|
|
|
|
kiderült, hogy a társadalom gazdasági manipulációja lehetséges.
Amikor 1954-ben színre lép a MASER-technika (Microwave Amplification by Stimulated Emission of Radiation, azaz mikrohullám erősítés stimulált sugárkibocsátással; D. J.), egyesek azt hitték, hogy a nehézvízből és tengervízből nyert atommag-fúzió segítségével néhány évtizeden belül korlátlan energiaforráshoz |
2023-05-15 20:30:43 |
|
|
|
|
Miért nem eszem?
A mikrózott ételről
Hírszem
A második világháború vége felé egy amerikai hadmérnök a mikrohullámokkal végzett kutatást úgy, hogy az árnyékolt terület mögött volt a szendvicse. Éppen végzett, és megfogta a szendvicsét, hogy falatozzon belőle. Meglepődött, hogy forró, és nem értette, mitől....A dolgot azért tartotta érthetetlennek, mert a |
2015-03-21 18:07:57 |
|
|
|
|
|
előnyeit? Ehhez okosan kell elkészíteni őket, ezért a Times.com egy listát készített az ezzel kapcsolatos leggyakrabban előforduló hibákról.
Zöldségek: a legtöbben főve vagy mikrohullám-sütőben készítik el a zöldségeket, holott a megoldás a gőz felett való párolás.
Ezzel a módszerrel a zöldségek valamennyi tápanyaga és tápértéke megmarad. Például főzéskor a b |
2014-02-19 20:22:31 |
|
|
|
|
jang hiány.) A nyomelemek és vitaminok is hordoznak energiát, így ezek hiányakor energiahiány lép fel.2. Az ételek elkészítési módjának energiaszintre gyakorolt hatása (mikrohullám, túlnyomás, egyéb főzési módszerek, illetve a nyers koszt energetikai összehasonlítása)
Az ételek által tartalmazott kilokalóriában vagy kilojouleban kifejezett energia a kalorimé |
2011-10-15 09:43:19 |
|
|
|
|
|
Miért nem eszem? III. - A mikrózott ételről
- A második világháború vége felé egy amerikai hadmérnök a mikrohullámokkal végzett kutatást úgy, hogy az árnyékolt terület mögött volt a szendvicse. Éppen végzett, és megfogta a szendvicsét, hogy falatozzon belőle. Meglepődött, hogy forró, és nem értette, mitől....A dolgot azért tartotta érthetetlennek, mert a közelben nem volt |
2011-01-17 07:55:54 |
|
|
|
|
amit műanyag dobozban szállítanak házhoz és melegítem a mikróban .
Októberben műtöttek, jelenleg a ötödik kemónál tartok................Üdv!
A mikrohullámú sütőben a villámgyors rezgések következtében az ételek
molekulái rövid időn belül degenerálódnak. A degenerált ételtől,
degenerált molekuláktól nem lesz egészséges sejtépítés az |
2010-04-26 10:00:36 |
|
|
|
|
éve rendelek ebédet a munkahelyemre, amit műanyag dobozban szállítanak házhoz és melegítem a mikróban.
Októberben műtöttek, jelenleg a ötödik kemónál tartok...
A mikrohullámú sütőben a villámgyors rezgések következtében az ételek molekulái rövid időn belül degenerálódnak.
A degenerált ételtől,degenerált molekuláktól nem lesz egészséges sejtépítés az i |
2010-04-17 15:28:18 |
|
|
|
|
MIKROHULLÁM VAGY TISZTÍTOTT VÍZ?
Mostanság sok vita van azzal kapcsolatban, hogy a mikrohullámú sütő káros vagy sem, és hogy valóban "csak" melegíti-e az ételt, amit beleteszünk.
"Itt egy tudományosan is elfogadható kísérlet, melyet az unokám végzett el 2006-ban. Ennek során egy víztisztítón átszűrt vizet két részre osztott. Az egyik részt lábasban, tűzhel |
2009-12-29 06:30:41 |
|
|
|
|
Mikrohullámú mosógép
Hetedik alkalommal kerül megrendezésre az Electrolux nemzetközi formatervező versenye, a Design Lab, melyre idén több mint ötven országból összesen kilencszáz pályamű érkezett. A kreatív alkotások közül egy előzetes szűrés során kiválasztották a legjobb huszonöt pályaművet, melyek közül nyolc kerül majd a döntőbe.
|
2009-07-21 22:01:40 |
|
|
|
|
A mikrohullámú sütő ártalmai:
Weixl-Várhegyi László 13 oldalas írásának rövidített változata:
A mikróba tett fehérjék másképp denaturálódnak, mint a hagyományos tűzhelyen készített ételek esetében. A fehérjék és a sejtek azért melegednek fel rövid idő alatt, mert a mikrohullámok rezegtetni kezdik a táplálékban lévő sejteket és a molekulákat. Ez a rezgés hőt termel, |
2009-07-19 18:36:07 |
|
|
|
|
A mikrohullámú sütőben a villámgyors rezgések következtében az ételek
molekulái rövid időn belül degenerálódnak. A degenerált ételtől,
degenerált molekuláktól nem lesz egészséges sejtépítés az ilyen
ételeket fogyasztó ember szervezetében, hanem előbb-utóbb egyre jobban
elhatalmasodó degeneráció indul meg a szervezetében, éppen ott, ahol a
szervezetén belül |
2009-06-16 20:02:54 |
|
|
|
|
A mikrohullám veszélyei
A mikrohullámú sütőben a villámgyors rezgések következtében az ételek molekulái rövid időn belül degenerálódnak. A degenerált ételtől, degenerált molekuláktól nem lesz egészséges sejtépítés az ilyen ételeket fogyasztó ember szervezetében, hanem előbb-utóbb egyre jobban elhatalmasodó degeneráció indul meg a szervezetében, éppe |
2009-06-08 11:42:30 |
|
|
|
|
|
Üzenetek |
Microwave Amplification, Stimulated Emission, MIKROHULLÁM VAGY TISZTÍTOTT VÍZ, Design Lab, Weixl-Várhegyi László, mikrózott ételről, mikrohullámú sütő, mikrohullám veszélyei, társadalom gazdasági, második világháború, amerikai hadmérnök, mikrohullámokkal végzett, árnyékolt terület, dolgot azért, listát készített, ezzel kapcsolatos, legtöbben főve, zöldségek valamennyi, ételek elkészítési, nyers koszt, ételek által, ötödik kemónál, mikrohullámú sütőben, villámgyors rezgések, degenerált ételtől, ételek molekulái, |
|
|
|