Belépés
furaila: Hegedüs András minisztere
Őszödi beszéd üzenete
2019-12-10 13:18:46
furaila: Nekem ... lelkembe beleégve kell hordanom a vörös csillagot
TITKOS SZOLGÁLATI JELENTÉSEKBE! EZ CSAK AKKOR LESZ LEHETSÉGES, HA VÉGRE MEGSZÜNTETIK A MEGFIGYELÉSEMET!!!!

EL AKAROM ÉRNI, HOGY NYILVÁNOSSÁGRA KERÜLJÖN HEGEDÜS ANDRÁS, VOLT MINISZTERELNÖK ÉS BATA ISTVÁN VOLT HONVÉDELMI MINISZTER SZEREPE AZ 1956-OS HAZAÁRULÁSUKKAL KAPCSOLATBAN.

EL AKAROM ÉRNI, HOGY NYILVÁNOSSÁGRA KERÜLJÖN HEGEDÜS ANDRÁS 1994-ES TANÚVALLOMÁSA A
2019-12-10 13:15:09
velemenyezd: Varga Judit: az Európai Unió válságban van

A Párbeszéd vagy monológ: az EU jövője? című rendezvényen a miniszter arról beszélt, az EU nem meri bevallani, amit mindenki tud: azt, hogy gazdasági, migrációs, intézményi, illetve a Brexit nyomán integrációs krízishelyzetbe került. Mindez pedig nem a tagállamok, hanem az EU válsága.
Kezdődött a gazdasági és pénzügyi válsággal, majd folytatódott a keleti szomszédságunkb
2019-12-05 20:23:00
velemenyezd: Magyar kormánytámogatással felújított családorvosi rendelőt adtak át magyar politikusok Kárpátalján
az egészségéről.
Grezsa István, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye és Kárpátalja együttműködésének fejlesztéséért és a Kárpát-medencei Óvodafejlesztési Program koordinálásáért felelős miniszteri biztos beszédében úgy fogalmazott: a 21. század igényeinek megfelelően felújított kétszintes családorvosi rendelő átadása az adventi időszakban - a többi kárpátaljai beruházással együtt -
2019-12-05 20:07:04
velemenyezd: Nézőpont-konferencia - Kásler: számos pozitív intézkedés történt az egészségügyben az elmúlt években

Kásler Miklós a Nézőpont Intézet Gyógyuló egészségügy című konferenciáján úgy fogalmazott, hogy az intézkedések célja az emberek "egészségben tartása" minél hosszabb ideig.
A miniszter beszélt az öt nemzeti programról, a sikeres magyarországi védőoltási rendszerről, a sürgősségi ellátás megújításáról és a digitális egészségügyről. Kiemelte, teljessé váltak a szűrések - e
2019-12-05 20:06:33
velemenyezd: Magyar Levente: a migráció a legnagyobb biztonsági kihívás Európában

A miniszteri konferencián központi témaként az Európát érintő biztonsági kihívások kerültek terítékre.
Magyar Levente kiemelte: a Nyugat-Balkánon az ottani megoldatlan konfliktusok a múltban már nem egyszer olyan háborúkhoz vezettek, amelyeket az egész világ megszenvedett. Rámutatott: ezek a kiváltó okok, továbbra is fennállnak, mert a húsz évvel ezelőtti balkáni rendezé
2019-12-05 19:02:30
velemenyezd: Súlyos megvesztegetés miatt vádat emeltek a haditengerészet korrupciós ügyében Izraelben
Eliezer Marom, a haditengerészet volt parancsnoka, akit 557 ezer sékel (csaknem ötvenmillió forint) csúszópénz elfogadásával, pénzmosással és adócsalással vádolnak. Eliezer Zandberg volt minisztert százhárom ezer sékel (csaknem kilencmillió forint) csúszópénz elfogadásával, pénzmosással, csalással, hivatali visszaéléssel és adócsalással, az ügy legfőbb gyanúsítottját, Miki Ganort
2019-12-05 16:52:26
velemenyezd: Átadták a MOME Design Kompetencia Központját
designközpontjává váljon, mert a kreatívipar a 21. század leggyorsabban fejlődő gazdasági ágazata, hazánkban a GDP 6,5 százalékát adja - hangsúlyozta a DKK átadóján az innovációs és technológiai miniszter.
Palkovics László kiemelte: ma már egy vállalat erős designképesség nélkül nehezen tud sikeres lenni, függetlenül attól, milyen iparágról van szó.
A minisztérium a gazd
2019-12-05 13:41:46
velemenyezd: DK: a Fidesz ki akarja véreztetni a független színházakat
arra készül, hogy jelenlegi formájában megszünteti a Nemzeti Kulturális Alapot, elveszi az állami támogatásokat a budapesti színházaktól, valamint Kásler Miklóson, az emberi erőforrások miniszterén keresztül bele fog szólni a fővárosi fenntartású színházak igazgatóinak kiválasztásába.
A kabinet előbb a színházaknak adható társasági adót vette el, most pedig azt mondja, hogy
2019-12-05 12:52:13
velemenyezd: Újabb volt francia miniszter ellen indult vizsgálat feltételezett európai parlamenti fiktív asszisztensi álláso
vizsgálóbírói november 15. óta több közéleti szereplőt is meggyanúsítottak a Modem ellen folyó eljárásban, többi között Sylvie Goulard volt francia biztosjelöltet, Michel Mercier volt igazságügyi minisztert és Alexandre Nardellát, a párt pénztárnokát.
Francois Bayrou pártelnököt pénteken hallgatják meg.
A vizsgálóbírók arra kíváncsiak, hogy a pártnak az Európai Parlament
2019-12-05 12:31:44
velemenyezd: Kásler: a családot nem pótolja semmi
fontosságát. A család a keresztény társadalmak alapegysége, férfi és nő természetes szövetsége, amely "egy minőségileg más, magasabb szintű egységet alkot" - fogalmazott. Az emberierőforrás-miniszter kiemelte, hogy a családok együttélésének értelme a gyermek, ami a keresztény társadalom megújulását és a nemzetek fennmaradását jelenti.
Hozzátette: azért Szent Annáról nevezték
2019-12-05 11:51:37
velemenyezd: Szijjártó: sosem voltak olyan jók a magyar-japán kapcsolatok, mint most

A japán-magyar gazdasági kapcsolatok 150 éve címmel rendezett befektetési szemináriumon felszólalva a miniszter kiemelte: a két ország barátsága és szövetsége kölcsönös bizalmon és tiszteleten alapul, amelyet bizonyít az a tény is, hogy a japán cégek és emberek mindig is nagy bizalommal voltak Magyarország iránt.
Emlékeztetett: harminc évvel ezelőtt a rendszerváltozással
2019-12-05 10:51:09
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Hegedüs András, Varga Judit, Európai Unió, Magyar Levente, MOME Design Kompetencia Központját, TITKOS SZOLGÁLATI JELENTÉSEKBE, CSAK AKKOR LESZ LEHETSÉGES, VÉGRE MEGSZÜNTETIK MEGFIGYELÉSEMET, AKAROM ÉRNI, HOGY NYILVÁNOSSÁGRA KERÜLJÖN HEGEDÜS ANDRÁS, VOLT MINISZTERELNÖK ÉS BATA ISTVÁN VOLT HONVÉDELMI MINISZTER SZEREPE AZ, HAZAÁRULÁSUKKAL KAPCSOLATBAN, TANÚVALLOMÁSA, Grezsa István, Kárpát-medencei Óvodafejlesztési Program, Kásler Miklós, Nézőpont Intézet Gyógyuló, Eliezer Marom, Eliezer Zandberg, Miki Ganort, Palkovics László, Nemzeti Kulturális Alapot, Kásler Miklóson, Sylvie Goulard, Michel Mercier, Alexandre Nardellát,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.