetőben pedig egy robotnak adott idő alatt kell áldozatmentési feladatot elvégeznie egy katasztrófahelyszínt szimuláló a
2019-02-12 07:05:46
velemenyezd: Őrizetbe vettek hat kegyetlenkedő börtönőrt Oroszországban

Az őrizetes fizikai és verbális bántalmazásáról készített, mintegy tízperces videofelvétel a Novaja Gazeta című független napilap weboldalán jelent meg elsőként. A Társadalmi Ítélet elnevezésű alap jogászainak állítása szerint az ütlegelést elszenvedő férfi Jevgenyij Makarov elítélt.
Az SZK közleménye szerint a rab kínzásának többi feltételezett tettese ellen körözést ad
2018-07-23 14:01:28
schuro: A Palpa-vonalak
készítésük céljáról, ám valódi rendeltetésük máig megfejtetlen.

Kevéssé ismert, de titokzatos vonalakkal és földvésetekkel nem kizárólag a Nazca-fennsíkon találkozhatunk az alig tízperces repülőútra található Palpa régió ábrái. A régióban mintegy 150 négyzetkilométeres, alapvetően hegyvidéki területen a Nazca-fennsíkról ismert alakzatok mellett meghökkentő rajzolatok so
2017-12-11 21:09:54
velemenyezd: Augusztusban újra összehívják a nemzetbiztonsági bizottságot
előtt nyilatkozva abban reménykedett, ha határozatképtelen lesz is az ülés, nem hivatalosan kaphatnak tájékoztatást. A politikus az ülés után azt mondta: borzasztó kínos volt a mintegy tízperces tanácskozás, a Fidesz-KDNP megalázó helyzetbe hozta a szolgálatok megjelent vezetőit és az országos rendőrfőkapitányt.
Szél Bernadett szerint a Fidesz-KDNP akadályozza a nemzetbizton
2017-07-31 11:52:10
velemenyezd: Repeszgránátot találtak Székesfehérváron

Tóbiás Tünde azt mondta, hogy a gránátra sérült gyújtószerkezettel, nem kilőtt állapotban bukkantak.
A mintegy tízperces, már sikeresen elvégzett azonosítás idejére százméteres körzetben lezárták a város szélén lévő területet, kiürítettek egy sorházat, amelyben ketten tartózkodtak.
A repeszgránátot elszállítják és megsemmisítik - közölte Tóbiás Tünde.
2017-07-07 17:58:16
velemenyezd: Fehér Ház: Donald Trump elnök május 25-én Brüsszelben találkozik Emmanuel Macron francia államfővel
szóvivőnője adott interjút a CNN hírtelevíziónak. Haim az interjúban leszögezte: az új francia elnök mindent megtesz a klímavédelmi egyezmény, és általában a francia nép védelméért. A mintegy tízperces beszélgetésben - Haim szerint - a két politikus megvitatta a terrorizmus elleni küzdelem és a transzatlanti kapcsolatok ügyét, továbbá szót ejtett gazdasági kérdésekről is.
A
2017-05-08 22:14:43
velemenyezd: Ticciati vezényletével ad koncertet a Budapesti Fesztiválzenekar
zene szépségein túl rövid, értő, szórakoztató műismertetéseket is kap - közölte a zenekar az MTI-vel.
Wagner 1848-ban fejezte be Lohengrin című operáját. A művet megelőző, mintegy tízperces zenekari darabot ő maga nevezte előjátéknak, amely - ellentétben a kor szokásos, az opera témáit felsorakoztató nyitányaival - csupán egy momentumot emel ki a cselekményből.
Richard S
2017-02-18 12:32:21
velemenyezd: Idén is átadják a Petőfi Zenei Díjakat
olyan show megvalósítása, amelyben a legfontosabb hazai előadók közül jó néhányan színpadra lépnek, de már most dolgoznak azon, hogy több világsztárt láthasson a közönség. Alapvetően öt-tízperces minikoncertek lesznek, a világsztár vendégek azonban a díjátadó után nagykoncerttel várják a VOLT látogatóit.
A jubileumi, 25. VOLT minden eddiginél hosszabbra nyúlik: hat napon át
2017-01-27 14:13:51
velemenyezd: Paralimpia 2016 - Kialudt a láng Rióban
Janeiro polgármestere átadta Sir Philip Cravennek, az IPC elnökének, aki továbbadta Koike Jurikónak, a következő, 2020-as házigazda Tokió kormányzójának. A japán főváros egy több mint tízperces, pörgős műsorral mutatkozott be, a főszereplő egy-egy amputált lábú modell és táncos, valamint egy látássérült előadóművész volt.
Carlos Arthur Nuzman, a szervezőbizottság elnöke záró
2016-09-19 07:08:37
velemenyezd: Mengyán András lézerinstallációit mutatja be a békéscsabai Munkácsy Mihály Múzeum
háromdimenziós jön létre.
A kiállításon két teremben nagyméretű, mozgó lézerinstallációt mutatnak be, a produkcióhoz a zenét Mizsei Zoltán szerezte. A múzeumba belépőket pedig egy tízperces, máglyát formázó lézeranimáció fogadja. Emellett a művész egyéb képeit is kiállítják, amelyeket speciális UV-fénnyel megvilágítva láthat a közönség.
A Munkácsy-díjas művész elmondta
2016-07-05 12:01:53
velemenyezd: Görög válság - Tusk: Görögországnak nincs több ideje hazárdírozni
sajtótájékoztatón kérdésként felmerült az uniós vezetők és a görög kormány közötti tárgyalások ügye.
Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke arról tájékoztatta a sajtót, hogy mintegy tízperces különtalálkozója volt a csúcstalálkozó helyszínén Alekszisz Ciprasz görög kormányfővel, és hogy a sajtóesemény után újra látják majd egymást.
"Egyébként jó viszonyban vag
2015-06-11 15:13:22
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Idén Németországba, Fehér Ház, Donald Trump, Emmanuel Macron, Budapesti Fesztiválzenekar, Petőfi Zenei Díjakat, Mengyán András, Munkácsy Mihály Múzeum, Novaja Gazeta, Társadalmi Ítélet, Jevgenyij Makarov, Szél Bernadett, Tóbiás Tünde, Richard, Philip Cravennek, Koike Jurikónak, Carlos Arthur Nuzman, Mizsei Zoltán, Jean-Claude Juncker, Európai Bizottság, Alekszisz Ciprasz, magyar robotépítő, nemzetbiztonsági bizottságot, láng Rióban, békéscsabai Munkácsy, tervek szerint,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.