Belépés
suzymama: Dió torta
felével, a krémre tegyük rá a dióval készített
2023-10-29 15:54:57
suzymama: Tojásos saláta
ml
worcestershire szósz

Recept elkészítése

A burgonyát héjában megfőzzük, meghámozzuk, felkockázzuk.
A vöröshagymát apró kockára vágjuk, majd kicsit megsózzuk, hogy megpuhuljon.
Egy jó nagy tálban a majonézt a mustárral és ecettel elkeverjük (érdemes kevesebb ecettel kezdeni és közben megkóstolni, nehogy túl ecetes legyen az öntet), majd beledo
2023-03-24 21:17:02
suzymama: Tiramisu!
Arra ügyeljünk, hogy a krémmel zárjuk a tiramisu tetejét, megszórva kakaóporral. Majd a kakaópor tetejére ráreszeljük a sportszeletet.
Egy éjszakára a hűtőszekrénybe tesszük, hogy megpuhuljon a babapiskóta és összeérjenek az ízek. Jó étvágyat hozzá! 🙂
2023-02-02 16:20:16
suzymama: Grízes-mézes
lapot lekvárral töltjük meg, a harmadik lapot a krém másik felével.

Ráhelyezzük óvatosan a negyedik lapot, és erre kerül a csokimáz.
Kb. 1 napig pihentetjük, hogy jól megpuhuljon. Ízlés szerint szeleteljük.
2020-12-07 14:52:32
klarika47: Firenzei citromos csirke
hőálló tálba vagy tepsibe teszem, befedem
benedvesített sütőpapírral és 190 fokra előmelegített sütőben, légkeveréses
fokozaton, 30 percet sütöm, ennyi idő elég ahhoz, hogy megpuhuljon, majd
leveszem a sütőpapírt, átforgatom a húst a szafttal és visszateszem további
10-15 percre, hogy kicsit megpiruljon.

A sütési idő sütőnként változhat és függ a
2020-08-23 07:00:22
suzymama: Hatlapos, ahogy én készítem
lesz a legkelendőbb a család körében! Az egymásra helyezett lapokat enyhén mindig lenyomkodjuk.

Amint kész a töltés, folpack-kal be szoktam csomagolni, hogy minél hamarabb megpuhuljon - ez kb. 3-4 óra. Ez a sütemény 2-3 napig garantáltan puha marad, természetesen folyamatosan fólia alatt kell tartani (nem alufólia!)!
Forrás: egyszerugyorsreceptek.com
2019-08-31 15:27:16
kalmanpiroska: A kender
kedvesnek, jónak, szépnek találtam.

S aztán, mikor a gazda úgy akarta,
erős kezek a kendert kiszaggaták,
s aztán a szennyes mocsár iszapjában
- hogy megpuhuljon - soká áztatgatták.

Aztán tilolták összezúzták, törték,
s a gereben harapta, marta, tépte,
és dolgozott rajta még sok ügyes kéz,
míg fehér vászon lett belőle
2019-03-24 20:59:18
suzymama: Hatlapos, ahogy én készítem
lesz a legkelendőbb a család körében! Az egymásra helyezett lapokat enyhén mindig lenyomkodjuk.

Amint kész a töltés, folpack-kal be szoktam csomagolni, hogy minél hamarabb megpuhuljon - ez kb. 3-4 óra. Ez a sütemény 2-3 napig garantáltan puha marad, természetesen folyamatosan fólia alatt kell tartani (nem alufólia!)!
Deákné Kovács Klára
2019-02-04 10:32:03
vorosrozsa66: Puha mézes krémes
étcsokit, tedd bele a margarint, majd a keserű kakaóport. Ha
2018-10-22 14:23:08
kohlinka: H.Kohut Katalin: Tavaszi karalábé csoda
és húsgombócokat. Fedő alatt, állandó ellenőrzése mellett, hogy a víz leve nem főtt-e le, megfőzzük puhára a karalábékat és a töltött leveleket, néha megforgatva őket, hogy mindenütt megpuhuljon a rizs bennük.

Mikor elkészült az étel, megfőtt minden, kiszedjük egy tányérra a töltikéket, majd behabarjuk a liszttel és tejföllel a karalábé mártást. Megkóstoljuk a levet, h
2018-09-27 15:22:21
vorosrozsa66: Álom szelet, sütés nélküli krémes csoda
m
2018-09-20 09:50:25
taltos1: Paradicsomos bulgur
passzírozott paradicsommal.
A paradicsomos folyadékot apránként a bulgurhoz adjuk, és minden adag után megvárjuk, hogy felszívja. Ezután legalább 4 órát pihentetjük, hogy megpuhuljon, majd a finomra vágott petrezselyemmel, 1 tk csilipehellyel és sóval, borssal ízesítjük.
Végül a maradék olívaolajat és citromlét összekeverjük. Megnedvesítjük vele a kezünke
2018-09-20 01:14:02
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Kohut Katalin, krémre tegyük, dióval készített, burgonyát héjában, vöröshagymát apró, krémmel zárjuk, tiramisu tetejét, kakaópor tetejére, hűtőszekrénybe tesszük, harmadik lapot, krém másik, negyedik lapot, család körében, egymásra helyezett, kendert kiszaggaták, szennyes mocsár, gereben harapta, keserű kakaóport, töltött leveleket, rizs bennük, karalábé mártást, paradicsomos folyadékot, bulgurhoz adjuk, finomra vágott, maradék olívaolajat, petrezselyemmel,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.