Belépés
velemenyezd: Brexit - A tárgyalások kudarcától tart a brit piacokon érdekelt német cégek legnagyobb része
százalék szerint ki kell teljesíteni az uniós belső piacot. Ugyancsak jelentős, 43 százalékos annak a törekvésnek a támogatottsága, hogy egyes szakpolitikai területeken, köztük a külpolitikában és a migrációs politikában kell elmélyíteni az integrációt. A központosítást és az integráció minden területre kiterjedő mélyítését csupán 25 százalék támogatná.
A Brexit utáni világba
2020-06-26 17:52:33
velemenyezd: Koronavírus - Visszavonják a járvány miatti határigazgatási szigorításokat Németországban
miként változhat a vírus elleni védekezés jegyében bevezetett határigazgatási szigorítások visszavonását követően.
Horst Seehofer arról is szólt, hogy a menekültügyi és migrációs politikában a rend és a biztonság mellett az emberségesség, a humanitás is fontos elem, és a járvány enyhülése révén ismét lehetőség nyílik ezen elv érvényesítésére. Németország így a következő idősz
2020-06-10 15:13:20
velemenyezd: Koronavírus/Illegális bevándorlás - Bakondi: jelentősen megnőtt a magyar határon bejutni próbálkozó migránsok s
emlékeztetett: a járványveszély miatt bevezetett korlátozó intézkedések előtt a török-görög határon komoly konfliktushelyzet alakult ki, sok ezer migráns részvételével.
A török migrációs politikában nincs változás, így a járványveszély lecsengését követően folytatódik a török határok megnyitásával a nyomásgyakorlás az Európai Unióra - tette hozzá.
A belbiztonsági főtanác
2020-05-27 21:33:25
velemenyezd: Orbán: a rend a szabadság alapja
kormányfő.
Úgy fogalmazott: a liberális és globális illúziók kora után "itt kopogtat az ajtónkon" a kijózanodás kora, látható ez például az Európában is változó, keményebb migrációs politikában, a koronavírus elleni erőteljes állami fellépésben, valamint az állami szervek általános európai megerősítésében is.
Kifejtette: a bűnüldözés terén is megfigyelhető, filozófiai mé
2020-03-06 13:41:26
velemenyezd: Dömötör Csaba: vitákkal teli időszak következik az európai politikában

Az államtitkár elmondta, azt szeretnék elérni, hogy Európa képes legyen megvédeni magát a migrációs válságban és megerősíteni a gazdaságát.
Jó lenne, ha az európai jobboldal is magáénak vallaná ezeket a célokat, és megújulna. Az Európai Néppártnak magának kell eldöntenie, hogy mit választ, és ettől függ, hogy a Fidesz merre megy tovább - tette hozzá.
Az európai gaz
2020-01-12 07:30:50
velemenyezd: Egyre több külföldi kap szociális támogatást Németországban
Bundestag-képviselő, akinek kérdésére összeállították a kimutatást.
A politikus hozzátette: a minisztériumi statisztika is világossá teszi, hogy gyökeres fordulat szükséges a migrációs politikában.
A Hartz IV segély egyszemélyes háztartás esetén 2019-ben havi 424 euró - 2020-ban 432 euró - költőpénzt, valamint lakbér- és rezsitámogatást jelent.
A Németországba mene
2019-12-27 21:52:31
velemenyezd: Szijjártó: sok kérdésben szövetséges Magyarország és Horvátország
ugyanakkor olyan ügyek, "amelyek bár ne lennének", és néha árnyékot vetnek a kétoldalú kapcsolatokra.
A közös ügyek között említette, együtt lépnek fel, hogy az európai migrációs politikában a külső határvédelem nagy hangsúlyt kapjon, emellett fenntartják a jogot, hogy nemzeti hatáskörben dönthessék el, kit engednek be a területükre és kivel akarnak együtt élni. Hangos és akt
2019-12-13 19:07:54
velemenyezd: Kövér: napjainkban egy tudatfoglaló háború kezdetét éljük
szükségszerűségének megkérdőjelezhetetlenné tételét, vagy a világnézeti értéksemlegesség leple alatt hirdetett keresztényellenességet.
Kijelentette: ami napjainkban az európai politikában, gazdaságban, kultúrában, oktatásban, demográfiában, családpolitikában vagy migrációs politikában történik az csak ennek az új harcmodornak, az Európával szemben alkalmazott tudatmegszállási
2019-11-29 13:28:44
velemenyezd: Edmund Stoiber: a legfontosabb feladat, hogy összetartsuk Európát
koncepciójáról, megjegyezve, hogy pártja, a CSU a nemzetek Európáját támogatja. Szólt arról is, hogy "a még fiatal" francia elnök bizonyára hosszú ideig meghatározó tényező lesz az európai politikában.
A berlini fal leomlásának dátumára utalva Edmund Stoiber kijelentette: november 9. Európa újraegyesülésének kezdetét jelentette. Személyes emlékeit is részletesen felelevenítve
2019-11-07 21:52:34
velemenyezd: Babis: elfogadhatatlan a kohéziós támogatásokra szánt összeg csökkentése
kell kapnunk arra, hogy a beruházásokról önállóan, nemzeti szinten dönthessünk" - szögezte le Andrej Babis.
Peter Pellegrini szlovák kormányfő azt hangsúlyozta, hogy a kohéziós politikában nem szabad a valóságtól elszakadt döntéseket hozni. "A valóság az, hogy az EU régi és új tagjai között továbbra is nagy fejlődésbeli különbségek vannak, ezeket csak a támogatások folytatás
2019-11-05 13:38:31
velemenyezd: Illegális bevándorlás - Manfred Weber új javaslatot sürget a menedékkérők elosztására
küzdenek a jogállamiságért", míg Franciaországban a "szélsőjobboldali" Marine le Pen pártja kapta a legtöbb szavazatot a májusi EP-választáson.
Új kezdetre van szükség a migrációs politikában is. A távozó, Jean-Claude Juncker vezette bizottság tervei "blokád alatt vannak", és az utóbbi öt év "csaknem szétzilálta európai szolidaritást".
Ezért "teljesen új javaslatra van
2019-09-22 11:41:23
velemenyezd: Orbán: A baloldal be akarja hozni a migránsokat

A kormányfő felszólalásában válaszolt Giuseppe Conte olasz miniszterelnöknek, aki az eseményen korábban azt mondta: a visegrádi országok nem segítenek Olaszországnak a migrációs politikában.
Orbán Viktor közölte: abban viszont nem tud segíteni Magyarország, hogy bárhonnan a területére migránsokat hozhassanak be.
A miniszterelnök kitért rá: az európai egység nagy pró
2019-09-21 18:12:17
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Dömötör Csaba, Edmund Stoiber, Manfred Weber, Horst Seehofer, Európai Unióra, Európai Néppártnak, Hartz IV, Andrej Babis, Peter Pellegrini, Jean-Claude Juncker, Giuseppe Conte, Orbán Viktor, tárgyalások kudarcától, brit piacokon, járvány miatti, magyar határon, szabadság alapja, európai politikában, tudatfoglaló háború, legfontosabb feladat, kohéziós támogatásokra, menedékkérők elosztására, uniós belső, migrációs politikában, integráció minden, vírus elleni,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.