Belépés
ovarzolee: Klíma
boltban vettem pizsamákat, Stefánék bezárnak kiárulnak mindent, most van itt az alkalom jó dolgokat venni jó áron, ki is használtam.
Voltam zöldségesnél megvettem az év első dinnyéjét. Marokkói, édes, de ez az íz még messze van a jól megszokott itthonitól. Az ára miatt hetente legfeljebb 1x fogom venni!
Megrendeltem a klímát is, már régen szerettem volna egyet, most jött
2021-05-04 19:34:53
maroka: Az Istenek és emberek című film - vallásos
vezetőjük, Christian de Chergé volt, akinek alakját Lambert Wilson kelti életre a filmben. A Des hommes et des dieux-t mindössze két hónap alatt forgatták le egy több mint negyven éve elhagyott marokkói kolostorban, amelyet a film kedvéért úgy újítottak fel, hogy hasonlítson az eredeti helyszínre. Szeptemberben lesz a franciaországi premier. Hogy nálunk mikor válik láthatóvá az im
2021-01-29 13:47:28
pacsakute: A BODORRÓZSA gyógyhatásai
mediterrán gyógynövényről? Pedig nem véletlenül nyerte el a bodorrózsa az ,,Európa gyógynövénye" megtisztelő címet 1999-ben.

NEMZETKÖZI KUTATÁSOK RÖVID ÁTTEKINTÉSE
A Marokkói Egyetem kutatócsoportja már 1999-ben is megállapította, hogy a bodorrózsa különböző fajtái jelentős mértékű antibakteriális aktivitást mutattak, ugyanis teljes mértékben megállíto
2021-01-22 14:49:54
liliana01: A francia Jacques Majorelle
FESTŐ, AKI EGY SZÍNNEK ADTA A NEVÉT.

A francia Jacques Majorelle (1886-1962) tüdőbetegségét gyógyítani Afrikába utazott, s színei, fényei meg növényei miatt letelepedett a marokkói Marrakesh-ben, 1924-től pedig 10 hektáros varázskertet teremtett a sivár homokon.
Eközben szorgalmasan festett, kedvenc színe egy kobaltkék árnyalat volt. Az iránta érzett tisztel
2020-08-29 18:22:54
velemenyezd: Frontex: több tonna kábítószert találtak egy Marokkóból érkező kamionban a spanyol hatóságok

A varsói székhelyű uniós ügynökség tájékoztatása szerint a dél-spanyolországi Algeciras kikötőjében behajózott, a menetlevélben üresnek feltüntetett kamion a marokkói Tangerből érkezett. A rakterében kialakított rejtett rekeszben 430 gondosan becsomagolt dobozban leltek a csempészett kábítószerre. A marokkói rendszámú kamion vezetőjét előállították.
A portugál hatóságok
2020-08-14 12:32:36
velemenyezd: Eltiltották a Prágában és Fukuokában győztes marokkói maratonfutót

A hazájában 2:05:26-tal csúcstartó 29 esztendős atléta büntetéséről a sportág tisztaságára felügyelő szervezet (AIU) sajtószolgálata adott hírt.
A tavaly a prágai és a fukuokai maratonon is győztes sportolót 2019-ben nyolc alkalommal ellenőrizték, és biológiai útlevelének anomáliáról - a vörösvértestek számának természetellenes megugrásáról - árulkodó adatai a szakember
2020-07-31 18:22:47
velemenyezd: Illegális bevádorlás - Uniós biztos: az embercsempészet visszaszorításához együtt kell működni az EU-n kívüli o

Johannson szerint a tanácskozás, amelyen öt uniós tagállam, Németország, Franciaország, Spanyolország, Málta és Olaszország belügyminiszere vett részt algériai, líbiai, marokkói és tunéziai kollegáikkal együtt, fontos állomása volt az említett együttműködés továbbfejlesztésének.
A biztos elmondta, hogy a szeptemberre várható, új uniós menekültpolitikai tervezet egyik lé
2020-07-13 16:12:50
velemenyezd: Illegális bevándorlás - Afgán, marokkói és tunéziai embercsempészeket ítéltek el Pécsen
többségében hazai menekülttáborokban tartózkodó afgán menekültnek nyújtottak segítséget ahhoz, hogy Magyarország területét Ausztria, illetve Horvátország felé elhagyja.
A csoportot irányító marokkói férfi által meghatározott időpontra és helyszínre afgán társa közvetítette a menekülteket, ahonnan a tunéziai vádlott vitte őket az államhatár közelébe.
A törvényszék korább
2020-07-10 11:22:07
velemenyezd: Líbia - Ankara: Washington vonakodik meghatározó szerepet vállalni a konfliktusban
rámutatott, hogy a tripoli egységkormánynak a fenntartható tűzszünetet illetően van néhány előzetes feltétele. Ezek közül az egyik, hogy minden félnek vissza kell térnie a 2015 decemberében a marokkói Szkhíratban aláírt megállapodáshoz, aminek értelmében Haftar erőinek ki kell vonulnia Szirt városából és al-Dzsufra körzetből - emelte ki. Hozzátette: Haftarék erőszakkal, valószínűl
2020-06-25 17:52:07
velemenyezd: Illegális bevándorlás - Migrációkutató: új migrációs útvonal nyílhat Portugálián keresztül
a járvány miatti gazdasági visszaesés jelentős munkanélküliséget generálhat, amely egyes ágazatokban nélkülözhetővé teheti az addig ott alkalmazott bevándorlókat.
Másrészt, ha a marokkói embercsempészek Dél-Portugália partjait veszik célba, akkor ezen az új útvonalon nőhet az érkezésszám, ami az éledező turizmusra hátrányos következményekkel járhat.
"Ha a probléma nem
2020-06-24 12:51:47
velemenyezd: Koronavírus - Ismét kényszerszabadságra küldi a román Dacia több mint ezer dolgozóját júniusban
csak két műszakban dolgoznak. Hozzátette, hogy a motorgyártó részlegről 760 dolgozót küldenek kényszerszabadságra. Főleg azokat küldik haza júniusban, akik a Renault csoport oroszországi, marokkói, brazíliai és franciaországi gyárainak dolgoznak, hiszen azok zárva vannak, így a romániai üzemben sincs munkájuk. A Dacianak egyébként mintegy 15 ezer alkalmazottja van a dél-romániai m
2020-06-03 10:41:48
velemenyezd: Illegális bevándorlás - Migrációkutató: valószínűleg a tranzitzónák bezárásával sem szűnnek meg a kritikák
célkeresztjébe végső soron a magyar-szerb határon felállított határkerítés kerül majd. Megjegyezték, hogy ehhez hasonló, tranzitzónák nélküli határkerítés már régóta működik a spanyol-marokkói szárazföldi határon, és ez a "létezése óta a jogi és politikai támadások kereszttüzében áll".
A Migrációkutató Intézet álláspontja szerint a helyzet rendezéséhez nagymértékben hozzájár
2020-05-29 16:11:51
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Jacques Majorelle, Lambert Wilson, NEMZETKÖZI KUTATÁSOK RÖVID ÁTTEKINTÉSE, Marokkói Egyetem, SZÍNNEK ADTA NEVÉT, Migrációkutató Intézet, francia Jacques, spanyol hatóságok, román Dacia, tranzitzónák bezárásával, több mint, film kedvéért, eredeti helyszínre, franciaországi premier, bodorrózsa különböző, marokkói Marrakesh-ben, sivár homokon, kobaltkék árnyalat, iránta érzett, varsói székhelyű, menetlevélben üresnek, marokkói Tangerből, rakterében kialakított, csempészett kábítószerre, marokkói rendszámú, portugál hatóságok,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.